Käsintehty paperi

Käsintehdyssä paperissa on erityinen tekstuuri, ja sitä voidaan käyttää askartelussa, paperitaideprojekteissa, korteissa ja monessa muussa. Täältä löydät sekä esivalmistettua käsintehtyä paperia että materiaaleja oman paperin tekemiseen. Osta paperimassaa ja kehys/muotti paperin valmistukseen.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Jännittävä valikoima käsintehtyjä papereita

Olitpa sitten tekemässä omaa paperia tai ostamassa valmista käsintehtyä paperia, olet tullut oikeaan verkkokauppaan. Täältä voit ostaa tuotteita, joita tarvitset kotitekoisen paperin tekemiseen, mutta voit myös ostaa valmiin tuotteen.

Kun saamme jatkuvasti uusia varastoja ja luomme uusia tuotteita verkkokauppaan säännöllisin väliajoin, valikoima saattaa muuttua. Tämä johtuu siitä, että olemme pysyneet ajan tasalla trendeistä, joten voit aina luottaa siihen, että saat uusia ja moderneja tuotteita.

Myymme esimerkiksi paperimassaa, paperinvalmistuspakkauksia, kuvioitua käsintehtyä paperia arkkeina, kuvioitua käsintehtyä paperia, joka on rei'itetty jännittäviin muotoihin, ja paperivalukehyksiä. Näillä tuotteilla saat hyvän suojan, etsitpä sitten käsintehtyä paperia.

Riippumatta siitä, mistä tuotteesta olet kiinnostunut, voit lukea lisää napsauttamalla kyseistä tuotetta. Kunkin tuotteen tuotesivulla on tietoja, kuten EAN-numero, sisällön määrä, koko, paino, väri ja tyyppi sekä tarvittaessa kausi.

Hyvä asia käsintehdyssä paperissa

Yksiväristä paperia voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin, mutta tietyt asiat eivät sovellu tavalliselle paperille. Kun haluat lisätä hieman juhlavuutta ja väriä arkeesi tai kun tarvitset koristeita tietynlaiseen koristeeseen, käsintehdyn paperin käyttäminen voi olla loistavaa.

Verkkokaupastamme ostettava käsintehty paperi on peräisin tavarantoimittajiltamme, joten se valmistetaan etukäteen. Emme seiso ja valmista paperia, jota myymme verkkokaupassa, mutta on hyvin mahdollista, että olemme suunnitelman takana, kun taas varsinainen valmistusprosessi tapahtuu jossain, kuten Intiassa. Vaikka käsintehty paperi viimeistellään valmistajalta, voit olla varma, että se on edelleen käsintehtyä eikä koneellisesti valmistettua massaa.

Käsintehty tuote on hieman ylellisempi ja laadukkaampi, ja kutsun saaminen käsintehdystä, kauniisti kuvioidusta paperista on aivan erityistä.

Idealuettelostamme löydät ideoita käsintehdylle paperille. Voit joko hakea käsintehtyjä papereita täältä verkkokaupastamme ja poistaa tuotteiden valinnan niin, että näet vain ideat. Tai voit myös etsiä inspiraatiota yksittäisten tuotteiden käyttöön etsimällä hieman alaspäin kultakin tuotesivulta.

Jos meillä on erityisiä ideoita yksittäisen tuotteen käyttöön, ne luetellaan kohdassa "Tuote sisältyy näihin ideoihin".

Kotitekoisen sellupaperin edut

Lähtökohtana voit luottaa siihen, että myymämme tuotteet ovat hyväksyttyjä ja turvallisia käyttää. Saatat kuitenkin haluta vaikuttaa luomiisi asioihin enemmän ja varmistaa, että hallitset paperin käyttöä laajasti. Voit kuitenkin ostaa tarvittavat tuotteet ja tehdä niistä paperia.

Kun teet itse tehtyä paperia, voit käyttää joko paperimassaa tai vanhaa paperimassaa. Voit käyttää hieman molempia ja sekoittaa ne sitten yhteen, jolloin saat hienon sekoituksen vanhaa ja uutta. Näin saat hyvää laatua uuden paperin muodossa ja voit käyttää vanhaa paperia uudelleen, mikä parantaa hiilijalanjälkeä.

Jos , näkyviin tulee monia erilaisia ideoita. Jotkut niistä eivät todennäköisesti ole merkityksellisiä, sillä idean nimi ja/tai kuvaus sisältävät vain molemmat sanat. Mutta voit käyttää ideoita inspiraationa kotitekoiselle paperille. Kotitekoisella paperilla voi periaatteessa tehdä samoja asioita kuin käsintehdyllä paperilla. Kotitekoisen paperin käyttövinkeistämme löydät myös ohjeet tekemiseen.

Mitä voit tehdä tämän sivun tuotteille?

Tällä sivulla näkyvien tuotteiden erityiset ehdotukset riippuvat suurelta osin siitä, mikä tuote on. Jos ostat paperimassa- ja paperivalukehyksiä (tai vaihtoehtoisesti pakkauksia kotitekoisen paperin tekemiseen), voit tehdä oman paperisi. Voit joko värjätä sen tai antaa paperin säilyttää luonnonvalkoisen värinsä. Tee oma paperi käyttämällä paperimassaa, vettä ja kehystä sekä työkaluja, kuten kertakäyttöisiä käsineitä ja ämpäriä.

Voit tehdä monenlaisia asioita, sillä voit tehdä monia erilaisia asioita käsintehdyllä paperilla. Rei'itetty paperi, jossa on kaunis kuvio, sopii erinomaisesti koristeluun ja muihin koristeisiin. Kuvioitu paperi arkkeina sopii täydellisesti paperin leikkaamiseen, jotta voit valita oman kokosi ja muotosi.

Löydät runsaasti inspiraatiota rei'itettyjen, käsintehtyjen paperien ja kuvioitujen käsintehtyjen paperiarkkien käyttöön selaamalla ideoitamme.

Miksi sinun pitäisi ostaa käsintehtyä paperia ja materiaaleja kotitekoiseen paperiin meiltä?

Riippumatta siitä, toimittaako verkkokauppamme tuotteet ulkopuolinen toimittaja vai valmistaja, jonka kanssa teemme yhteistyötä, voit olla varma, että tuotteet ovat turvallisia ja että niissä ei ole haitallisia aineita. Pyrimme myös kaikin tavoin varmistamaan, että valikoimamme paperituotteissa ei ole happoa tai ligniiniä.

Kun ostat meiltä tuotteita, teet yhteistyötä yrityksen kanssa, joka keskittyy vahvasti kuluttajiin, työntekijöihin ja ilmastoon sekä fyysiseen ja henkiseen terveyteen. Aktiivisena pysyminen on tärkeää terveellisen ja pitkän elämän kannalta, mutta mielestämme on aivan yhtä tärkeää olla luova, sillä luovat harrastukset antavat sinulle hengitystilaa, jossa voit rentoutua ja laskea sykettäsi. Tämä tarkoittaa, että voit paremmin ehkäistä stressiä, joka puolestaan vaikuttaa fyysiseen terveyteesi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.