Kuvioleikkurit ja tarvikkeet

Tutustu laajaan kohokuviointilaitteiden ja lävistimien valikoimaamme, jota voit käyttää luovissa projekteissasi. Valikoimaamme kuuluu suosittuja Cricut-koneita, sarja innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä stanssauskoneita, joilla pystyy leikkaamaan, lävistämään ja leimaamaan useimpia materiaaleja. Valitse useiden kohokuviointilaitteiden, lävistimien ja tarvikkeiden valikoimasta alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kohokuviointi- ja stanssauskoneet tekevät luovuudesta hauskaa

Muottisaha on erittäin monipuolinen työkalu kaikille luovien projektien parissa työskenteleville. Stanssauskoneet – joita kutsutaan myös kohokuviointikoneiksi – mahdollistavat materiaalien leikkaamisen, reikien tekemisen tai kuvioiden tekemisen paperille, kartongille ja keinonahkapaperille. Ennen kuin lähdet ostamaan uutta painokuviointilaitettasi, kannattaa miettiä seuraavia asioita:

  • Koko - varastossamme on erikokoisia stanssauskoneita, mukaan lukien A4 ja A5. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee miettiä, millaisiin projekteihin aiot käyttää konetta ennen sen tilaamista.
  • Materiaalit - useimmissa painokoneissamme on malleja, joita voidaan käyttää tavallisille materiaaleille, kuten paperille ja kartongille. Jos taas haluat leikata paksumpia ja kestävämpiä materiaaleja, kuten eläinten vuotia, nahkaa ja huopaa, tarvitset tarkoitukseen oikean mallin. Löydät niitä verkkosivuiltamme.
  • Lisävarusteet ja leikkuulevyt - huomaa, että lisävarusteet ja leikkuulevyt myydään yleensä erikseen.

Cricut on yksi suosituimmista stanssauskonemerkeistämme. Se on paras yleiskäyttöinen stanssauskone kaikenlaisten materiaalien stanssaukseen, kohokuviointiin ja painatukseen. Cricut valmistaa myös useita aloituspakkauksia, joiden avulla voit kokeilla ensimmäisen kerran stanssausta ja kohokuviointia.

Millaisiin harrastetöihin stanssauskonetta voi käyttää?

Kun investoit stanssaus- tai kohokuviointikoneeseen harrastekäyttöön, voit koristella askarteluprojektisi tarkoilla leikkauksilla ja kauniilla kuvioilla. Mihin tarkoitukseen stanssauskonetta voi käyttää?

  • Itse tehdyt kortit - ainutlaatuisesti muotoiltu kortti tuo hymyn onnekkaan vastaanottajan huulille. Voit käyttää stanssauskonetta korttien tarkkaan leikkaamiseen, ja voit myös koristella ne ainutlaatuisilla kuvioilla. Voit tehdä itse kortteja vuoden kaikkiin juhlapäiviin, kuten jouluun ja pääsiäiseen, sekä muihin vuoden aikana tapahtuviin henkilökohtaisiin tilaisuuksiin, kuten häihin, kriskisiin ja syntymäpäiviin. Kohokuviointilaitteen avulla kirjekuoren voi koristella hienoilla yksityiskohdilla, jotka yllättävät vastaanottajan.
  • Pöydän koristeet - erityinen päivällispöytä vaatii vain parhaita pöytäkoristeita. Kohokuviointikoneella voit leikata erilaisia kuva-aiheita paikkakorteille tai hahmoille pöydälle. Voit käyttää niihin erilaisia kuvioita. Näin on helppo luoda ainutlaatuisia pöytäkoristeita, joiden värit ja yksityiskohdat sopivat tiettyyn teemaan. Kokeile erilaisia teriä ja tarvikkeita ja tee pöytiin uria ja yksilöllisiä kuvioita.
  • Leikekirjat - leikekirja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia leikkaamiseen ja liittämiseen, ja kohokuvioinnin avulla voit antaa kirjallesi sen ainutlaatuisen ilmeen. Muottileikkurilla voi leikata nopeasti ja helposti erilaisia kuvia leikekirjan koristelumateriaaleista. Jos haluat tehdä leikekirjan äitiyslomasi aikana, voit leikata söpöjä vauva-aiheisia kuvia, kuten jalkoja, eläimiä, tutteja, kukkia, mehiläisiä ja paljon muuta koristeltaviksi kuvien ja tekstin väliin. Voit myös antaa leikekirjan jollekulle, josta pidät. Kirja voi koostua yhteisestä matkasta, viikonloppulomasta tai koko ystävyydestä. Painokoristelukoneellamme voit tehdä yksilöllisiä kuvioita ja koristella leikekirjan juuri sellaisena kuin haluat.
  • Seinälle ripustettavat koristeet - jos haluat leikata erilaisia aiheita esimerkiksi joulukoristeiden ripustamista varten, lävistyslaite on ihanteellinen työkalu. Voit helposti leikata pahvista tai pahvista minkä tahansa kuvion, ja voit myös kokeilla erilaisia kuvioita. Lisäksi voit tehdä reikiä ja merkintöjä, joiden avulla pienet luomuksesi ovat valmiita ripustettaviksi. Laadukkaan stanssauskoneen avulla voit nauttia tuntikausien hauskuudesta ja luovuudesta.

Heittäydy uusiin askarteluprojekteihin käyttämällä painokoneesi leikkuulevyä ja muita tarvikkeita.

Verkkosivuillamme on laaja valikoima stanssauskoneeseesi tarkoitettuja tarvikkeita, jotka tekevät luovuudesta entistä hauskempaa. Lisävarusteisiimme kuuluu uritettuja pyöriä ja erilaisia teriä, joita voidaan käyttää monenlaisiin leikkauksiin ja kuvioihin. Erillisten lisävarusteiden avulla voit laajentaa stanssauskoneen mahdollisuuksia ja kokeilla erilaisia materiaaleja. Uritettujen pyörien avulla voit tehdä kauniita uria, kuten kehyksen kuvan ympärille tai paikkakortteihin. Verkkokaupastamme löydät kaikki työkalut, joiden avulla voit kokeilla kaikkea. Monet pakkauksistamme sopivat erinomaisesti sinulle, joka yrität tehdä jäljennöksiä tai painokuvioita ensimmäistä kertaa.

Suosittelemme myös ostamaan leikkuulevyn stanssauskoneeseen. Hyvä leikkuulevy takaa hyvän leikkuupinnan ja riittävän tarkkuuden, sillä hyvä leikkuulevy estää paperia ja korttia luiskahtamasta leikkaamisen aikana. Monissa stanssaus- ja kohokuviointikoneisiin tarkoitetuissa leikkuulevyissämme on kumimatot, joiden mitat helpottavat mittaamista ja leikkaamista ilman ylimääräisiä lisävarusteita. Leikkuulevyjämme on saatavana eri kokoisina ja värisinä kaikkiin tarpeisiin.

Inspiraatiota idealuetteloistamme

Me Creativ Companylla rakastamme luovuutta ja haluamme jakaa hyviä ideoitamme kaikille verkkosivustollamme vieraileville. Siksi täydennämme askartelutarvikevalikoimaamme ideoilla tee se itse -projekteihin, joista saat inspiraatiota. Sivustoltamme löydät muun muassa useita idealuetteloita, joita voit selata suoraan sohvalta. Monet kuvastoistamme ovat saaneet inspiraationsa eri vuodenajoista ja lomista. Annamme myös vinkkejä painokuviointilaitteiden käyttöön erilaisissa harrasteprojekteissa. Kaikki tarvittavat tuotteet, kuten stanssauskoneet, leikkuulevyt ja muut tarvikkeet, löytyvät verkkokaupastamme.

Etkö ole varma, minkälainen stanssauskone tai leikkuulevy kannattaa ostaa? Vai onko sinulla kysyttävää painokuviokonemallien tai tarvikkeiden käytöstä? Olemme aina valmiita auttamaan, jotta voit tilata tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Muista, että verkkokauppamme voi toimittaa stanssauskoneet tarvikkeineen 4-6 työpäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.