Metallipintainen, lakattu ja kiiltävä paperi ja kartonki

Täältä löydät laajan valikoiman paperia ja kortteja, joissa on kimalletta sekä metallisia ja holografisia kuvioita. Meillä on laaja valikoima erikoispaperia, kuten metalli-, kimalle-, hologrammi-, kulta- ja hopeapaperia, helmiäishohtoista paperia, heijastavaa muovia, sateenkaarikortteja, koristefoliota, kimallekortteja ja paljon muuta. Valitse monista eri paperi- ja korttivaihtoehdoista tai osta useita eri värivaihtoehtoja sisältäviä pakkauksia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kauniisti viimeistelty yleiskäyttöinen erikoispaperi

Metallinhohtoinen ja lakattu paperi ja kartonki täydentävät erinomaisesti materiaaleja, joita käytämme leikkaamiseen ja liittämiseen. Ne antavat myös paremman ja kokonaisvaltaisemman lopputuloksen kuin esimerkiksi kulta- tai hopeasuihke.

Haluatko tehdä omia lahjakortteja, koristeita ja kollaaseja? Haluatko tutustua luoviin asioihin, joita voit tehdä paperilla, saksilla ja liimalla?

Jos vastasit myöntävästi johonkin näistä, tutustu laajaan erikoispaperi-, metallipahvi- ja foliovalikoimaamme. Sovellukset sisältävät kaiken, mihin voit käyttää tavallista paperia ja pahvia – ja paljon muuta.

Hopeaa, kultaa, hohtavia tähtiä ja paperimateriaaleja kaikissa sateenkaaren väreissä. Täältä löydät kaiken tarvittavan: valikoimastamme löydät sopivat koristeet ja koristeet erityisiin tilaisuuksiin .

Mitkä ovat eri materiaalien ominaisuudet?

Kun ostat erikoispaperia luoviin askarteluprojekteihin tai teet joulukoristeita ystävien tai perheen kanssa, voi olla hyvä tietää hieman materiaaleista. Etenkin jos haluat kokeilla jotain uutta ja haluat olla varma siitä, että ostetut tuotteet sopivat tarkoitukseen.

Erikoispaperimarkkinat ovat suuret, ja valikoima on varsin monipuolinen. Tämä heijastuu tietysti myös laajaan tuotevalikoimaamme, ja valinnanvaraa on paljon.

Tarkat tuotekuvaukset ja kuvat antavat erittäin hyvän vaikutelman tuotteista, ja näet esimerkiksi tarkat mitat ja tilaamiesi arkkien määrän.

Täältä voit lukea eri tyypeistä ja nimityksistä yleisesti, jotta saat helpommin yleiskuvan ja voit valita oikean tuotteen. Taivutettaessa, muotoiltaessa, leikattaessa ja liimattaessa materiaalien ominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin ulkonäön ja värin.

Tämä valinta kuuluu paperikategoriaan, ja se johtuu tietysti siitä, että tuotteiden tärkein komponentti on paperi tai pahvi eri muodoissaan. Useimmat niistä on kohokuvioitu lakalla tai muulla kiiltävällä metallipinnalla toiselta tai molemmilta puolilta.

kuten metallipaperia ja pahvia, kimaltavaa paperia ja pahvia, hologrammipaperia ja suunnittelupaperia.

Tämäntyyppisiä tuotteita voidaan yleensä käsitellä samalla tavalla kuin tavallista paperia ja pahvia. Saatat kuitenkin huomata joitakin eroja. Yksittäiset levyt voivat esimerkiksi olla hieman jäykempiä kuin kartonkilevyt ilman metallipintaa. Niiden muoto voi myös vaihdella hieman taivutettaessa. Kaikki liimatyypit eivät myöskään tartu yhtä hyvin kaikkiin pintoihin. Nämä ovat ominaisuuksia, joita luova sielu voi hyödyntää hyvällä tavalla ja saavuttaa ainutlaatuisia tuloksia.

Helmiäisen emokartonki ja paperi sekä sateenkaaripahvi ovat todennäköisesti kaksi tyyppiä, jotka muistuttavat eniten vakiokartonkia rakenteen ja muiden ominaisuuksien osalta.

Tärkeimpiä poikkeuksia ovat täysin foliosta tai muovista valmistetut tuotteet eli kova kalvo, kohokuvioitu kalvo, heijastava muovi ja koristekalvo. Tämä mainitaan tietysti myös nimessä tai tuotekuvauksessa, mutta voi olla hyvä olla jo etukäteen tietoinen siitä.

Metallipaperi on ihanteellinen erikoistilaisuuksiin

Metallinhohtoiset tai kiiltävät paperi- ja pahvimateriaalit sopivat erinomaisesti juhlapyhiin ja erityisiin tilaisuuksiin.

Kiiltävät hopeiset tai kultaiset joulutähdet ovat ilmeisen suosittuja ideoita. Persoonalliset paikkakortit uudenvuodenaattoon, joka loistaa kuin oikeat ilotulitukset.

Laaja väri- ja rakennevalikoima avaa lukemattomia mahdollisuuksia ja muunnelmia aina säihkyvimmästä ja juhlavimmasta hillittyihin ja yksinkertaisimpiin, kuten paperienkeleihin, joissa on valkoisia helmiäissiipiä.

Kuten tiedätte, ainoastaan mielikuvitus asettaa rajat. Inspiraatio avaa kuitenkin uusia reittejä ja ideoita, eikä sinun kannata kaivaa itseäsi valtavaan idealuetteloomme. Olitpa sitten leikkaamassa tarroja arkikäyttöön tai juhliin tai koristelemassa aivan erityistä ja persoonallista lahjaa, löydät varmasti inspiraatiota.

Mitä on decoupage?

Jos olet tutustunut leikkaamisen ja liittämisen maailmaan ja kiinnostunut paperin ja saksien käytöstä, olet jo lähes varmasti saanut sanan "decoupage". Monet näistä tuotteista sopivat hyvin koristeiksi, ja sanaa käytetään laajassa idealuettelossamme.

Tiedätkö ehkä, että koristelu liittyy kollaasiin ja että se on sisustamista kauniilla kuvilla ja leikkauksilla? Mutta tiedätkö, miten nämä kaksi asiaa ovat erilaisia ja mikä oikeastaan tekee decoupagesta sen?

Lyhyesti sanottuna decoupage on menetelmä, jolla koristellaan paperilla muita esineitä, kuten lahjarasioita, kirjoja, lampunvarjostimia tai tarjoiluvateja. Myös lehtikultaa tai metallinhohtoista kiiltävää paperia käytetään usein koriste-esineissä.

Koristeen kuva tai kuva on kiinnitetty esineen pintaan useilla kerroksilla kirkasta, läpinäkyvää lakkaa, joka voidaan sitten kiillottaa tai hioa. Tämä antaa koko koristeelle kauniin ja tasaisen lopputuloksen, joka näyttää paljaalla silmällä viimeistellyltä tulostukselta, eikä tavallisella paperin leikkaamisella juurikaan ole nähtävää.

Kollaasi on laaja käsite taideteoksille tai koristeille, jotka koostuvat useista eri elementeistä. Useimmat ovat todennäköisesti yrittäneet tehdä kollaasin lehdistä tai sanomalehdistä. Sama voidaan tietysti tehdä myös värilliselle ja metallipaperille, kuten tässä valikoimassa on esitetty, ja voit luoda upeita tehosteita, kun värit yhdistetään luovasti.

Useimmissa dekollaaseissa kollaasi on siis tärkeä, mutta kaikki kollaasit eivät ole dekolloivia. Esimerkiksi kaunis ja koristeellinen kollaasi toimii helposti kuvana ja ripustetaan seinälle kehyksenä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.