Väriaineet ja tuoksut saippuan valmistukseen

Valmista omia yksilöllisiä saippuoita käyttämällä värejä ja tuoksuja. Meillä on laaja valikoima saippuavärejä, pigmenttiaineita ja tuoksuja saippuan valmistukseen. Tutustu laajaan saippuavärien ja -tuoksujen valikoimaamme tästä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Luo ainutlaatuisia saippuoita väriaineiden ja tuoksujen avulla.

Etelä-Euroopassa ei tarvitse ajella kauas, ennen kuin löydät ensimmäisen erikoissaippualiikkeen, jossa on hyväntuoksuinen valikoima kaikenmuotoisia ja -värisiä saippuoita. Tanskassa ei ole niin montaa tällaista myymälää. Onneksi saippuan valmistaminen itse on melko yksinkertaista, hauskaa ja rentouttavaa.

Haaveiletko ainutlaatuisista käsisaippuoista omaan kotiisi, keittiöön ja kylpyhuoneeseen? Tai ehkä haluat tehdä niistä lahjan jollekulle aivan erityiselle? Vanha ja tunnettu saippuanvalmistustaito on rauhallista ja hauskaa puuhaa kaikenikäisille ihmisille. Kuka tahansa voi osallistua ja tehdä oman henkilökohtaisen käsisaippuansa. Se tekee käsien pesemisestä paljon hauskempaa.

On hienoa, että pääsit sinne. Olet tullut sivustolle, josta löydät paljon jännittäviä ja luovia ideoita omien, itse tehtyjen tuoksu- ja värisaippuan tai -saippuan valmistamiseen. Voit myös räätälöidä niitä haluamallasi värillä tai tuoksulla.

Tälle sivulle olemme koonneet tuoksuja ja väriaineita saippuan valmistukseen, joten voit aloittaa oman saippuaseikkailusi.

Tarvitsetko luovaa inspiraatiota saippuamuotin käytön aloittamiseen? Kannattaa tutustua laajaan kotitekoisten saippuatuotteiden valikoimaamme, joka sisältää paljon jännittäviä vaiheittaisia ohjeita.

Lisää hyvinvointia eteerisillä saippuan tuoksuilla

Jotkut ihmiset tarvitsevat eteerisiä öljyjä, jotka lisäävät hyvää oloa ja tuoksuvat hyvältä saippuoille. Toisille puhtaimmat, neutraalit saippuat ovat miellyttävimpiä.

Jos rakastat tuoksuvaa saippuaa, mikään ei vedä vertoja huoneessa kulkeville luonnollisille tipoille. Hajuaisti herättää muistoja. Jos monet teistä tekevät saippuoita yhdessä, voitte nauttia muistojen jakamisesta ja aidon olemuksen tunteen luomisesta, jota luovat pyrkimykset usein tuovat tullessaan.

Ihanan tuoksun ansiosta voit nauttia tuoksusta myös sen jälkeen, kun olet pessyt kätesi saippualla. Se jättää kämmeniisi miedon tuoksun ja saa kätesi tuntumaan ravituilta.

Creativ Comanyssa voit valita esimerkiksi: laventelin ja vaniljan tuoksuja, joita voit lisätä kotitekoisiin saippuoihin – tai kynttilöihin. Lisättävä määrä riippuu haluamasi tuoksun voimakkuudesta. Suosittelemme lähtökohdaksi 5-10 ml tuoksuöljyä ja 1000 g saippuamassaa.

Pssst... Saippuamassa ja kaikki muut kodintarvikkeet saippuan muovaamiseen löytyvät tietysti myös täältä myymälästä.

Haluatko tehdä ensimmäisen saippuan oppaan avulla? Kokeile sitten esimerkiksi sheasaippuan valmistamista laventelilla. Pienet saippuatyynyt sopivat myös lahjaksi emännälle tai emännälle.

Päästä luovuutesi valloilleen saippuavärin avulla

Kun saippuamassa on sulanut ja olet ehkä lisännyt tuoksun. Sitten on aika päättää, minkä väristä saippuan pitäisi olla. Kun ostat saippuamassaa, se on joko kirkasta tai valkoista. Jos haluat saippuan sopivan esim. voit lisätä pyyhkeeseen, seinän väriin tai keittiöön monia kauniita saippuavärejämme.

Anna käsintehdyille palasaippualle kauniit värit. Leikittele väriyhdistelmillä, yhdistele värejä keskenään, lisää eri värimääriä pastellinvärisistä rohkeisiin tai tee pieniä saippuakuutioita yhdessä värissä, jonka lisäät suurempaan toiseen väriin.

Creativ Comanyssa voit valita väriaineita, joiden koostumus on pastamainen. Niitä voi ostaa erikseen tai pakkauksissa. Niiden ainutlaatuinen etu on, että niitä voi yhdistellä keskenään, joten voit luoda enemmän värejä ja hauskuutta. Meillä on myös käytännöllisiä väriaineita, joista voit leikata kuution irti ja lisätä sen sulaneen saippuamassan joukkoon.

Kaipaatko väri-inspiraatiota? Tässä ohjeessa neuvotaan, kuinka teet oman saippuan sävy sävyyn. Oppaassa kerrotaan myös, mitä muita tarvikkeita tarvitset, kun haluat alkaa valmistaa käsisaippuaa itse. Onneksi löydät myymälästämme kaiken tarvittavan saippuamuotin tekemiseen kotona.

Meillä on saippuamassaa, saippuamuotteja, saippuamuotteja ja paljon muuta.

Leikittele muodoilla ja hahmoilla

Nyt saippuaan on lisätty tuoksua ja väriä. Näin hauskanpito alkaa. Minkä muotoisen saippuan pitäisi olla? Lomamökillä meren äärellä voisi kuvitella simpukankuorien muotoisia saippuoita. Pienten lasten käsissä voi olla tarpeen olla pienempiä, heillä voi olla nimi tai lempivärinsä.

Vain mielikuvitus on rajana saippuan muovailulle. Creativ Companylta voit ostaa monenlaisia saippuamuotteja. Jos kotonasi on jo muovisia suklaamuotteja tai silikonimuotteja, voit käyttää niitä.

Valmista pyöreitä, neliönmuotoisia, muffinin muotoisia tai kuusikulmaisia saippuoita. Valmista saippuaa, joka muistuttaa kukkia, kissoja, ankkoja, sydämiä ja paljon muuta.

Jos olet oppinut tekemään saippuaa itse, voit kokeilla erilaisia askartelumahdollisuuksia. Voit leikitellä saippuassa erilaisilla värikerroksilla. Voit myös piirtää puutikulla kuvioita saippuaan. Miltä kuulostaisi nimen kirjoittaminen tai muodon piirtäminen? Anna mielikuvituksesi lentää

Voit myös tehdä saippuaan reiän, johon voit asettaa juuttinarun saippuan kovettumisen jälkeen. Äläkä unohda ostaa kuivakukkia, jos haluat vahvistaa luonnonsaippuan tuntua. Lisää esimerkiksi laventelia violettiin saippuaan, jossa on laventelin tuoksu.

Oletko tehnyt kokonaisen arsenaalin kauniita, tuoksuvia saippuoita? Älä laita niitä kaappiin vaan pieneen kulhoon, jossa on kuivattua laventelia, ruusun terälehtiä tai muita luonnonmateriaaleja, ja aseta niiden viereen kynttilä. Tämä luo autenttisen kylpylätunnelman kylpyhuoneen vierailijoille.

Toivottavasti saippuan valmistaminen on hauskaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.