Käsityökalut, tongit ja pihdit

Tutustu harrastekäyttöön tarkoitettuun käsityökalu- ja pihtivalikoimaamme. Valitse monista eri työkaluista. Valikoimassamme on reikälävistimiä, raspeja, lehtisahoja, veitsiä, talttoja, sahoja, viiloja, niittipistooleja ja paljon muuta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Varusta käsityökalut ja pihdit

Koti on täydellinen paikka luovaan askarteluun. Jokainen turvallinen tila, jossa voit nauttia ajasta ja rauhasta uppoutua luoviin esineisiin, on ihanteellinen käsityökalujen, kuten pihtien, sahojen, viilojen, pinsettien ja monien muiden työkalujen käyttöön.

Kaikki voivat hyötyä laajasta käsityökaluvalikoimastamme, joka sopii täydellisesti kotiin, luovaan verstaaseen, kouluun, koulun jälkeiseen hoitoon, päiväkotiin jne.

Osa työkaluista ei kuitenkaan sovi pienille lapsille. Osa työkaluista sopii hieman isommille lapsille, joita aikuinen valvoo ja neuvoo käyttämään työkalua ja jotka voivat auttaa heitä tarvittaessa.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman käsityökaluja, jotka sopivat täydellisesti luoville ihmisille. Jotkin verkkosivustomme työkaluista eivät kuitenkaan ole pelkästään harrastetyökaluja, sillä myös reikälävistimiä ja sahoja voidaan käyttää käytännön tarkoituksiin. Voit sahata rimoja kodintarvikkeita varten ja tehdä renkaisiin ylimääräisiä reikiä reikälävistimien avulla.

Koska näiden tuoteryhmien tuotevalikoima on erittäin laaja, voimme olla varmoja siitä, että löydät jotakin makuusi ja luoviin projekteihin, joihin haluat ryhtyä.

Laaja valikoima käsityökaluja

Käsityökalut-termi on laaja käsite, sillä se kattaa monia erityyppisiä työkaluja. Tämän sivun tuotteisiin kuuluvat sahat, viilat, liivit, kurpitsanleikkaussarjat, vasarat, askarteluvasarat, reikälävistimet, poimintatyökalut, nitojat, raspit, mittarin leikkurit, niitit, pinsetit, munapuhaltimet, jousilla varustetut pinsetit, taltat, lävistyssahat, leimaustyökalut, nitojapistoolit, taitettavat viivoittimet ja munamaalarit.

Nämä ovat vain esimerkkejä siitä, mitä tämän sivun tuotteista löytyy. Laajasta valikoimastamme löydät aina jännittäviä askarteluvälineitä. Monia työkaluja voi käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja voit antaa mielikuvituksesi lentää ja käyttää käsityökaluasi muuhunkin kuin siihen, mihin se on suunniteltu. Huomaa kuitenkin, että takuu ei ole voimassa, jos olet käyttänyt työkalua väärin.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan hyvän ja asianmukaisen valikoiman tuotteita verkkokaupassamme. Jotkin tuotteet ovat kausittaisia, mutta jos onni on puolellasi, löydät varmasti sesongin ulkopuolisia tuotteita.

Esimerkiksi kurpitsojen leikkaamiseen on olemassa asioita, vaikka ei olekaan Halloweenia, ja löydät myös munien kanssa työskentelyyn sopivia tarvikkeita, vaikka pääsiäinen on kaukana.

On eduksi, jos ostat tuotteita kauden ulkopuolella, sillä silloin olet valmis tekemään koristeet hyvissä ajoin. Usein, jos odotat viime hetkeen asti ennen sesonkituotteen ostamista, et välttämättä päädy ajoissa ennen kuin juhla tai tapahtuma on ohi. Se olisi sääli.

Mitä pihdeillä voi tehdä?

Pihtejä voidaan käyttää monin eri tavoin. Pihdit ovat yleensä työkalu, jossa on kaksi ristikkäistä tankoa, jotka on liitetty yhteen keskeltä. Ordnet.dk:n mukaan pihtejä voidaan käyttää pitelemään, puristamaan, taivuttamaan tai leikkaamaan. Pihtien toisessa päässä on kahva ja toisessa päässä työkalun aktiivinen osa.

Pihtien käyttöalue riippuu niiden tyypistä. Verkkokaupassamme voit ostaa esimerkiksi lävistimet, jotka sopivat erinomaisesti reikien tekemiseen.

Muita pihtejä ovat:

  • Yhdistelmäpihdit
  • Kärkipihdit
  • Lukkorengaspihdit
  • Pihdit
  • Sidontapihdit
  • Sivuleikkurit
  • Kiintoavaimet
  • Liukunivelpihdit
  • Puristuspihdit
  • Sähköpihdit

Yllä olevassa luettelossa mainitut pihdit ovat tyypillisiä esimerkkejä työkaluista, joita ei ole tarkoitettu harrastekäyttöön. Monia niistä voidaan kuitenkin käyttää käytännön harrastuksiin, joissa tarvitaan muita varusteita kuin esimerkiksi tavallista sahaa tai lävistintä.

Esimerkkejä monipuolisista ja erittäin hyödyllisistä työkaluista ovat pihdit, sidepihdit ja sivuleikkurit. Nämä kolme tyyppiä voivat purra/leikata esimerkiksi kukkalankaa ja vastaavia materiaaleja, ja ne sopivat erinomaisesti adventtikranssin tekemiseen.

Inspiroidu ideoistamme ja käytä käsityökaluja.

Jännittävä ja kattava ideoiden  luettelomme on täynnä upeita ideoita, jotka odottavat sinua. Kokeile siis yhtä tai useampaa inspiroivaa ideaa. Näet valmiiden nikkarointiprojektien kuvien lisäksi myös vaiheittaiset ohjeet, joissa neuvotaan, miten työ tehdään.

Jokaisella ideasivulla on myös hyvä yleiskuva projektiin tarvittavista tuotteista. Useimmat varastonimikkeet valitaan automaattisesti, ja voit poistaa valintaruudut. Voit myös lisätä lisä-/lisätuotteille valintaruutuja. Jos projektia varten tarvitaan jotain ylimääräistä, voit helposti lisätä sen virtuaaliseen ostoskoriisi erikseen.

Voit etsiä tuotteita joko laajasta ideoiden luettelostamme tai valita yhden kategorian. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa tiettyä tuotetta tällä kategoriasivulla ja vierittää/pyyhkäistä alaspäin. Jos tuote sisältyy tiettyyn ideaan, idea näkyy alla olevassa luettelossa.

Omat harrastustyökalut tarjoavat monia etuja

Oli kyseessä sitten harrastustyökalu kotiin, luovaan verstaaseen, kouluun tai johonkin muuhun paikkaan, oikeat asiat on hyvä olla olemassa. Omat harrastustyökalut säästävät aikaa lyhyellä aikavälillä, ja pitkällä aikavälillä niitä voidaan käyttää erittäin tehokkaasti, sillä lainaaminen voi tulla kalliiksi. Voi myös olla vaikeaa pitää omia harrastustyökaluja lähellä. Jos työkalua käyttävä henkilö on lähellä, luoviin projekteihin ei ole mitään syytä olla aloittamatta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.