Paperi- ja kartonkisäilytyslaatikot

Meillä on laaja valikoima korttitelineitä kouluihin, laitoksiin ja harrastuksiin. Lajittele kortit telineisiin siististi väreittäin. Voit valita useista korttitelinetyypeistä, joita meillä on sekä puisina että valkoiseksi maalatusta metallista valmistettuina. Korttitelineitämme on saatavana joko korteilla tai ilman.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Järjestä värit pahvi-/paperitelineellä

Pahvi ja paperi ovat tärkeä osa harrasteprojekteja, joten on tietenkin tärkeää, että voit seurata monia arkkeja, kun luovuutesi on päästetty valloilleen. Pahvia ja paperia käytetään paljon juhlapyhien aikaan, kun tehdään muun muassa joulusydämiä ja pääsiäispupuja.

Siksi paperi ja kartonki ovat tärkeitä elementtejä, joita tarvitaan luovassa käytössä ja omien joulu- ja loppuvuodenkoristeiden tekemisessä. Sama koskee kouluja ja laitoksia, joissa juhlapyhät on merkitty myös sopivilla koristeilla, joita voi koristella seinillä, katoilla ja ikkunoilla koko juhlakauden ajan.

Mutta entä jos säilyttäisit paljon pahvia? Kun koristeluun tarvitaan paljon pahvia ja paperia, tarvitaan yleensä useita eri värejä, jotta löydät oikeat kontrastit joulusydämestä tai muusta koristeesta.

Pöydälle voi nopeasti tulla sotkua, jos 12 eriväristä pahvia laitetaan pöydälle toivomaan parasta. Tämä pätee kotona, kun todella aloitat leikkaamisen ja liimaamisen, mutta erityisesti kouluissa ja muissa laitoksissa, joissa monet kädet tarvitsevat paperia ja pahvia samanaikaisesti.

Siksi kannattaa investoida pahvi- tai paperitelineeseen, jotta voit helposti seurata kartonkia ja paperia ja pitää värit erillään.

Samasta syystä pahvista ja paperista valmistettu säilytysteline on välttämätön myös kouluissa ja laitoksissa, joissa monet ihmiset tarvitsevat paljon paperia.

Kartonki-/paperitelineellä varmistat, että värit ovat aina järjestyksessä ja että saatavilla on erityyppisiä kartonki- ja paperilaatikoita. Näin esimerkiksi joulusydämelle on aina helppo löytää oikea materiaali erikoisvärisenä.

Tämä on erityisen hyödyllistä, kun lapset osallistuvat luoviin projekteihin, sillä kun lapset ovat innokkaita leikkaamaan ja liimaamaan, heidän järjestyksensä saattaa hyvinkin ulottua taustalle.

Siksi pahvin/paperin säilytystelineen omistaminen tarjoaa monia etuja kaikille, jotka suhtautuvat vakavasti paperiin ja pahviin joulunpyhien lähestyessä tai silloin, kun luovaa tarvetta ilmenee. 

Siksi olemme koonneet tälle sivulle pahvi- ja paperihyllyvalikoimamme, josta löydät esimerkiksi koon ja materiaalin mukaan sopivan hyllystön. Myymme myös hyllyjä ja kartonkia kouluille, laitoksille ja yksityishenkilöille, jotta kaikilla olisi mahdollisuus kokea luovuuden ilo ja paperiesineiden hallinta matkan varrella.

Pahviteline ja paperiteline puuta

Suosittu ja klassinen valinta on puinen pahvi- tai paperihylly. Puukalusteet ovat yleensä houkuttelevia, joten niillä on myönteinen vaikutus mihin tahansa huoneeseen – niin laitoksissa, kouluissa kuin yksityiskodeissakin. Lämmin luonnonpuu tuo eloa ja kodikkuutta huoneeseen, ja siksi puupahvi tai paperiteline on erinomainen valinta niille, jotka haluavat pitää pahvin ja paperin näkyvillä sen sijaan, että piilottaisivat sen kaappiin.

Puinen pahvi-/paperiteline näyttää erityisen hyvältä, kun täytät sen sateenkaaren väreillä varustetuilla paperisilla tuotteilla. Siksi ei ole mitään syytä piilottaa hyllyä pois tieltä kaappiin tai vastaavaan.

Puinen kartonki-/paperiteline on myös hyvälaatuinen kaluste, josta voi tulla pysyvä osa harrastuselämää ja kotiasi vuosien ajan.

Creativ Companylta voit ostaa erikorkuisia ja -levyisiä säilytystelineitä, joista löydät sopivan. Kaikissa säilytystelineissä on kätevät hyllyt paperisten tavaroiden erottamiseen toisistaan. Lisäksi laitteen alaosassa on yksi tai useampi laatikko saksien, askarteluveitsien, liiman ja muiden tarvikkeiden säilyttämiseen.

pahvi-/pahviteline, sis. pahvin

Haluatko päästää luovuutesi valloilleen ja tehdä omia joulukoristeita? Sen jälkeen voit ostaa täydellisen paketin Creativ Companylta, josta saat kaiken tarvittavan päästäksesi alkuun.

Voit ostaa kartongilla tai paperilla täytetyn säilytystelineen, jotta voit aloittaa luovien töiden tekemisen nopeasti.

Pahvinen teline on käytännöllinen investointi esimerkiksi kouluihin ja laitoksiin, joissa tarvitaan suuria määriä pahvia tämän vuoden leikkuun aloittamiseen.

Idealuettelostamme löydät ideoita pahviprojekteihin

Luovana sieluna tiedät, että voit aloittaa tuhansilla eri asioilla heti kun sinulla on pahvia, sakset ja hieman liimaa edessäsi. Leikattavuudelle ja luovuudelle ei ole asetettu rajoja, ja mukana on myös kartonkia ja paperia – täydelliset materiaalit kaikille luovuutta rakastaville.

Joskus lähtökohtana voi kuitenkin olla jokin asia. Idealuettelostamme löydät ideoita pahvin ja paperin säilytystelineessä olevien tuotteiden suunnitteluun.

Olemme koonneet oppaita tiettyjen asioiden tekemiseen, ja voit aina löytää jotain uutta ja jännittävää päästäksesi alkuun.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.