Punotut joulusydämet

Näiden valmiiksi leikattujen sydänmallien avulla on helppo tehdä omia paperisia joulusydämiä. Myydään kahdeksan eri joulusydämen pakkauksissa. Valitse monista kuva-, väri- ja kuviovaihtoehdoista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Joulu ei ole ilman joulusydämiä

Useimmilla ihmisillä on kudottu joulusydän tai kaksi roikkumassa joulukuusessa. Joulusydän on yksi suurimmista jouluaiheisista symboleista. Joulusydänvalikoimassamme on useita eri värejä, joista voit valita mieleisesi muihin joulukoristeisiin.

Kun avaat joulusydämen kudontakoodin, sinun on vaikea pysäyttää sitä. Jos teet joulusydämeen ensimmäisen kerran kudottua kangasta, älä pelkää. Verkkokauppamme jouluiset sydänmallit sisältävät kattavan oppaan, jonka avulla voit menestyä. Muussa tapauksessa voit napsauttaa tästä, jolloin löydät online-mallimme klassisesta joulusydämestä.

Voit tehdä joulusydämiä juuri niin kuin haluat – ja lempiväreissäsi. Jos et löydä etsimääsi väriä, voit aina metsästää paperisilla ja pahvisilla tuotteillamme, joita on saatavana useissa kauniissa väreissä.

Kodikkaita ja luovia jouluprojekteja

Joulun aikana keskitytään erityisesti viihtyisyyteen ja yhteenkuuluvuuteen, joten nyt on täydellinen hetki punoa ihania joulusydämiä läheistesi kanssa. Aika kuluu nopeasti, kun perheen ja ystävien seurassa kutotaan joulusydämiä. Siksi se on myös täydellinen aktiviteetti sekä lapsille että aikuisille. Pikkuiset voivat helposti punoa joulusydämiä. Kudottuja joulusydämiämme on saatavana edullisesti, joten jos joku repii niitä matkan varrella, ei ole väliä – ota vain seuraava.  

Järjestä kollegoillesi, ystävillesi tai perheellesi joulutaidetta ja -puuhaa, jossa voitte istua ja punoa kauniita joulusydämiä yhteen. Tämä on myös hyvä syy nauttia lasillinen glögiä tai kaakaota – ja hemmotella itseäsi herkullisilla jouluherkuilla.

Klassiset jouluvärit – vai trendikkäät ja modernit?

Punainen ja vihreä – klassiset värit hehkuvat joulua parhaimmillaan. Yhä useammat ovat kuitenkin alkaneet käyttää neutraaleja sävyjä myös joulukoristeissaan, jotka sopivat kodin muuhun sisustukseen. Siksi valikoimastamme löydät myös hillitympiä jouluisia sydänmalleja, jotka ovat yksityiskohtaisia ja uskomattoman kauniita. Näitä neutraaleja joulusydämiä on saatavana harmaana, valkoisena ja mustana.

Mukana on tietysti myös klassisia punaisia joulusydämiä. Tavallisia punavalkoisia, kauniita kuvioita ja hohtavia materiaaleja. Yhdistele jouluisia sydänmalleja vapaasti ja luo kaunis ja karismaattinen ilme joulukuuseen.

Koristele kotisi joulusydämillä

Joulukuusi on tietenkin paras koristella ihanilla itsetehdyillä joulusydämillä. On kuitenkin olemassa monia muita tapoja sisustaa kotisi joulusydämillä ja lisätä joulun kodikkuutta monin eri tavoin.

  • Ripusta joulusydämet pitkälle narulle ja luo ikkunoista, ovista ja katosta roikkuvista joulusydämistä kudottu koriste.

  • Ripustakaa joulusydämet oksiin koristelua varten, esim. eteiseen tai keittiöön. Jos asetat ne eteiseen, ne toivottavat monet joulukuun aikana saapuvat vieraat tervetulleiksi.

Joulusydämet voi ripustaa ympäri kotia. Jos lapset ovat auttaneet kutomaan, on selvää, että he haluavat heidän sisustavan omat huoneensa. Toisinaan vanhemmat voivat täyttää joulusydämet makealla yllätyksellä.

Vinkki: Puno ihania joulusydämiä, joita voit antaa yhdessä joulukorttisi kanssa tai emäntälahjaksi talven monille lounaille. Joulusydämet toimivat myös monien kuusen alla olevien joululahjojen joulukortteina.  

Kun olet käyttänyt jouluisia sydänsabluunoita tuntikausia käsissäsi, täytä ne tietenkin myös makeisilla ja herkuilla. Mukavia joulusydämiä voi täyttää kaikenlaisilla herkuilla. Esimerkiksi:

  • Tanskalaiset pippurit
  • Rusinat ja pähkinät
  • Joulusuklaa
  • Kotitekoiset makeiset

Täytä ne, jotta perhe voi nauttia niistä koko joulukuun ajan, ja tarkista, onko uusia joululahjoja saapunut.

Kaipaatko lisää luovuutta? 

Kun joulusydämet on kudottu, voit kirjoittaa pienen tervehdyksen joulutontulta tai suloisesta joulutervehdyksestä – tai ehkä lisätä vuoden, jotta muistat aina juuri tuon joulun. Napsauta ja tutustu kauniisiin tusseihin, jotka viimeistelevät joulusydämesi.

Jos sinulla on paljon energiaa ja haluat syventää luovuuttasi hieman, voit tehdä myös erilaisia joulusydämiä käyttämällä muita materiaaleja kuin paperia. Valikoimassamme on laaja valikoima harrastetuotteita ja -materiaaleja, joita voit etsiä.

Voit esimerkiksi kirjailla tai neuloa siroja joulusydämiä puuvillalangallamme tai tehdä helmialustoja värikkäiden joulusydämien mukaan. Vain mielikuvituksesi on rajana, kuinka voit luoda omia kotitekoisia ja ainutlaatuisia joulusydämiä. Lisää inspiraatiota saat laajasta ideoiden luettelostamme.

Kudottujen joulusydämien historia

Kudottu joulusydän on perinteinen tanskalainen joulukoriste. Vanha tarina kertoo meille, että vanhin säilynyt joulusydän on peräisin tunnetulta runoilijaltamme ja kirjailijaltamme H.C. Andersenilta. Sydän kudottiin keltaisesta ja vihreästä paperista – ilman kahvaa 1860-luvulla. Muutamaa vuosikymmentä myöhemmin vedin lisättiin ja se ripustettiin joulukuusiin.

Siitä lähtien joulusydämien kudontaa on käytetty tanskalaisissa lastentarhoissa vahvistamaan pienten lasten luovia kykyjä, kärsivällisyyttä ja hienomotorisia taitoja. Tänään siitä on tullut kiinteä osa aikataulua, kun tehdään joulukoristeita ympäri Tanskaa.  Klassinen joulusydän on yleensä punainen ja valkoinen, mikä voi symboloida Tanskan lippua ja kansallisylpeyttä. Kudottu joulusydän on yksi Tanskan suosituimmista joulukoristeista. Siksi joulusydämestä on luotava ainakin yksi kudottu kappale joulukuun aikana.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.