Pomponit

Piristä luovia projektejasi pompomeilla. Pompomit ovat pyöreitä palloja, jotka on valmistettu pehmeästä plyysikankaasta ja niissä voi myös olla hieman glitteriä. Pompomit on helppo kiinnittää liimapistoolilla. Tutustu pompomivalikoimaamme alla. Niitä on saatavana useissa eri väreissä ja kokovaihtoehdoissa, joko kimalteella tai ilman.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Värikkäät ja viehättävät pompulat

Tupsu voi sopia yhteen neulepipon kanssa. Pipon yläosassa on usein pompulakoriste. Se on pyöreä pallomainen esine, joka on yleensä valmistettu langasta tai kankaasta. Niitä voi kuitenkin käyttää muuhunkin kuin hattuihin. Pompuloilla voit tehdä upeita ja hauskoja luomuksia. Se on hauska tapa koristella askarteluprojekteja, ja voit käyttää niitä moniin eri tarkoituksiin.

Pompuloita on monenvärisiä ja -kokoisia, ja niitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. Ne sopivat kaikenlaisiin askarteluprojekteihin. Joten on hyvä pitää niitä aina varastossa, jos yhtäkkiä tarvitset niitä pompomien koristeluun.

Pom-pom-huiveja on saatavana sekä isoissa että pienissä kokoluokissa. Niitä on saatavana myös useissa eri väreissä, jos haluat tehdä värikkäitä projekteja. Jos etsit jotain hieman juhlavampaa, pom-pom-huiveja on saatavana myös kimalteella< koristeltuina. Sen pitäisi riittää tuomaan juhlatunnelmaa esiin.

Meillä on laaja valikoima pompulapakkauksia. Meiltä löydät erikokoisia ja -värisiä monipakkauksia. Voit ostaa myös pelkän valkoisen tupsun pakkauksen, jos tarvitset sitä. Tupsuja on saatavana kirkkaissa väreissä, pastelliväreissä ja valkoisena.

Päästä luovuutesi valloilleen, niin huomaat, mihin pompuloihin niitä voi käyttää. Jos sinulla on idea, sen soveltaminen käytäntöön on tärkeää.

Koristele juhlapyhät pompomilla

On aika ryhtyä luovaan työhön, olipa kyseessä sitten joulu, pääsiäinen tai halloween. Voit tietenkin olla luova ympäri vuoden, mutta kun tietty tapahtuma lähestyy, on aina kiva tehdä koristeita perheen kanssa.

Valitse joulun aikaan muutamia tupsuja juhlaväreissä, kuten vihreä, punainen ja valkoinen, ja tee niillä kauniita joulukoristeita. Esimerkiksi kokovalkoiset tupsut voivat näyttää lumelta, jos harkitset talven ihmemaata. Voit tehdä valkoisista tupsuista myös pieniä lumiukkoja tai käyttää niitä pikkujoulupukin partaan.

Jos perhe kokoontuu pääsiäisen aikaan askartelupöydän ääreen, se tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia kauniiden pompulakoristeiden tekemiseen. Leikkaa pahvista munanmuotoisia paloja ja koristele niillä hieman kaikkea: voit käyttää pompuloita, kimalletta, helmiä, värejä ja paljon muuta. Voit tehdä myös kangaskoristelun ja yhdistää sen joihinkin pompuloihin. Voit myös tehdä pompomien avulla ihastuttavia pääsiäispupuja. Leikkaa pupun muotoinen pala käyttämällä vahvaa korttia ja tee pupun pyrstö pompulalla. Myös pääsiäiskanat ovat mahdollisia.

Jos on halloween, voit tehdä karmivia ja pelottavia hirviöitä kartongista, vanhoista vessapaperirullista ja tupsuista. Luo oma hirviösi mielikuvituksestasi.

Kun istut käsissäsi pompulat, keksit varmasti lisää ideoita niiden käyttämiseen.

Käytä pompomia moniin luoviin projekteihin

Pom-pom-huopia voi käyttää monenlaisissa harrasteprojekteissa. Kuten edellä mainittiin, voit tehdä paljon koristeita eri vuodenaikoihin. Kotitekoisia koristeita on aina kiva säilyttää. Kaikki perheenjäsenet voivat auttaa tässä, olipa ikä mikä hyvänsä. Voit tehdä todella yksinkertaisia pompomikoristeita liimaamalla niitä paperille tai tehdä paljon suurempia askarteluprojekteja.

Jos haluat ommella, pompomit sopivat hyvin ompeluprojekteihin. Esimerkiksi vaatteiden, tyynyliinojen ja muiden ompelutöiden ompeluun. Voit myös lisätä pompomit neule- tai virkattuihin projekteihin. Yläosan tupsu antaa hatulle särmää. Voit myös lisätä hattuusi useamman kuin yhden tupsun, jos haluat tehdä jostain hieman erilaisen.

Voit myös tehdä huovan, tyynyliinan tai vaikka pompulamaton. Lisää vain haluamasi värisiä pompuloita ja kiinnitä ne liukumattomaan verkkoon. Se on nopea ja helppo ja piristää varmasti kotiasi. Jos haluat tehdä värikkään maton, käytä useita erivärisiä pompuloita. Tyynyliina, jossa on pompomit, voi myös näyttää todella söpöltä.

Jos kaipaat lisäinspiraatiota, meillä on valtava idealuettelo, jonka avulla pääset alkuun. Kun olet aloittanut projektin, päästä luovuutesi valloilleen.

Askartelu = yhdessäolo koko perheen kanssa

Koko perhe voi kokoontua luovaan hankkeeseen ja viettää mukavia hetkiä yhdessä. Saatavilla on myös pompomiaskarteluprojekteja, joiden parissa koko perhe voi tehdä mielellään töitä.

Jos et halua aloittaa koko projektia alusta, voit myös helposti laittaa pompomit valmiiksi. Voit esimerkiksi koristella kengät, vaatteet tai huonekalut tupsuilla. Vaihtoehtoja on paljon, ja kun pääset alkuun, sinun on vaikea pysähtyä uudelleen.

Jos sinulla on varvastossut tai sandaalit, jotka näyttävät vähän tylsiltä, voit piristää niitä näyttävillä ja hauskoilla tupsuilla. Tupsujen lisäksi tarvitset vain hieman liimaa ja voit tehdä alkuperäisiä varvastossuja. Voit lisätä yhden pompulan tai villiintyä ja levittää paljon. Voit itse päättää, millaisen tyylin haluat saavuttaa.

Jos sinulla on vaatteita tai tyyny, joka kaipaa virkistystä, myös tupsut sopivat siihen hyvin. Ompele tai liimaa kankaaseen muutamia tupsuja antaaksesi sille uuden elämän. Jos haluat vaatteidesi näyttävän upeilta, voit käyttää kimallepom-pom-huiveja. Voit tehdä saman säilytyslaatikoilla, jos ne näyttävät hieman tylsiltä. Valitse haluamasi värisiä pompuloita ja liimaa ne rasioihin.

Vain mielikuvitus on rajana, millaisia luovia projekteja voit tehdä pompuloilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.