Teksturoitu ja pastellipaperi

Voimapaperi on valmistettu kierrätetystä paperista ja se on yleensä karkeaa, paksua paperia, jossa voi olla kuvio. Kierrätetyssä voimapaperissa on karhea pinta, joka sopii vesiväreille, väriliiduille, kuiville pastelliväreille ja nestemäisille maaleille. Valitse yksivärinen kierrätyspaperi tai voimapaperi, jossa on painatus.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kierrätyspaperi on saapunut

Kierrätys on sana, joka on kaikkien huulilla ja tällä hetkellä suosittu ilmiö. Ympäristöön ja planeettamme tulevaisuuteen on kiinnitetty entistä enemmän huomiota, ja kierrätys on tässä tärkeä tekijä. Siksi myymme Creativ Companylla myös suuren valikoiman kierrätyspaperia.

Kierrätyspaperille on usein ominaista suhteellisen karkea ja paksu materiaali, joka voi olla laadultaan samanlaista kuin papier-mâché. Se näyttää kestävämmältä ja luonnollisemmalta kuin esimerkiksi tuttu tavallinen ja klassinen valkoinen kirja.

Kierrätetyn paperin ja kartongin ulkonäkö voi vaihdella hieman, sillä ne ovat kierrätettyjä materiaaleja – ja siksi ne näyttävät täysin ainutlaatuisilta. Joissakin kierrätetyissä papereissamme on myös kuvio, joka tekee paperista entistäkin näyttävämmän ja tarjoaa rajattomasti luovia mahdollisuuksia.

Kierrätettyä paperiamme on saatavana A4- ja A3-kokoisina, ja voit ostaa sen arkkeina ja rullina. Voit ostaa yhden monilevypakkauksistamme esim. 125 arkkia tai 500 arkkia, jos tarvitset niitä koko toimistoon ja työpaikalle. Kierrätyspaperia voidaan käyttää myös tulostukseen tavallisilla tulostimilla. Luonnollinen rusehtava väri on kierrätyspaperin klassinen väri, mutta valikoimassamme on myös muita värejä, kuten harmaata, valkoista ja mustaa.

Voimapaperia, kierrätyspaperia vai kierrätyspahvia?

Termejä on monia – selaamalla valikoimaa kerrot todennäköisesti kaikki sanat, kuten voimapaperin, kierrätyspaperin, kierrätetyn pahvin ja sulfiittipaperin. Mutta mitä eroa niissä on? Aloitetaanpa ylhäältä: Pahvin ja paperin ero. Pahvi on painavampaa kuin paperi ja siten myös kestävämpi materiaali. Mutta mitä voima ja kierrätys tarkoittavat? Molemmat ovat karkeita ja paksuja paperinpaloja, jotka ovat usein ruskeita tai harmaita. Kierrätetty paperi on saanut nimensä paperinvalmistuksessa käytetyn kierrätysmassan mukaan – sen koostumus on usein noin 70 % kierrätyspaperia ja loput 30 % kierrätettyä massaa.

Voimapaperia kutsutaan myös puumassapaperiksi, joten ota tämä huomioon, jos kohtaat tämän ilmaisun valikoimassamme tai muualla.

Voit lukea lisää kustakin yksittäisestä paperista napsauttamalla tuotekuvauksia ja tutustumalla niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kierrätyksen ja ympäristön tukeminen kierrätyspaperin avulla

Jos haluat yrityksenä tai yksityishenkilönä tukea ekologisuutta, kierrätystä ja ympäristöä, investoi kierrätyspaperiin ja voimapaperiin. Kuten olemme jo nähneet, se on rustiikkisempaa ja raakampaa – ja näyttää myös, että kierrätät. Jos esimerkiksi omistat yrityksen, joka markkinoi itseään vihreänä, älä tulosta suuria määriä markkinointimateriaalia perinteiselle valkoiselle paperille. Tulosta sen sijaan esitteitä, esitteitä ja julisteita kierrätyspaperille, josta näet, mitä edustat. Se antaa sinulle ympäristön kannalta hyviä browniepisteitä.

CV tai käyntikortti voi myös olla ainutlaatuisempi ja erottuvampi tulostettaessa kierrätyspaperille. Se näyttää erilaiselta kuin perinteinen valkoinen paperi.

Voit luonnollisesti keskustella siitä, miten paljon ympäristöystävällisempää kierrätyspaperi on verrattuna perinteiseen white paper -julkaisuun. Lyhyesti sanottuna sillä on kuitenkin joitakin hyviä ominaisuuksia, ja se tukee jotain aivan erityistä.

Paperin hyvä laatu

Kraftilla ja kierrätyspaperilla on karkea pinta, mikä voi olla suuri etu, jos työskentelet tiettyjen materiaalien, kuten jos pidät rasvaisista pastellinsävyistä, jotka kiinnittyvät hyvin raaka-aineisiin ja imukykyisiin paperilajeihin, kuten kierrätyspaperiin.

Kierrätyspaperin etuna on, että siinä voidaan käyttää kaikenlaisia materiaaleja, kuten tusseja, maaleja, musteita ja vastaavia. kuten vesivärejä, värikyniä, pehmeitä pastelleja ja nestemäistä maalia. Kun maalaat tai piirrät kierrätyspaperille, saat aivan erilaisen ilmeen kuin tavallisella valkoisella paperilla. Jos olet maalannut värikkään kuvion, siirtyminen kiiltävään valkoiseen paperiin voi tuntua hieman vaikealta – ja luonnollinen beige väri antaa rauhallisemman ja harmonisemman ilmeen.

Säilytä aina kierrätettyä paperia varastossa, jotta voit käyttää sitä kaikenlaisissa luovissa projekteissa. Näin lapset voivat myös käyttää kierrätettyä paperia kauniiden kuva-aiheiden maalaamiseen.

Kierrätetyistä papereista valmistetut juhlakoristeet ja pöytäkoristeet

Haluatko olla hieman epätavanomainen, kun koristelet pöytää tai luot kutsuja? Jatka lukemista, niin kerromme, miten voit käyttää kierrätyspaperia seuraavissa suurissa juhlissasi.

Juhlissa tulee olla yhteinen lanka, joka luo yhtenäisyyttä ja harmoniaa. Tämä voidaan tehdä useilla eri tavoilla – yksi idea voi olla samantyyppisen materiaalin käyttö läpikotaisin. Tämä alkaa kutsusta.

Tee upeita kutsuja kierrätyspaperista ja yhdistä se muihin valikoimamme paperi- ja pahvituotteisiin. Käytä samaa tyyliä paikkakorteille, bilekappaleelle, juhlamenulle jne. Kyllä, voit valmistaa jopa kokonaisen pöytäliinan kierrätyspaperista – valikoimastamme löydät rullan kierrätettyä paperia.

Kierrätyspaperia voi käyttää myös lahjojen paketointiin. Kuten kaikki muutkin paperit, voit myös värittää ja maalata kierrätyspaperia. Voit ostaa lahjapaketointiin erilaisia värejä ja tusseja. Kierrättäminen tuo mieleen luonnolliset suhteet luontoon, osittain ruskean värinsä ansiosta. Voit jatkaa konseptia kuivakukilla, rustiikkilangalla jne.

Etsitkö lisää ideoita kierrätyspaperin käyttämiseen luovalla tavalla? Tutustu sen jälkeen isoon idealuetteloomme ja inspiroidu.

Jos sinulla on kysyttävää kierrätyspaperistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka voi auttaa sinua kaikissa pienissä ja suurissa kysymyksissä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.