Aaltopahvi

Täältä löydät aaltopahvi- ja aaltokartonkivalikoimamme sekä luoviin projekteihin että pakkausmateriaaliksi. Valitse tuttu harmaanruskea aaltopahvi, jota on saatavana rullina, tai hienojakoinen ja laadukas aaltokartonki. Aaltokartonki on hyvä valinta paperista askarteluun, kortteihin ja kutsuihin. Osta aaltopahvia ja -kartonkia rullina tai useita värejä sisältävinä pakkauksina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Aaltopahvi ja pahvi eivät ole vain pakkausta varten

Laajasta verkkokaupastamme löydät paljon erilaisia luovia tuotteita, tarvikkeita, työkaluja ja koriste-esineitä. Selkeimmät paperituotteissa käytettävät asiat voivat olla paperia ja pahvia, mutta et ehkä ole harkinnut aaltopahvin ja pahvin käyttöä luovissa projekteissasi.

Aaltopahvi ja kartonki eivät ole hyödyllisiä vain tavaroiden pakkaamiseen niiden suojaamiseksi. Tämäntyyppisiä pahvilaatikoita voi käyttää niin keittiövälineissä, koriste-esineissä kuin muissakin luovissa töissä.

Creativ Companyn tuotevalikoimassa keskitytään houkutteleviin ja hyödyllisiin asioihin, kuten aaltopahviin ja kartonkiin. Varastoimme molemmat aaltopahvit levyinä ja aaltopahvit rullina.

Korttia ja pahvia on saatavana eri kokoisina, ja aaltopahvista on saatavana myös eri painoluokkia.  Voit ostaa aaltopahvia painoluokissa, kuten 80 tai 120 g/m2. Huomaa, että Gsm-arvoa ei useinkaan määritetä erilaisille aaltopahvituotteille.

Mitä eroa on aaltopahvilla ja aaltopahvilla?

Aaltopahvin ja aaltopahvin välillä on useita eroja, mutta yksi suurimmista eroista on se, että levy koostuu kolmesta kerroksesta, joissa keskikerros on aaltopahvia ja kaksi ulkokerrosta ovat sileitä. Aaltopahvi on puolestaan yksinkertaisesti painavaa paperimateriaalia, jolle on annettu tunnusomainen rypytys.

Ruskea pahvi, jossa ei ole ulkopintalevyjä, on verrattavissa perinteisten ruskeiden aaltopahvilevyjen keskikerrokseen. Tämä tarkoittaa, että se ei yleensä sisällä liimaa. Jos pahvissa on liimaa, se on osa paperimateriaalia eikä liimaa useiden kerrosten välissä.

Kun tarkastellaan yleisesti paperituotteita, paino ratkaisee, onko tuote määritelty paperiksi, kartongiksi vai pahviksi. Karkeasti sanottuna tavallisia paperituotteita, jotka painavat alle 150 g/m2, kutsutaan paperiksi, kun taas mitään, joka painaa 150-600 g/m2, kutsutaan kortiksi. Viimeisenä muttei vähäisimpänä meillä on pahvia, joka on mikä tahansa lujatekoinen, yli 600 g/m2:n paperituote.

Mitä voit tehdä ylijääneelle aaltopahville?

Kun olet leikannut ja liimannut aaltopahvin, hävitä se jollain tavalla. Tavallista ruskeaa aallotettua pahvia ei ole tarkoitus heittää kierrätykseen liiman ja jätteiden lajittelun sekä kierrätettävyyden vuoksi. Tämä on muuttunut, joten useimpien kuntien kierrätyslaatikkoon voi laittaa aaltopahvia.

Tämä johtuu oletettavasti siitä, että tekniikka on mahdollistanut jätteen paremman lajittelemisen, ja koska suuri osa aaltopahvista sisältää nykyään biohajoavaa liimaa. Ennen kuin hävität aaltopahvin kierrätysastiaan, tarkista, hyväksyykö kunta sen. Varmista myös, että aaltopahvi on puhdasta ja kuivaa, ennen kuin laitat sen roskakoriin tai kierrätät sen.

Klassinen ruskea vai jännittävämpi väri?

Aaltopahvin klassinen ruskea väri on tarpeeksi kiva, mutta ei kovin jännittävä. Se sopii myös monenlaisiin askarteluprojekteihin. Voit maalata pahvin haluamallasi värillä tai hankkia aallotettua pahvia useissa eri väreissä.

Verkkokaupastamme löydät klassisen ruskean värisiä kortteja ja kortteja, mutta voit myös ostaa erivärisiä aaltopahvikortteja. Nämä pakkaukset sisältävät yleensä hyvän sävyvalikoiman, joten jokaiseen makuun ja projektiin löytyy sopiva vaihtoehto.

Jos haluat tehdä aaltopahvista ruskeakarvaisen koiran, klassinen ruskea väri on todennäköisesti hyvä, mutta jos haluat valmistaa erivärisiä eläimiä tai ihmisiä, kannattaa pitää käsillä paljon eriväristä pahvia ja paperia.

Mitä aallotetusta kartongista ja kartongista voi tehdä?

Aaltopahvin ja aaltopahvin erikoisuus on paperimateriaalin uurrettu tai röyhelöinen rakenne. Röyhelöt luovat hieman kolmiulotteisuutta ja tekevät kortista tai pahvista hieman kiinteämmän. Internetistä löydät paljon ideoita aaltopahvin ja aaltopahvin käyttöön. Voit tietenkin kääriä tarvitsemasi tavarat aaltopahviin, mutta voit myös valmistaa sillä koriste-esineitä ja leluja.

Esimerkkejä aaltopahvista ja -levystä on:

  • Aaltopahviklovnit
  • Laatikko, jossa on kansi ja aaltopahvinen reunakoriste
  • Kotitekoinen leikkikaupunki kierrätetyistä materiaaleista ja aaltopahvista
  • Värikkäästä aaltopahvista (esim. esittelylaatikot tai -päät tikuissa)

Idealuettelostamme löydät ideoita erilaisten asioiden tekemiseen.  Voit myös nähdä yksittäisiä tuoteideoita. Voit tehdä sen napsauttamalla tuotesivua tai napauttamalla/napsauttamalla QuickView-painiketta.

On mahdollista, että ei ole olemassa erityisiä ehdotuksia tai ideoita siitä, mihin tavallista aaltopahvia voisi käyttää, jolloin sinun on keksittävä idea itse tai etsittävä tietoa muualta. Voit myös käyttää aaltopahvia/pahvia tavalliseen tapaan, eli pakkauksena.

Jaa jännittävät luomuksesi kanssamme

Luova maailma on yhtä laaja kuin ihmisten mielikuvitus. Kartonkia, kortteja ja paperia sekä monia muita tuotteita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Haluamme nähdä, mitä asiakkaamme keksivät. Jos teet jotain, josta olet ylpeä, haluat ehkä julkaista sen Instagramissa tai muussa sosiaalisessa mediassa.

Jos vastasit kyllä, haluaisimme nähdä sen. Lähetämme joskus uudelleen jännittäviä projekteja, joita asiakkaamme ovat tehneet, osittain siksi, että haluamme jakaa sen muiden kanssa ja osittain antaa sen tehneelle henkilölle huomiota. Voit joko merkitä meidät @cchobby tai käyttää tunnistetta #cchobby. Emme voi luvata näkevämme kaikkea, mutta teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla siitä, mitä upeat tee itse -harrastajamme tekevät.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.