Tavallinen kartonki ja paperi

Meillä on laaja valikoima laadukkaita yksivärisiä kortteja. Meillä on erilaisia kortteja harraste- ja koulukäyttöön, kuten yksivärisiä kortteja, korttisarjoja, askartelupaperia ja leikekirjapaperia. Valitse useista erivärisistä korteista tai osta eri värejä sisältäviä pakkauksia. Meillä on myös värimaailmaltaan jouluun ja pääsiäiseen sopivia erikoispakkauksia. Meillä on myös korttitelineitä kouluihin ja laitoksiin.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Yksivärinen kortti ja paperia unelmiesi projektiin

Osa luovuuden perusmateriaaleista on paperia ja pahvia. Jos sinulla on niitä, voit tehdä lähes mitä tahansa suurella määrällä luovuutta ja sorminäppäryyttä. Onneksi Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman kortteja ja papereita kauniissa väreissä, materiaaleissa ja tyypeissä.

Sen avulla on helppo täyttää koristeita, joten olet valmis seuraavaan luovaan projektiisi. Yritä ostaa kortti värissä, jota et yleensä osta. Inspiroidu väreistä ja katso, mitä niistä voi tulla. Tulet yllättymään siitä, mistä voit saada inspiraatiota ja mitä voit saada kokeilemalla jotain, jota et yleensä kokeile.

Kortti ei ole pelkkä kortti

Kortti ei ole pelkkä kortti. Paperi ei ole pelkkää paperia. Niillä on oma maailmansa, ja voi olla suuri ero sen välillä, mitä paperia ja korttia kannattaa käyttää eri projekteissa. Siksi olemme varmistaneet, että varastossamme on aina paljon erilaisia kortteja ja papereita.

Meillä on ohutta hienoa paperia ja vahvaa kartonkia. Tarjoamme sekä paperia että paperia ja paperia, joissa on erilaisia kuvioita ja rakenteita. Saatavana on myös erittäin paksua ja jäykkää pahvista valmistettua pahvia. Lisäksi meillä on eripaksuisia ja -pintaisia piirustuspapereita, ja löydät ranskalaisen kortin, jossa on karkeampi pinta kuin tavallisessa kortissa.

Kun olet täyttänyt kortit ja paperin upeimmilla väreillä ja laaduilla, irrota sakset ja liimaa, niin voit tehdä upeita luomuksia kaikkiin tilaisuuksiin.

Yksivärinen kortti ja paperia kaikkiin tilanteisiin

Creativ Companylta löydät tavalliset kortit ja paperit pakkauksissa, joissa on vain yksi väri. Olemme tehneet myös joulukoristeiden tekemisestä helppoa. Olemme koonneet korttipaketteja sesongin väreissä.

Siksi löydätkin paketteja, joissa on joulukortti, pääsiäiskortti ja jopa kevätkortti. Jokaisessa pakkauksessa on useita erivärisiä levyjä ja värejä, joita perinteisesti käytämme esim. Joulu ja pääsiäinen Siksi joulupakkauksessa on tummanvihreää, vaaleanvihreää ja punaista, ja pääsiäispakkauksessa on keltaisia ja vaaleita värejä.

Mutta kuka väittää, että joulun on oltava punainen ja vihreä, vai että pääsiäisen on oltava vain keltainen? Creativ Company tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää suosikkivärisi ja käyttää sitä joulukoristeina, jos haluat. Vaikka se olisi violettia.

Meillä on myös kaikkein kaunein kyynelpaperi, jossa on valkoinen ydin ja useita upeita kuvioita paperin molemmilla puolilla. Kun repäiset sen irti, se saa aikaan todella hienon vaikutelman. Sopii erinomaisesti esimerkiksi kollaaseihin ja dekoltee-tuotteisiin.

Jäsenneltyä korttiamme voidaan käyttää kutsu- tai paikkakorttien tekemiseen. Käytä sitä yhdessä raikkaan valkoisen paperin kanssa, niin se näyttää miljoonalta dollarilta.

Krea-projektit ja kortti

Tarvitset vain inspiraatiota projekteihin, joissa voit käyttää tavallista korttia ja paperia. Jos ideat ovat hieman ohuita, voit tutustua laajaan idealuetteloomme, joka on täynnä inspiraatiota, kuvioita ja oppaita moniin hauskoihin ja mukaviin projekteihin. Siellä on sekä erikoiskausia että ympärivuotisia projekteja.

Kun haluat käyttää kortteja ja paperia luovasti, voit lähestyä hanketta monin eri tavoin sen mukaan, mitä aiot tehdä. Voit leikata pahvin ja paperin ja liimata ne toisiinsa, jolloin saat luotua hienoja hahmoja tai kuvia, jotka voivat roikkua tai seistä tai joita voi jopa kehystää seinälle.

Voit myös käyttää hieman erilaista lähestymistapaa ja tehdä luontoaiheisia kuvioita, joilla voit koristella hahmosi. Voit käyttää korttia lehti-, pyökki- tai oksahahmon pohjana. Itse asiassa vain mielikuvituksesi asettaa rajat sille, mitä voit käyttää, kun teet kortilla luovia asioita.

Yksivärinen pahvi ja paperi sopivat hyvin myös askarteluun. Voit taittaa laatikoita paperista tai leikata ja liimata niitä kartongista. Paksusta pahvista voit rakentaa pienoismalleja tai muita suuria rakennelmia. Aikuisen tulee olla kyljellään, sillä voimapahvi on leikattava harrasteveitsellä ja liimattava liimapistoolilla. Se ei sovi pienille sormille.

Tarvitset myös aikuisen apua paperin leikkaamisessa, mutta jos sinulla on leikkuualusta ja paperiveitsi, voit leikata kauniit siluetit tai mobilet tavallisesta kortista. Saatavilla on uskomaton määrä kauniita sabluunoja, joista voit piirtää, joten voit suunnitella sen helposti haluamallasi tavalla.

Luovuus tuo rauhaa ja lisäarvoa arkeen

Yksiväristä korttia ja paperia voi käyttää myös maalaamiseen tai piirtämiseen. Voit hankkia paperia, jossa on erikoispinta, joka toimii hyvin piirrettäessä lyijykynällä, ja paperia, joka sopii paremmin esimerkiksi vesivärin maalaamiseen.

Olitpa sitten piirtämässä, maalaamassa tai leikkaamassa kuvia pahvista, ne ovat luovia projekteja, jotka antavat sinulle rauhaa ja aikaa uppoutua. Tämä on lahja kiireisessä arjessa, eikä projektin tarvitse olla yli kymmenen minuutin luonnos paperille. Pelkällä aivojen rauhoittamisella on suuri merkitys. Se tarkoittaa, että voit olla enemmän läsnä rakkaillesi. Sen jälkeen voit tuntea itsesi ja antaa itsellesi mahdollisuuden ilmaista syvimmät tunteesi luovassa prosessissa. Tämä on kallisarvoista aikaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.