Sini-, puna- ja valkosavi

Meillä on laaja valikoima savea muovailuun, ruukkujen tekoon (pyörittämällä) ja koristeluun. Valitse erilaisista savilajeista, kuten kiviainesmassasta ja ammattilaistasoisesta savesta. Savivalikoimamme on saatavana puhtaanvalkoisena, valkoisena, sinisenä ja punaisena. Valikoimassamme on myös ilmakuivattua savea koristeluun, esimerkiksi joulukoristeisiin. Tutustu savivalikoimaamme alla.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen sinisen saven, punaisen multamassan ja valkoisen saven parissa

Useimpien mielestä saven mainitsemisessa tulee mieleen luonnosta löytyvä harmaanruskea savi. Savityyppejä ja -värejä on monia, ja olemme koonneet tälle sivulle erilaisia savea tai savea sisältäviä tarvikkeita.

Savi on upea luonnonmateriaali, josta voidaan valmistaa monenlaisia aineksia. Osa savesta kuivuu ja kovettuu itsestään, kun taas toiset on poltettava uunissa. Perinteisellä huoneenlämmössä kovettuvalla savella voi luoda kauniin pohjan koristeille tai kynttilöille.

Muunlaisesta savesta voi tehdä kiviastioita, ja siitä voi tehdä kulhoja, ruukkuja, hahmoja ja paljon muuta.

Erityyppisten ja -väristen savilaatujen lisäksi jokaisessa pakkauksessa on myös kilogrammamäärä. Meillä on pieniä pakkauksia, jotka sisältävät vain 5 kg. Toiset painavat jopa 12-15 kg, kun taas useimmat painavat noin 10 kg.

Koska suurin osa pakkauksista on suurempia kuin mitä yksittäinen tai kaksi kappaletta varten tarvitaan, voi olla hyvä jakaa massa muutaman muun henkilön kanssa. Esimerkiksi koristemassaa on saatavana 5 kg:n pakkauksissa, joten jos suunnitelmissasi on tehdä paljon koristeita, massaa pitäisi olla riittävästi sinulle ja parille muulle.

Maalaa liekkisavi jännittävissä väreissä

Poltettu savi voi näyttää melko tylsältä. Lopputulos on yleensä matta ja hieman karhea. Tässä tapauksessa voit elävöittää savenpaloja maalaamalla ne. Maali voi olla mattapintaista, joten uunissa ei tarvitse viimeistellä. Vaihtoehtoisesti voit lisätä kuorrutetta paloihin. Näin saat savesta tai kivitavarasta kauniin kiiltävän pinnan yhdessä tai useammassa kauniissa värissä.

Voit itse päättää, haluatko jättää savipalasi luonnollisiksi paloiteltuina/karkaistuina vai haluatko kuorruttaa tai maalata ne. Onneksi myymme tarvikkeita siniseen saveen, punaiseen multasaveen ja valkoiseen saveen, lasitteet mukaan lukien. Myymme glaseerauksia monissa eri sävyissä ja sävyissä, ja voit valita eri väreistä, kuten liila, vihreä, keltainen ja musta. Saatavana on myös valkoisia ja läpinäkyviä kuorrutteita. Savipalojen ei siis tarvitse olla värittömiä.

Eri savityyppien yhteiset ominaisuudet tällä sivulla

Sininen savi, punainen maasavi ja valkoinen savi on suunniteltu poltettaviksi uunissa, joten niistä tulee kiinteitä tai kovia. Verkkokaupassamme myytävää savea ei tarvitse polttaa, mutta löydät myös huoneenlämpöistä koristemassaa, joka kovettuu.

Verkkokaupastamme löydät itsekovettuvaa savea, mutta jos etsit sitä, tutustu valikoimaamme, joka sisältää itsekovettuvaa savea ja muovailumassaa. Jos etsit erityisesti savitarvikkeita, löydät niitä laajasta muotoilutyökalujen valikoimastamme .

Eri savilajien palolämpötila vaihtelee. Usein näet eri värien ja tyyppien lämpötilarajat tuotetta napsauttamalla. Kunkin tuotteen teknisten tietojen perusteella voit nähdä mahdollisen laadun (harrastuksen tai ammattilaisen). Joidenkin tuotteiden kohdalla se kertoo myös, miten savea voi työstää.

Tutustu suureen ideakuvastoomme ja inspiroidu

Savi on itsestäänselvyys, sillä se tehdään esimerkiksi mukeista, kupeista ja lautasista. Voit tehdä savesta myös koriste-esineitä ja muita arkisia esineitä, kuten maljakoita ja kukkaruukkuja. Täydellinen idea juhliin tai vain päivittäisen kotoisan tunnelman luomiseen on lämpökynttilälyhdyt, lautasliinapidikkeet ja alusastiat.

Muita ideoita ovat leikatut hahmot, joihin voi tehdä reikiä, ja jotka voi ripustaa roikkumaan, kun massa palaa tai kovettuu itsestään.

Voit tutustua idealuetteloomme, josta löydät monia ideoita monenlaisiin luoviin asioihin. Luonnonjoulu ja savi -osio on saatavilla Luonnonjoulukoristeet-sivultamme  , mutta voit myös etsiä sanan "savi" sivultamme ja napsauttaa sen jälkeen hakutuloksia tietyillä tuotteilla. Vaihtoehtoisesti voit valita hakutuloksia luovien ideoiden perusteella. Muutamissa tuotteissa mainitaan erityisiä ideoita, joita voit tehdä tämäntyyppiselle savelle.

Suuri fyysinen myymälä Holstebrossa ja yli 12 000 tuotenumeroa

Emme ole vain verkkomyyjä, vaan meillä on myös fyysinen myymälä Keski-Jyllannissa. Myymälämme osoite on Nørregade 60 Holstebrossa, jossa on yli 6 000 tuotetta. Verkkokaupastamme löydät sitä kaksinkertaisen määrän.

Voit vierailla fyysisessä myymälässämme Holstebrossa, jossa voit tutustua tuotteisiin ennen ostamista, mutta voit myös tilata tuotteita verkkokaupastamme. Jos asut lähellä Holstebron myymäläämme, voit tilata tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä. Katso aukioloajat ja vastaavat myymälätietosivultamme.

Jos asut vähän kauempana tai haluat tilata jännittäviä tuotteitamme mukavasti omassa olohuoneessasi, tiedät, että sekin onnistuu. Tarjoamme nopean toimituksen pienillä lisäkustannuksilla – tai monissa tapauksissa maksutta.

Haluatko pysyä ajan tasalla luovista ja jännittävistä tuotteista? Meidän kanssamme et jää mistään paitsi. Tilaa uutiskirjeemme, niin saat hyviä vinkkejä ja vinkkejä sekä tietoa tarjouksista ja työpajoista. Jos et saa tarpeeksesi luovista asioista, voit liittyä myös kanta-asiakasklubiimme. Sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Sekä kanta-asiakasklubi että uutiskirjeemme ovat ilmaisia.

Pidämme hyvää huolta kaikista asiakkaistamme, teitpä ostoksia fyysisessä myymälässämme tai verkkokaupassamme. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota hyvää asiakaspalvelua kaikille.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.