Askarteluveitset ja taiteilijan veitset

Meillä on laaja valikoima askarteluveitsiä ja leikkuuteriä sekä vaihtoteriä. Useimpiin askarteluprojekteihin löytyy askarteluveitset. Valitse pyörivät ja pyöreät leikkurit, taide- ja askarteluveitset sekä sormiveitset.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Suuri valikoima leikkuuteriä ja artesaaniveitsiä

Creativ Company -nimi kuvastaa yrityksemme ydintä. Keskitymme luovuuteen, harrastuksiin ja tee se itse -projekteihin. Voit tehdä monia asioita itse, ajatella luovasti tai inspiroitua ideoista. Kun työskentelet luovien asioiden, kuten leikkaamisen ja viipaloinnin, parissa, sinulla on mahdollisuus tehdä laaja valikoima harrastuksia kotiin.

Luovaan työhön tarkoitettu työkalumallisto on tuskin täydellinen ilman hyvää leikkausveitsien ja käsityöveitsien valikoimaa. Siksi olemme koonneet verkkokauppaamme tuotteita, jotka vastaavat tätä kategoriaa. Tämä tarkoittaa, että löydät helposti etsimäsi tuotteet tai tuotteet, jotka on ennakoitava.

Hyvät työkalut ovat aina käden ulottuvilla, ja monien asioiden kanssa on helpompi työskennellä, jos tavallisia saksia ei tarvita.

Yllä olevista tuotteista voit valita eri vaihtoehtoja ja saat lisätietoja napsauttamalla kutakin tuotetta. Yksittäisellä tuotesivulla näet tietoja, kuten odotettavissa olevan toimitusajan, tuotenumeron, tuotenimen ja EAN-numeron. Tämän sivun veitsien kohdalla näet usein myös, sopiiko yksittäinen malli oikea- vai vasenkätisille.

Hyvät hinnat esim. terät veitsiin, käsityöveitsiin, pyöröleikkureihin ja leikkuuteriin

Teemme parhaamme, että kaikki verkkokaupan tuotteet ovat kilpailukykyisiä ja kilpailukykyisiä. Meille on tärkeää, että saat hyvän veitsen hyvään hintaan. Pyrimme mahdollisimman laajaan valikoimaan ja ostamme suuria eriä, jotta saamme tavarantoimittajiltamme paremman ostohinnan.

Kun ostat teriä veitsiin, käsityöveitsiin ja leikkuuveitsiin sekä monia muita tuotteita verkkokaupastamme, voit odottaa saavasi hyviä tuotteita edulliseen hintaan. Jotkin terätyypit ovat kalliimpia kuin toiset, mutta se johtuu esimerkiksi veitsien muodon mukaan. Mitä kehittyneempi veitsi on, sitä korkeampi hinta on todennäköisesti.

Jos voit käyttää yksinkertaista veistä, kuten leikkuuveistä tai irtoteriä, hinta on alhaisempi kuin jos haluat pyörivän leikkurin tai ehkä kokonaisen leikkuuveitsi-, taltta- ja sahasarjan.

Joskus tämän sivun veitset ovat hyvässä tarjouksessa, joten voit säästää enemmän rahaa ostamalla tuotteita meiltä.

Miksi veitsien ja käsityöveitsien leikkaaminen kannattaa?

Tavallisia saksia ei ole yhtä helppo käyttää pyöreiden muotojen leikkaamiseen, eikä niillä voi leikata paperin keskeltä leikkaamatta keskustaa. Leikkausveitset ja askarteluveitset sopivat hienojen viivojen tekemiseen, ja terän kärjen ansiosta voit hallita suuntaa helpommin ja siten siirtää veistä ympäri ja poistaa paperin "sisäosan".

Tavalliset veitset ovat usein suuria ja epäkäytännöllisiä, joten ne eivät sovellu askarteluun. Esimerkiksi paperia leikattaessa on helpompi hallita leikkausveistä, sormenpääveistä ja käsityöveistä.

Pyörivät leikkurit ovat myös mainio lisä askarteluvälinevalikoimaasi. Pyörivät muotit sopivat täydellisesti suorien viivojen tekemiseen. Ne ovat kätevämpiä kuin sakset, sillä pyörivää leikkuria on käytettävä pitkällä ja tasaisella liikkeellä, kun taas sakset edellyttävät terien liikuttamista ylös ja alas paperin läpi leikattaessa. Kun sahaat tavallisilla saksilla, sahalaitaiset karvat on helppo tehdä, ellet hallitse niitä hyvin.

Mihin teriä voi käyttää?

Kaikki tämän sivun veitset on tarkoitettu esimerkiksi paperin ja ohuen kankaan leikkaamiseen. Voit käyttää yksittäisiä veitsiä moniin muihinkin tarkoituksiin kuin mitä mainitsimme tässä. Leikkuuveitsellä voi kuitenkin leikata kotitekoisia joulukoristeita ja paperia. Paperikerroksen paksuudelle voi kuitenkin olla rajoituksia, joten joidenkin leikkausten kohdalla voi olla tarpeen käyttää saksia.

Muita terätyyppejä voidaan käyttää myös moniin eri tarkoituksiin. Leikkuuveitsen tavoin artesaaniveistä voidaan käyttää myös kotitekoisiin joulukoristeisiin ja paperin leikkaamiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös erittäin terävien suorien viivojen leikkaamiseen, jolloin se suoriutuu helposti saksien käyttöä paremmin.

Monia myymälän veistä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja sinä päätät, haluatko käyttää niitä luovien asioiden tekemiseen vai välineenä toimistossa.

Koska terät saattavat tylsyä ajan myötä, kannattaa tarkistaa, onko käyttämällesi mallille irtonaisia teriä, jotta voit vaihtaa terän. Joidenkin tuotteiden mukana toimitetaan valmistajan varaterät.

Upeita hankintoja Creativ Companylta

Rajamme ovat luovuudessa, hyvässä asiakaspalvelussa, tiukoissa hinnoissa sekä yhteiskuntavastuun ja ympäristön huomioimisessa. Meille nämä asiat ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja teemme kaikkemme, jotta voimme taata hyvän ostoskokemuksen joka kerta, kun teet ostoksia meillä.

Olitpa uusi tai palaava asiakas, voit luottaa meihin ja tuotteisiisi. Jos olet tyytymätön tuotteisiisi, vaihdamme ne mielellämme. Voit ostaa tuotteita joko verkkokaupastamme tai myymälästämme.

Toivomme, että löydät kaiken tarvitsemasi verkkokaupastamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät asiakaspalvelusivultamme .

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.