Muistikirjat

Täältä löydät laajan valikoiman pehmeä- ja kovakantisia muistikirjoja ja luonnoslehtiöitä. Valitse monista erityyppisistä muistikirjoista, joissa on joko tyhjät, viivalliset tai ruutupaperilliset sivut. Muistikirjojen kannet ovat karkeaa luonnonpaperia, ja niissä on karkea pinta. Meillä on pehmeä- ja kovakantisia muistikirjoja ja luonnoslehtiöitä useissa eri malleissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Muistikirjat kaikkiin tarkoituksiin

Jos pidät luovuudesta tavalla tai toisella, muistikirja on hyvä ystävä. Sama koskee kaikkia, jotka ovat matkalla oppimaan yhtä aihetta tai toista ja joilla hyvä muistikirja on välttämätön, jotta voimme kirjata paljon uutta tietoa. 

Jos olet opiskelija, sinulla on lapsia koulussa tai tarvitset vihon luovaan tarkoitukseen, tämän sivun valikoimastamme löytyy oikea vaihtoehto. Täältä löydät tarpeisiisi sopivan muistikirjan, josta voit valita vuoratun tai neliöpaperilla varustetun muistikirjan tai tyhjän sivun.

Saatavilla on myös erikokoisia, karheasta luonnonpaperista valmistettuja muistikirjoja, jotka tuntuvat miellyttäviltä ja näyttävät miellyttäviltä, joten sinun ei tarvitse palapelin lisäksi valita itse.

Päästä luovuutesi valloilleen luonnoslehtiön avulla

Muistikirjat ovat suosittuja luoville sieluille, jotka nauttivat piirtämisestä ja maalaamisesta. Klassinen luonnoslehtiö – tyhjät sivut sisältävä muistikirja – on juuri oikea valinta, sillä sinulla on paljon mahdollisuuksia harjoitella ja kehittää taitojasi.

Kun muistikirjassa on tyhjiä sivuja ja terävä kynä, voit päästää luovuutesi valloilleen valkoisilla sivuilla. Koska molempia tavaroita on helppo kuljettaa laukussa, tyhjäsivuinen muistikirja on myös täydellinen lisävaruste, kun haluat piirtää luonnoksia luonnosta, kaupungista tai ympärilläsi olevista ihmisistä.

Kun laukussasi on muistikirja, voit kehittää luovia kykyjäsi silloin, kun itse haluat. Kaikki luonnoksesi kerätään kestävään ja käytännölliseen kirjaan, joten et pelkää niiden katoamista.

Muistikirjamme ovat hyvälaatuisia, ja kova kansi pitää luonnokset turvassa laukussa ja muualla. Luonnosten sijainti on aina hyvä.

Muistikirjat muihin luoviin projekteihin

Muistikirjan ei tarvitse olla vain tyhjä neliskulmainen sivukokoelma. Tämän sivun valikoimastamme löydät myös muita luovuutta lisääviä mahdollisuuksia luonnosteluun.

Muistikirja on myös itsestään selvä valinta leikekirjaan, ja me myymme erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltuja muistikirjoja. Sieltä löydät isoja, tyhjiä sivuja ja runsaasti tilaa kuville ja leikeille. Leikekirjojemme etusivu on myös koristeltu väreillä ja kuvioilla, ja sen mukana tulee yleensä myös ikkuna, johon voit lisätä kuvan henkilöstä, jota kirja koskee. 

Leikekirjamme on valmistettu vahvoista sivuista, joiden avulla voit luoda rakkaallesi aivan erityisen muiston juhlistaaksesi hänen syntymäpäiviään vahvistuksella, häillä tai vuosikymmenellä.

Leikekirjaan voi lisätä kuvia ja tehdä kauniita koristeita, jotka antavat kirjalle ainutlaatuisen ilmeen ja tekevät siitä ikimuistoisen lahjan mihin tahansa tilaisuuteen.

Creativ Companylta löydät myös muita muistikirjoja, jotka herättävät luovuutta. Voit myös valita inspiroivia kirjoja, joissa on paljon hyviä ideoita niille, jotka haluavat oppia jotain uutta.

Pysy ajan tasalla ajatuksistasi klassisilla kiinalaisilla muistikirjoilla

Jos haluat kirjoittaa ajatuksesi muistiin tai jos koulu tai opiskelu vaatii, klassinen kiinalainen muistikirja on hyvä valinta. Kiinalaisissa muistikirjoissa on vuoratut sivut, joten voit organisoida muistiinpanosi ja ajatuksesi tyhjille sivuille.

Niinpä ne ovat aina käden ulottuvilla ostoslistaa tehdessäsi, kirjoittaessasi hyviä ideoita tai ajatuksia siitä, että pelkäät unohtavasi. Kun laukussasi on muistikirja, voit aina kirjoittaa tärkeät asiat muistiin. Jos käytät yksittäistä muistikirjaa, tiedät aina, mistä löydät tärkeät ideasi tai ostoslistan, kun se on tarpeen.

Kiinalaiset muistikirjat ovat myös hyvä valinta niille, jotka pitävät päiväkirjaa ja haluavat yksinkertaisen ja käytännöllisen muistikirjan. Kiinalaiset muistikirjamme ovat yksinkertaisimman näköisiä – vain tyhjässä kannessa on vuoratut sivut, joten sinun ei tarvitse enää murehtia ajatuksiasi kirjoittamisen alkaessa.

Kiinalaiset muistikirjat ovat myös itsestään selvä valinta oppilaille kaikilla tasoilla. Muistikirjassa on kaikki muistiinpanosi yhdessä kirjassa, joten sinun ei tarvitse sotkeutua hajanaisiin sivuihin, jotka häviävät laukkuusi.

Muistikirja on tärkeä elementti kaikentasoisille oppilaille, myös aikuisille, koska uudet taidot on kirjoitettava muistiin riippumatta siitä, missä oppiminen tapahtuu.

Löydä juuri oikean kokoinen muistikirja

Creativ Companylta löydät erikokoisia kannettavia tietokoneita, joten voit valita tarpeisiisi täydellisesti sopivan mallin. Jos esimerkiksi pidät suurten luonnostelujen ja piirustusten tekemisestä, voit valita suuren muistikirjan, jossa on tyhjät A4-sivut, jotta voit ilmaista luovuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos tarvitset pienemmän muistikirjan, joka mahtuu helposti laukkuusi, vaihtoehtoja on monia. Voit myös valita keskikokoisia muistikirjoja, jotka tarjoavat runsaasti kirjoitustilaa ja helpottavat kuljetusta.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.