Joulupussin koristeet

Näiden valmiiksi leikattujen mallien avulla on helppo tehdä omia paperikartioita joulukuuseen ripustettaviksi. Myydään jopa 100 kartiomallin pakkauksissa. Valitse monista kuva-, väri- ja kuviovaihtoehdoista. Voit myös ostaa yksivärisiä kartioita, jotka voit itse suunnitella ja koristaa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Valitse haluamasi kuva ja väri

Valikoimassamme on paljon kauniita tötterösabluunamalleja eri väreissä ja kuvioissa, joten löydät varmasti oman suosikkisi laajasta valikoimastamme. Luonnollisesti löydät myös neutraaleja tötteröitä ilman kuvioita, joita on saatavilla vaaleissa sävyissä. Näin voit koristella mielesi mukaan. Meillä on erikokoisia ja -paksuisia kartioita. Osaa niistä on saatavilla jopa isoissa kokoluokissa, ja niitä voi käyttää monenlaisiin hauskoihin tilaisuuksiin – esimerkiksi lasten synttärijuhlien koristeluun.

Itse tehdyn paperikartion tekeminen on suhteellisen helppoa (ja ei vähiten mukavaa), ja sekä lapset että aikuiset voivat osallistua siihen. Se on luova tehtävä, jota voi muokata omien kykyjen ja iän mukaan – ja sinä päätät, kuinka paljon haluat koristella niitä.

Joulu- ja joulukartiot

Monet ihmiset piirtävät nopeasti mielleyhtymiä kaikkien juhlien sydämeen, jouluun, kun he kuulevat ensimmäisen kerran sanan "kartio". Siihen on hyvä syy. Tuutti on yksi vanhimmista joulukoristeistamme Tanskassa. Monissa tanskalaiskodeissa se on vakaa joulukuusenkoriste.

Valikoimassamme on useita tötterökuvioita, jotka sopivat täydellisesti juhlasesonkiin. Voit koristella koko talosi näillä tötteröillä eri tavoin. Jos haluat käyttää perinteistä tapaa, tötteröjen on tietenkin riiputtava joulukuusessa ja oltava täynnä joululahjoja. Ne voi myös ripustaa ikkunoiden ympärille, jolloin ne toimivat kauniina sisustuselementtinä.

Ideoistamme löydät vinkkejä joulukuusen koristeluun. Voit tehdä esimerkiksi Rudolph-poron, jossa on punainen kuono. Napsauta tästä, niin löydät ohjeet ja noudatat niitä vaihe vaiheelta.Se on tötterö, joka eroaa perinteisistä tötteröistä – mutta levittää epäilemättä hymyä ja iloa koko joulukuun ajan. Se on myös takuulla luovaa puuhaa, joka voidaan jakaa perheen pienimpien kanssa.

Käytä tötteröitä juhlakoristeina

Kartiot ovat täydellisiä juhlakoristeita, ja niitä voi käyttää muuhunkin kuin koristeluun. Valikoimassamme on isoja kartioita, joita voi käyttää juhlahattuina.

Uudenvuodenaatto on vuodenpäivä, jolloin tarvitset vain päähineen. Joillakin perheillä ja ystävillä on kiinteä perinne pukeutua hauskaan ja hauskaan hattuun. Osta neutraaleja hattuja Creativ Companylta ja tee perinteistä kotoisa ja juhlava. Voit myös koristella toistensa hattuja, mikä on tavallista hauskempaa. Tämä on täydellistä viihdettä uudenvuodenjuhliin (ja yleisesti juhliin), ja sekä lapset että aikuiset voivat osallistua siihen. Monissa pahvikartioissamme on myös kuminauha, joten voit olla varma, etteivät ne putoa tanssilattialle juhlien aikana.

Sen lisäksi, että tötteröillä voi tehdä hauskoja ja värikkäitä hattuja, niitä voi käyttää myös muihin tarkoituksiin koristeina. Tämä johtuu siitä, että vetimettömiä kartioita voidaan käyttää LED-lämpökynttilöiden koristelamppuina – tämä on helppo, nopea ja edullinen tapa luoda kodikasta juhlavalaistusta. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Koristele omat kartiosi

Jos olet erityisen luova, tutustu paperi- ja korttivalikoimaamme , josta löydät paljon erivärisiä papereita. Käytä erilaisia papereita, kuten samettipaperia tai kreppipaperia, ja tee niistä yksilöllisiä ja erikoiskartioita. Napsauta suurta idealuetteloamme,josta löydät inspiraatiota erilaisiin ja ainutlaatuisiin tapoihin tehdä tuutteja.

Mutta kuka väittää, että tötteröt on ehkä tehtävä kokonaan paperista? Kartioita voidaan neuloa, virkata tai tehdä toisella tavalla. Näin voit tehdä näyttävämmän ja tukevamman kartion, joka houkuttelee ihailemaan sekä läheltä että kaukaa.

Sen ei välttämättä tarvitse olla joulua ja joulukuun aikaa, kun laitat tötterösi esille. Anna heidän koristella kotisi ympäri vuoden – valitse neutraalit värit jouluisista tötterömalleistamme. Kädensijan voi myös suunnitella monella eri tavalla. Valikoimastamme löydät esimerkiksi värikkäitä tai kuvioituja lankoja, jotka tuovat viimeisen silauksen kauniiseen tuuttiin.

Täytä vohvelit monilla herkuilla

Useimmissa paperikartioissa on ontelo, jota on tietenkin käytettävä. Alla on muutamia hyviä ehdotuksia siitä, mitä voit täyttää tötteröilläsi. Lue lisää ja inspiroidu.

  • Täytä ne kuusella, sammaleella ja tötteröillä, niin saat rustiikkisen ja luonnollisen ilmeen. Tämä on erityisen hyvä idea joulusesonkiin – voit myös lisätä sievän pienen keijun tötterön sivuun. Jos kartiot on valmistettu tukevasta materiaalista ja paksusta pahvista, ne voi ripustaa myös etuoveen ja toivottaa vieraat tervetulleiksi.

  • Täytä tötteröt kotitekoisilla herkuilla, kuten paistetuilla enkelinsiivekkeillä, tanskalaisilla pippuripähkinöillä ja muilla herkullisilla kekseillä. Ripusta ne joulukuuseen tai sulje tuutit teipillä ja anna lahjaksi.

Kartion historia

Kartio on itse asiassa yksi joulukuusen vanhimmista koristeista, ja se on peräisin 1800-luvun puolivälistä. Tarina ei kuitenkaan ala. Ennen kuin tötteröstä tuli klassinen joulukoriste, se käytti erästä pakkausmuotoa, josta on tullut yksi jouluisimmista tuotteistamme.

Ennen vanhaan tötteröä käyttivät jauhoja, sokeria, viljaa ja muita vastaavia tuotteita bulkkina myyneet elintarvikkeet ja matkustajat. Ne asetetaan tötteröön ja suljetaan teipillä.

Ruokaa sisältävän tötterön perinne on ollut olemassa jo pitkään. Vanha kappale "Højt fra træets grønne top" ("From the green top of the tree") vuodelta 1847 kertoo meille seuraavin rivein: Puu on ensin näytettävä, sen jälkeen syöminen on tehtävä. Tätä varten tötteröt ja letitetyt joulusydämet sopivat täydellisesti kaikenlaisten herkkujen piilottamiseen joulukuussa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.