Rei'itetyt kortit ja paperihahmot

Tutustu laajaan valikoimaamme valmiiksi leikattuja mallipohjia, rei'itettyjä kortteja ja paperihahmoja. Valittavana on monia erilaisia malleja koristeluun ja ripustettaviksi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Ole luova lävistetyillä pahvi- ja paperihahmoilla

Jos haluat päästää luovuutesi valloilleen, lävistetyt pahvi- ja paperihahmot ovat vain lippu. Koskaan ei ole liian vanha leikkimään tai kehittämään luovuuttaan. Piirtämisen, leikkaamisen ja liimaamisen etuna on, että mitään sääntöä tai oikeaa vastausta ei ole olemassa. Näin voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja luoda juuri sitä, mikä on sinusta hauskaa ja kaunista.

Pahvi- ja paperihahmojen avulla voit istua ja nauttia yhdessä tai kerätä kavereita tai sukulaisia pöydän ääreen. Voit nauttia kupillisen kahvia tai kaakaota ja kuunnella musiikkia taustalla samalla, kun teet ja leikkaat pahvista ja paperista erilaisia hahmoja. Se on myös loistava tapa viettää aikaa yhdessä ja viettää laatuaikaa läheistesi kanssa.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman lävistettyjä pahvi- ja paperihahmoja, joista on saatavilla monenlaisia versioita ja teemoja. Jokaiseen makuun, teemaan ja tilaisuuteen löytyy jotakin. Hahmot voi ripustaa roikkumaan tai koristaa muulla tavalla.

Monet yksityisperheet, päiväkodit, koulut ja työpaikat ostavat säännöllisesti erilaisia pahvi- ja paperihahmoja. Niiden avulla voit nauttia itsestäsi ja kehittää luovaa puoltasi.

Luo oma joulutunnelma paperihahmojen avulla

Leikattavalla massalla on aivan uudenlainen merkitys joulun aikaan, jos ostat pahvisia ja paperisia hahmoja jouluteeman mukaan. Voit tehdä kauniita joulukoristeita, pöytäkoristeita tai hahmoja ikkunaan ripustettaviksi. Näin sekä kotona että ohikulkijoiden joulutunnelma säilyy hyvänä.

Olemme valinneet jouluaiheiset pahvi- ja paperihahmot, jotta voit koota oman joulutarinasi. Saatavilla on hahmoja sekä lapsille että aikuisille, joten koko perhe voi viettää aikaa jouluhuoneen parissa.

Luovia pöytäkoristeita juhliin

Jos järjestät syntymäpäiväjuhlat, häät, vahvistukset tai teemajuhlat, pahvi- ja paperihahmot ovat suuri hitti. Laajasta hahmovalikoimastamme voit luoda ainutlaatuisia pöytäkoristeita, jotka kiinnittävät vieraiden huomion.

Jos tapahtumassa on erityinen teema, voit havainnollistaa sitä askarteluhahmojen avulla koristeilla tai pöytäkoristeilla. Hauskuus on sitä, että voit tehdä omia pöytäkoristeita haluamallasi tavalla. Kun luovia hahmoja valitaan valikoimastamme, vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, miltä asiat näyttävät. Sinäkin saat vieraalta tunnustusta, kun he näkevät kauniita pöytäkoristeita.

Pahviset tai paperiset hahmot tarjoavat upeita mahdollisuuksia juhlatunnelman luomiseen. Siksi ne ovat hauska ja henkilökohtainen ratkaisu tapahtuman koristeluun. Ne ovat myös edullinen ratkaisu, minkä vuoksi monet käyttävät niitä pöytäkoristeina tai ripustettuina luomaan oikeanlaista tunnelmaa päivää varten.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman erilaisia pahvi- ja paperihahmoja. Lapsille on tarjolla paljon erilaisia pöytäkoristeita syntymäpäiväjuhliin, halloweeniin, jouluun tai muihin juhliin.

Koristele kotisi luovilla paperihahmoilla

Pahvi- ja paperihahmoja ei käytetä vain erikoistapahtumissa. Näemme, että monet käyttävät niitä myös kodin, päiväkodin, koulun tai työpaikan sisustukseen. Hahmoja voi käyttää koristeina olohuoneessa, lastenhuoneessa, toimistossa tai eteisessä, jolloin vieraat saavat henkilökohtaisen vaikutelman tullessaan sisään. Hahmot voi ripustaa kattoon tai seinille koristeiksi kuvan sijasta.

Pahvista ja paperista valmistettujen hahmojen vaihtaminen on helppoa, jos haluat jotain uutta tai haluat vaihtaa teemaa. Näin voi olla esimerkiksi lastenhuoneessa, jos lapsesi luulee, että on aika aloittaa uusi luova päivä, jolloin voitte leikata ja liimata uusia hahmoja erikoisteemaan.

Inspiroidu pahvi- ja paperihahmojen koristelusta

Kuten olette ehkä huomanneet, pahvi- ja paperihahmoja voidaan käyttää erilaisiin koristeluihin ja tapahtumiin. Jos siis suunnittelet päivää perheen, ystävien tai päiväkodin kanssa, tutustu Luovat ideat -osioon, josta löydät vinkkejä siihen, mitä voit tehdä seuraavaksi. Meillä on laaja valikoima sekä lapsille että aikuisille suunnattuja ideoita ja ratkaisuja.

Tutustu luoviin paperi- ja pahviideoihimme ja ota selvää, millaisia mahdollisuuksia ja haasteita voit valita.

Laaja valikoima pahvi- ja paperihahmoja edulliseen hintaan

Creativ Company haluaa olla luovan puolesi kehittämisessä paras harrastemyymälä. Siksi emme koskaan tingi pahvi- ja paperihahmoistamme, sillä projektiin on valittava paljon materiaaleja. Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta sinulla on aina uusia mahdollisuuksia ja haasteita päästä alkuun. Jos tilaat verkosta, voit aina odottaa kilpailukykyistä hintaa ja nopeaa toimitusta.

Kokemuksesi on meille tärkeä. Siksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota parasta palvelua ja apua, kun otat meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käymällä verkkokaupassamme Holstebrossa. Creativ Companyn osaava ja palveluhenkinen henkilökunta on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.