Sähkötyökalut

Tutustu harrastekäyttöön tarkoitettujen sähkötyökalujen valikoimaamme. Valikoimassamme on monenlaisia sähköpolttimia puun merkitsemiseen, kuumailmapistooleja, kaivertimia, helmiporia ja lehtisahoja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sähkötyökalut

Luova harrastus voi hyödyntää monia eri materiaaleja ja työkaluja. Jos työskentelet esimerkiksi puun parissa, voit tehdä projektistasi aivan erityisen koristelemalla sen sähköpolttimella. Saatat tarvita työkalua materiaalin lämmittämiseen tai haluat ehkä kaivertaa jotain kaunista projektiisi.

Meiltä löydät tarvitsemasi sähkötyökalut kaikkiin tarpeisiisi. Sähkötyökalumme on hyväksytty harrastuksiin ja ne ovat helppokäyttöisiä. Muista, että pienten lasten ei pidä käyttää sähkötyökaluja yksin, sillä ne kuumenevat erittäin kuumiksi. Alustan alla voi myös olla hyvä olla tukeva matto, jotta voit suojata pöytää mahdollisimman paljon käyttäessäsi sähkötyökaluja.

Sähkötyökalut harrastuksiin

Sähkötyökalujen käyttö luovassa harrastuksessa laajentaa merkittävästi mahdollisuuksiasi. Käytitpä sitten sähköpoltinta, kuumailmapuhallinta tai kaiverruskonetta, ne tarjoavat sinulle mahdollisuuden tehdä jotain projekteissasi, joita et voisi tehdä ilman sähkötyökalua.

Harrastukseen voi kuulua myös sähköpora tai ruuvitaltta, joka myös helpottaa joidenkin asioiden tekemistä. Linnunpönttöön kannattaa liittää sähkökäyttöinen ruuvinväännin, jos et halua liittää puisia osia toisiinsa vasaralla. 

Ehkä sinä tai lapsesi haluatte koristella ihastuttavan linnunpöntön jälkikäteen sähköpolttimella. Sähköpolttimen avulla voit piirtää tai kirjoittaa suoraan puuhun. Voit myös helposti lisätä väriä, jos haluat maalata projektisi. Yksi asia ei välttämättä sulje toista pois.

Creativ Companylta löydät myös leimasimet sähköpolttimeen, joten voit polttaa hankkeeseen hienoja kuvioita, kirjaimia ja numeroita. Näin voit käyttää sähköpoltinta, vaikka kätesi eivät olisikaan mahdollisimman vakaat. Leimoilla on lähes mahdotonta tehdä virheitä.

Sähkötyökalut harrastekäyttöön

Kuka muistaa palaneen puun ominaistuoksun, kun paloitte nimeänne tai hahmojanne kyltissä, jonka teitte äidille ja isälle? Voit jäljitellä samaa hajua omassa olohuoneessasi. Sähköpolttimella voit luoda upeita projekteja ja pitää hauskaa.

Sähköpoltin sopii ihanteellisesti kaikenlaisen puun polttamiseen. Sitä voidaan käyttää myös palamiseen muihin materiaaleihin, kuten nahkaan tai paksuun paperiin. On kuitenkin oltava varovainen, jos haluat käyttää sitä muovissa. Se sulaa ja voi vahingoittaa poltinta, jos se tarttuu sen kärkeen.

Onnettomuuden sattuessa voit ostaa uusia suuttimia, jotta voit korvata vanhan kokonaan uudella ja uudella kärjellä.

Creativ Companylta voit ostaa myös kaiverruskoneita harrastekäyttöön ja vinkkejä koneille. Kaiverruskoneella voidaan kaivertaa puuhun tekstiä tai kuva-aiheita, mutta myös monia muita kovempia materiaaleja. Kaiverruskoneella voi esimerkiksi kaivertaa metallia, kiveä ja posliinia.

Muista käyttää oikeaa suutinta käsiteltävälle materiaalille. Näin vältät koneen ja harrastusprojektin pilaamisen.

Luovia projekteja sähkötyökaluilla

Sähkötyökaluja harrastekäyttöön voidaan käyttää kaikenlaisissa luovissa projekteissa. Jos kaipaat inspiraatiota, voit aina tutustua valtavaan idealuetteloomme, joka on täynnä inspiraatiota, kuvioita ja ohjeita lukuisiin luoviin projekteihin.

Jatka lukemista, niin saat vinkkejä helppoihin ja nautinnollisiin projekteihin, joissa käytetään sähkötyökaluja.

Jos pidät kotitekoisista koristeista, niiden tekeminen on helppoa. Voit joko mennä metsään ja löytää sopivan oksan siivuiksi tai ostaa puisia viipaleita tältä sivulta. Kun sinulla on kivoja puupaloja, joista tulee vain viehättävämpiä olemalla hieman vinossa ja ehkä vielä haukkumalla, ne on koristettava.

Voi olla hyvä aloittaa poraamalla reikä narulle sillä puolella, jonka haluat osoittaa ylöspäin. Näin koristeeseen ei tarvitse porata reikiä. Kun olet porannut reiän, voit aloittaa sähköpolttimen käytön. Voit piirtää joko vapaalla kädellä tai piirtää tarkan kynäviivan. Voit piirtää tai kirjoittaa juuri sen, mikä sopii sinulle ja ideallesi. Ehkä se sopii joulu- tai pääsiäiskoristeiksi? Ehkä se sopii arkeen tai avaimenperäksi jollekulle tärkeälle? Kummassakin tapauksessa vain mielikuvitus asettaa rajat puisten viipaleiden koristelulle. 

Jos etsit ulkoprojekteja, voit koristella hyönteishotellin tai linnunpöntön sähköpolttimella. Tai ehkä sinulla on nukkekoti, joka kaipaa hieman lisäkoristeita. Voit myös rakentaa oman minitalon mehujäätikuista ja herättää sen eloon kauniilla koristeilla.

Arvokasta rauhallisuutta arjessa luovan mukaansatempaavana

Kun olemme luovia, se tekee tilaa uppoutumiselle, mikä puolestaan antaa kehollemme ja mielellemme heidän tarvitsemaansa rauhaa. On tärkeää pitää tauko kiireisenä päivänä, kun mielen ei tarvitse miettiä suunnitelmia ja lounaita tai läksyjä. Kun voit vain päästää irti ja katsoa, mitä siitä tulee. Tai löydät tilaa projektille, joka on ollut pitkään mielessäsi. Mikä ihana tunne on, kunhan projektissa on aikaa ja mahdollisuus herättää se eloon.

Ehkä voit siirtää projektisi ulos? Sen jälkeen voit tappaa kaksi lintua yhdellä kivellä. Nauti luovuudesta samalla, kun saat raikasta ilmaa kehollesi ja mielellesi. Sähköpolttimella kannattaa tehdä kourallinen kylttejä, joissa on pieniä viestejä tai ohjeita. Pystytä ne ulos ja etsikää toisillenne reitti tai aarre. Ehkä ne voisivat olla pieniä, suloisia viestejä, joita ihmiset kohtaavat matkan varrella. Viihtyisiä hetkiä!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.