Valumuotit

Laaja valikoima valumuotteja. Valitse muovi- tai silikonimuotti betonin, kipsin tai saippuan valamiseen. Meillä on laaja valikoima erilaisia malleja ja hahmoja, joista voit valita mieleisesi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hyvä laatu – muotteja voi käyttää yhä uudelleen

Valikoimassamme on useita erilaisia valumuotteja. Kun napsautat tuotetta, voit lukea lisää tuotteesta ja sen teknisistä tiedoista. Voit muun muassa selvittää, mitkä lämpötilat muotin on kestettävä ja onko se suunniteltu betonille, rappaukselle vai jollekin muulle.

Kaikki muotit ovat hyvälaatuisia, ja niitä voi käyttää yhä uudelleen. Kun ostat muotin Creativ Companylta valua varten, saat askartelua ja viihdettä tuntikausiksi, joten voit päästää luovuutesi valloilleen. Laajennamme valikoimaamme jatkuvasti, joten pidä silmällä tätä sivua – uusi suosikkimuottisi saattaa olla aivan nurkan takana. Valikoimassamme on sekä aikuisille että lapsille sopivia muotteja.

Anna lasten tehdä omia lelujaan

Valikoimassamme on useita hauskoja ja hassuja muotteja, joilla lapset voivat leikkiä. Valikoimassamme on muun muassa automuotteja, jotka voidaan valaa betonilla tai tasoitteella. Lapsesi voivat hyötyä itse luomisprosessista, mutta on hyvä olla hieman varovainen ja esim. käytä kertakäyttöisiä käsineitä. Näin lapset saavat tietoa siitä, miten luoda asioita alusta alkaen – se kiinnittää heidän huomionsa.

Tämän jälkeen autot voi maalata, ja lapset pääsevät osallistumaan niihin. Anna heidän valita värit itse ja päästää luovuutensa valloilleen. Tämä todennäköisesti lisää heidän kiinnostustaan leikkiä autoilla jälkikäteen. Valikoimassamme on myös eläinhahmoja, joten lapsen mielenkiinnon kohteisiin sopivia muotteja on paljon tarjolla. Anna lasten valita muotit, joista he pitävät.

Kyse on lasten ottamisesta mukaan prosessiin – näin he oppivat parhaiten. Napsauta luovaa kuvastoamme, josta löydät ideoita lasten askarteluun.

Kun lapset eivät leiki hahmoilla, he voivat koristella lastenhuoneen hyllyjä, ikkunahyllyjä ja yöpöytiä.

Leikkiin hiekkalaatikolla tuntikausiksi

Valikoimassamme on tietysti myös paljon muovimuotteja, joita voi käyttää hiekkalaatikolla. Hiekalla leikkiminen alkaa jo varhain, mikä stimuloi lapsen aisteja. Niiden tuntoaisti aktivoituu hiekalla leikkiessä, sillä niillä voi leikkiä sekä märällä että kuivalla hiekkalaatikkohiekalla.

Leikkiminen ja luovuus viihdyttävät lapsia, ja samalla lasten hienomotoriset taidot vahvistuvat. Tämä hienomotoriikka on haastavaa, kun esimerkiksi hiekka on työnnettävä muotteihin ja työnnettävä uudelleen ulos.

Lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen hiekkalaatikolla, rakentaa upeita hiekkalinnoja, leipoa hiekkakakkuja ja uppoutua leikkiin muovimuoteillamme. Koskaan ei ole liian vanha leikkimään hiekkalaatikolla, niin isot kuin pienetkin lapset pitävät siitä.

Jos sinulla ei ole puutarhaa tai parveketta, muotteja voi käyttää myös kylvyssä, kun leikit vedellä. Muotit voi myös ottaa mukaan rannalle, jossa lapset viihtyvät. Vanhempana voitte nauttia hyvästä kirjasta ja nauttia auringosta.

Luo kaunis sisustus

Kuten ehkä jo tiedättekin, lapset voivat hyötyä muottileikeistä. Valaminen on kuitenkin myös luovaa puuhaa aikuisille, jotka voivat vapaasti kokeilla omaa mielikuvitustaan.

Valikoimassamme on useita silikonimuotteja, joissa on kauniita kukkakuvioita, kauniita sydämiä ja erikokoisia höyheniä. Näin saat runsaasti mahdollisuuksia luoda upeita sisustusratkaisuja, jotka tekevät kotisi sisustuksesta todella ainutlaatuisen. Itse tehdyt tuotteet voivat tehdä sisustuksesta uskomattoman persoonallisen, ja valun avulla voidaan tehdä esimerkiksi ripustettava koriste ikkunaan jne.

Hae ideoita valusta valmistettuihin kauniisiin sisustustuotteisiinnapsauttamalla kuvastoamme. Valumuoteillamme voit tehdä myös omia tuoksusaippuoita, jotka antavat viimeisen silauksen kodin sisustukseen. Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset oman saippuan valmistukseen. Kotitekoinen saippua sopii hyvin myös emännän lahjaksi.

Kipsin ja betonin valaminen voi olla pidempi prosessi, minkä vuoksi on tärkeää, että olet hieman kärsivällinen. Prosessi voi luoda mukaansatempaavaa ja rauhallista tunnelmaa, ja se on luova projekti, jota kaikkien pitäisi kokeilla. Kun käytät käsiäsi johonkin luovaan asiaan, vapautat usein huonot ajatuksesi ja huolesi ja istut sen sijaan syvään keskipisteeseen. Luovuus on kuin meditaatiota.

Tee itse joulukuusenkoristeita

Valikoimassamme on tietysti myös useita silikonimuotteja, jotka sopivat vuoden parhaaseen aikaan – jouluun. Meillä on mm. lumiukkojen, tonttujen, sydämien, tähtien ja joulukuusien muotoisia muotteja. Näitä muotteja voidaan käyttää betonin ja laastin valamiseen. Kun valu on valmis, voit etsiä laajasta valikoimastamme , maaleja jne. jota voit käyttää pienten muotojen värjäämiseen.

Joulukoristeita voi käyttää joulukuusen koristeluun tai ripustaa ikkunaan, jolloin ne tuovat iloa koko perheelle – ja ohikulkijoille. Kotitekoisissa joulukoristeissa on jotain ihmeellistä, ja ne voi valmistaa koko perheen kanssa ja säilyttää sukupolvelta toiselle. Muista lisätä vuosi kauniisiin luomuksiisi, jotta muistat aina täsmälleen sen joulun, jonka teit itse joulukuuseen.

Yksi hyvä vinkki on käyttää muotoja myös korteissa, jotka toimivat pikkujoululahjana vastaanottajalle. Näin lisäät lahjapaketointiin persoonallista ilmettä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.