Kaavapaperi

Vellum-paperi on erikoispaperia, jota voidaan käyttää sekä taide- että harrasteprojekteissa. Vellum-paperi on hieman läpinäkyvää, ja sitä voidaan repiä, leikata ja maalata paperitaidetta varten. Valitse useista erivärisistä vellum-papereista tai osta eri värejä sisältäviä pakkauksia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo tyylikkäitä sisustustuotteita vellum-paperilla

Jos pidät luovista projekteista, saatat jo tuntea vellumpaperin. Sitä voidaan käyttää monenlaisissa askarteluprojekteissa, joissa käytetään erittäin ohuita paperipaloja. Paperia voidaan repiä ja leikata ja käyttää moniin eri tarkoituksiin.

Voit tehdä esimerkiksi itse tehtyjä kortteja ja erilaisia koriste-esineitä. Ohut vellum-paperin rakenne saa luomuksesi näyttämään erityisen elegantilta. Siksi se sopii erityisen hyvin kauniiden paperikukkien tekemiseen. Paperin ohuen koon ansiosta voit tehdä kukkia, joissa on paljon kerroksia. Tämä tarkoittaa, että voit saada ne näyttämään eloisilta ja realistisilta. Voit tehdä kukkia, jotka voi kiinnittää korteissa tai laatikoissa koristeiksi. Kukkakranssin tekoon voi käyttää myös velhopaperia. Jos haluat koristeistasi tukevampia, voit yhdistää vellum-paperin paksumpaan paperiin tai kartongille. Tee esimerkiksi kukkavarsi tukevasta pahvista ja tee kukka itse vellum-paperista. Voit tehdä kukkia useissa eri väreissä ja käyttää niitä kodin sisustukseen.

Kukkakoristeiden lisäksi voit tehdä joulukoristeita kotiin ja puuhun. Harrastetasoisen vellumpaperin avulla voit tehdä kauniita ja tyylikkäitä koristeita, jotka näyttävät hyvältä missä tahansa kodissa.

Kotitekoiset lahjapussit vellum-paperia

Kotitekoinen lahjapaperi on itsestään selvä ja käytännöllinen tapa esitellä itse tekemiäsi lahjoja. Voit tehdä todella kauniita lahjakasseja vellumpaperista. Taita paperi pusseiksi ja koristele ne. Voit esimerkiksi liimata kassiin kimalletta tai pieniä koristeita. Voit myös koristella sen kauniilla väreillä nauhoilla tai naruilla. Mukauta lahjakassi kauteen tai tapahtumaan sopivaksi. Esimerkiksi joulu, pääsiäinen, halloween tai syntymäpäivä. Lisää säihkettä laukkuusi esimerkiksi joulutähtillä tai -sydämillä. Voit tehdä koristeet myös vellumpaperista tai käyttää kuvioituja paperiarkkeja. Jos haluat tehdä halloween-herkkupussin, leikkaa paperista kurpitsakuvio ja liimaa se kiinni. Kyse on vain mielikuvituksen hyödyntämisestä ja ideoiden antamisesta luonnollisiksi. Kotitekoisen lahjan tekeminen on aina hauskaa ja erityistä annettavaa, ja se on yleensä hyvin vastaanotettu.

Päästä taidepajasi valloilleen ja tee paljon kauniita koriste-esineitä vellumpaperilla.

Tee huomiota herättäviä ja omaperäisiä onnittelukortteja vellumpaperilla

Jos teet omia joulu- ja syntymäpäiväkortteja, mutta et ole kokeillut vellumpaperia aikaisemmin, voi olla hauskaa heittää itselle jotain uutta. Voit tehdä monia kauniita luomuksia vellum-paperilla, mukaan lukien kortteja eri tapahtumiin.

Jos haluat tehdä kortin, etsi ensin haluamasi kokoinen pahvinpala. Tee vellumpaperista haluamasi värinen tausta ja koristele kortti muuntyyppisellä paperilla. Veluuripaperin läpinäkyvyys yhdistettynä muunlaiseen paperiin, kuten kuviolliseen paperiin, voi luoda todella hienon vaikutelman. Tee esimerkiksi kauniita aukkoja, kuten sydämiä, tähtiä tai hahmoja riippuen siitä, mihin kortti on tarkoitettu. Voit tehdä juhlakortteja ja yksinkertaisempia tervehdyksiä riippuen siitä, kenelle kortti annetaan.

Hääkortti tai kutsukortti voi näyttää todella hyvältä tyylikkäillä aukoilla ja kuvioilla. Voit koristella sen myös nauhoilla ja nauhoilla, esimerkiksi ruseteilla. Hauskat, alkuperäiset ja kauniit onnittelukortit tarjoavat monia mahdollisuuksia, joten anna mielikuvituksesi laukata.

Tee omat pöytäkoristeesi vellum-paperista

Jos järjestät juhlat, haluat kauniisti koristellun pöydän. Voit koristella esimerkiksi paikkakorteilla, ruokalistoilla, kukilla ja monilla muilla koristeilla. Voit tehdä pöytäkoristeista mielesi mukaan myös itse. Näin saat juuri sellaisen kattauksen, josta olet unelmoinut.

Vellum-paperilla voit tehdä monenlaisia kauniita pöytäkoristeita, jotka tekevät varmasti vaikutuksen vieraisiisi. Voit tehdä kauniita kukkia pöydän koristeluun. Voit tehdä myös luovia paikkakortteja vellumpaperista. Käytä juhlateemaan sopivia paperiarkkeja. Jos suunnittelet jouluillallista, voit käyttää punaisia ja vihreitä värejä koristeluun. Voit tehdä monia hauskoja ja erikoisia yksityiskohtia käyttämällä vellum-paperia luovasti. Tee esimerkiksi pieni pussi vellumpaperista. Täytä se kimalteella tai pienillä leikatuilla aukoilla ja liimaa korttiin. Kokeile muunlaista paperia ja vellum-paperia, jotta saat koristeista todella erikoisen näköisiä.

Hanki kaunista vellum-paperia

Vellum-paperia on saatavana useissa eri väreissä ja pakkauksissa. Jos tarvitset paljon vellum-paperia erilaisiin projekteihin, voit hankkia isoja pakkauksia, joissa on useita erivärisiä vellum-paperiarkkeja.

Voit ostaa vellum-paperia monissa eri väreissä. - Meiltä löydät punaisia, sinisiä, keltaisia, valkoisia ja paljon muuta. Voit siis valita värin, joka sopii hyvin yhteen kakun kanssa, jota olet tekemässä, olitpa tekemässä kortteja tai kukkia.

Jos käytät askarteluun vellum-paperia, voit yhdistää sen muihin askartelumateriaaleihin. Esimerkiksi pahvi-, pahvi-, nauha- tai kimallearkkeja. Luova ajattelu tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Voit esimerkiksi koristella kartongista leikattujen korttien tai nauhoista tehtyjen rusettien avulla kortin, jossa on käytetty samettia.

Jos kaipaat ideoita askarteluprojektin aloittamiseen, tutustu idealuetteloomme. Saat runsaasti ideoita seuraavaa askarteluprojektiasi varten. Tämä sisältää ideoita koristelun aloittamiseen vellum-paperilla ja muilla materiaaleilla. Voit toteuttaa monia erilaisia askarteluprojekteja, joista monet sopivat erinomaisesti koko perheelle ja luoville askarteluhetkille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.