Piparkakkumuotit

Laaja valikoima metalli- tai muovimuotteja askarteluprojekteihin. Meiltä löydät muotit, painokuviointityökalut ja painimet käsitteletpä sitten kakkutaikinaa, savea, Silk Clayta tai jotain muuta. Saatavilla on monia eri muotoja ja hahmoja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee hauskoja hahmoja muotomuoteilla 

Creativ Company rakastaa harrastuksia ja aktiviteetteja, joissa voimme olla luovia. Siksi olemme myös koonneet muottivalikoiman, jota voit kokeilla kotona. Muotomuotit ovat ihanteellisia välineitä, kun haluat tehdä hauskoja muotoja kakkutaikinaan, saveen tai vaikkapa silkkisaveen. Kun laitat ne alustalle, saat muotin kuviot täsmälleen esiin. Tämän helpommaksi se ei tule, ja voit käyttää muotteja milloin tahansa. 

Muotoleikkureissa hyvä puoli on, että niiden käyttö ei edellytä harjoittelua. Sekä sinä että perheen pienimmät voitte aloittaa työskentelyn heidän kanssaan. Upeat tulokset puhuvat puolestaan. 

Muotomuotteja voidaan käyttää monin eri tavoin

Muotoleikkureita on monenlaisia. Voit käyttää niitä keittiössä kakkutaikinan päällä, jos haluat tehdä erimuotoisia pikkuleipiä, joita voit koristella myöhemmin. Voit myös käyttää aakkosmuotteja, jos sinulla on baptismi, nimeämiskutsut tai häät näkyvissä, kun tulostat kunnian nimikirjaimet pikkuleipien päälle. Se on pieni mutta silti huomiota herättävä yksityiskohta, jonka monet varmasti huomaavat.

Jos haluat eväsrasiasta erityisen hauskan, voit leikata siitä myös siihen menevän leivän. Siitä tulee takuulla hitti lapsi- ja koulukavereiden kanssa. Se voi olla myös suloinen pieni yllätys, jonka lähetät silloin tällöin.  

Muovailumuotteja on myös hauska käyttää, jos lapsesi haluaa valmistaa ruokaa leikkikeittiössä, sillä muoteista voi tehdä erilaisia savihahmoja, joita voi tarjoilla leikkiruokien kanssa.

Jos sinä tai lapsesi tiedätte vähän silkkimassasta, tiedätte jo, kuinka suosittu tämä värikäs savi on. Silkkimassa sopii erinomaisesti koristeluun, riipusten muotoiluun ja moneen muuhun tarkoitukseen. Muovailumuotit ovat onneksi ihanteellisia myös tähän saveen, ja se on todennäköisesti perheen pienimpien mieleen. 

Pitäisikö joulukoristeissa olla tänä vuonna lisää persoonallisia elementtejä? Sen jälkeen voit käyttää tavallista massaa ja muotoilla siitä täydellisesti sopivan kuvion. Jos koristelussa on vielä savea, kuvaan kannattaa lisätä jouluaiheita. Muista pestä tai pyyhkiä muotit käytön jälkeen, jotta kuvioista tulee mahdollisimman tarkkoja. 

Aloita koristelutyövälineillä ja muotoleikkureilla 

Tällä sivulla esittelemme myös painokuviointityökaluja ja muotomuotteja – mutta mitä ne oikeastaan ovat? Painokoristeluvälineet sopivat hyvin pienten yksityiskohtien tekemiseen. Kuvittele, että kädessäsi on lähes kynä, mutta sen molemmissa päissä on metallikärki, jonka avulla voit tehdä viivoja, pisteitä jne. Se voi olla esimerkiksi kasvojen, hiusten tai kukan pienille yksityiskohdille. 

Muotomuotteja voidaan toisaalta kuvata kuviomuoteiksi, joiden pieni varsi tekee niistä erityisen helppokäyttöisiä. Tietysti niitä on saatavilla useissa eri kuvioissa. Muovailuleimat ovat myös melko yksityiskohtaisia, minkä vuoksi monet käyttävät niitä kukkien muotoiluun, sillä niiden avulla pystyy toistamaan lehden suonien ohuet merkinnät. Yksityiskohtien taso on siis erityisen korkea, kun käytät muotoilevia muottileimoja. 

Creativ Companylla on muotoleikkureita monessa koossa ja versiossa

Tiedämme, kuinka vaikeaa on rajoittaa itseään ostaessaan materiaaleja luovaan projektiin. Siksi saatavilla on myös monikokoisia ja -mallisia muotomuotteja. Tietysti sinun on löydettävä juuri tarvitsemasi versiot. Käykää siis tutustumassa tälle sivulle tai Holstebron myymälään. Älä ylläty, jos löydät muotit, jotka sopivat täydellisesti projektiin, jota olet aloittamassa.

Jos muottien valitseminen on vaikeaa, on olemassa useita pakkauksia, jotka sisältävät erilaisia muotteja. Siten voit kokeilla myös muutamia eri asioita, kunnes löydät muotoja, joiden kanssa haluat työskennellä. Voit myös tarkastella luovia projekteja, joissa muotomuotteja käytetään. Jos aiot käyttää niitä jouluna, saatavilla on tietysti jouluaiheisia vaihtoehtoja. Vastaamme tietysti aina kysymyksiin, opastamme sinua tai mitä ikinä tarvitsetkaan. Älä epäröi huutaa, kun tarvitset sitä. 

Jos haluat nähdä projekteja, joissa olemme työskennelleet muotoleikkureiden kanssa, käy Luovat ideat -sivulla. Olemme pyrkineet inspiroimaan sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Voit myös tutustua erilaisiin materiaaleihin ja aloittaa monista hauskoista asioista, kuten askartelupäivästä kotona tai kavereiden kanssa työskentelystä kakkutaikinan, saven, silkkimassan jne. parissa.

Löydä kuviomuotit jo tänään 

Haluatko käyttää muotoleikkureita? Älä siis epäröi tilata suosikkivarianttejasi tältä sivulta. Tarjoamme nopean toimituksen, joten sinun ei tarvitse odottaa kauemmin kuin on tarpeen, kun kätesi kutittavat jo päästäkseen alkuun. 

Meidän on luonnollisesti mainittava myös, että voit odottaa kilpailukykyisiä hintoja valikoimamme tuotteilla. Siksi ostat luovaa projektiasi Creativ Companystä. Edullisten hintojen ansiosta saat käyttöösi entistäkin enemmän tarvikkeita projektiin, johon haluat panostaa. Koska ostamisen rajoittaminen voi olla vaikeaa – erityisesti kun kyse on monista hienoista muoteista.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.