Kipsinauha

Kipsiharso sopii mallinnukseen, kun haluat rakentaa malleja tai valaa kasvoja, käsiä ja vastaavaa. Omien naamioiden tekeminen on helppoa kipsiharsolla. Upota kipsiharso veteen. Odota muutama sekunti, jotta se on käyttövalmis. Valitse useista leveyksistä ja pakkauksista, jotka sisältävät useita kipsiharsorullia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Sideharson käyttö

Oletko koskaan yrittänyt työstää kipsiharsoa? Jos näin ei ole, älä pelkää. Se on itse asiassa melko helppo ja yksinkertainen käyttää. Se on luova ilmaisu, joka sopii sekä lapsille että aikuisille.

Rappausharso on kevyt materiaali, ja lisäksi se on suhteellisen edullinen materiaali, jota voi ostaa eri levyisinä valikoimassamme. Aseta laastariharso veteen, niin se on käyttövalmis muutaman sekunnin kuluttua. Saat kerta toisensa jälkeen kauniin ja onnistuneen lopputuloksen.

Kipsiharsoihin verrattuna kipsiharso voi olla hieman helpommin hallittavissa oleva luova projekti, johon voivat osallistua sekä aikuiset että lapset. Kipsiharso on erittäin suosittu materiaali monenlaisiin luoviin projekteihin. Kipsiharso koostuu laikoista, jotka on esikäsitelty kipsijauheella. Kun upotat harson veteen, voit kiinnittää sen kaikenlaisiin materiaaleihin, kuten metalliin, muoviin, polystyreeniin ja moniin muihin. Kaikki sideharsomme ovat erittäin laadukkaita. Hyvä vinkki on kuitenkin se, että jos haluat vahvan kuvion, kerrosta se usealla sideharsokerroksella.

Kiinnostavaa kipsiharsoa voivat käyttää sekä aikuiset että lapset. Se on materiaali, josta on sinulle heti iloa. Lue lisää ja inspiroidu siitä, miten voit päästää luovuutesi valloilleen kipsiharson avulla.

Tee kauniita koristeita kipsiharsorullilla

Kipsiharson käyttömahdollisuudet ovat rajattomat – vain luovuutesi on rajana. Ainutlaatuisen tuotteen luominen ei vaadi paljon materiaaleja, ja sen voi myös antaa lahjaksi. Voit tietysti aina tutustua laajaan tuoteluetteloomme, josta löydät hyviä ehdotuksia kipsiharson käyttöön. Alla on kuitenkin muutamia hyviä ideoita. Lue lisää ja inspiroidu.

  • Tee kynttilänjalkoja. Tee omat kauniit kynttilänjalat – valmistettu yksinomaan kipsiharsosta ja lasista. Voitte vapaasti käyttää vanhoja hillopurkkeja, jotka ovat vain kodin koristeita keräämässä. Koristele lasipurkit kipsiharsolla. Käytä mielellään vain yhtä tai kahta kerrosta, jotta lämpökynttilä pääsee loistamaan kauniisti. Tämä on täydellinen tapa lisätä kodikkuutta – ja sopii sekä talveen että kesään. Niitä voi käyttää sekä ulko- että sisätiloissa. Hyvä vinkki on käyttää niitä myös juhla- ja pöytäkoristeina.

  • Valmista ainutlaatuisia pieniä kulhoja. Voit tehdä pieniä, kauniita kulhoja kipsiharsorullalla. Kiinnitä kipsiharso täytetyn pallon pohjaan. Lisää mielellään useita kipsiharsokerroksia, jotta kulhosta tulee suhteellisen tukeva ja kestävä. Täytä ilmapallo haluamasi kokoiseksi kulhoon, esim. Tee niistä sekä suuria että pieniä ja yhdistä ne samanvärisiin. Käytä kulhoja korujen säilytykseen tai koristele ne pienillä koristeilla, esim. esimerkiksi potpourrin avulla. Eikö kuulostakin hyvältä ja mukavalta projektilta? Napsauttamalla tätä saat oppaan kauniiden kulhojen tekoon.

Kipsiharsorullat tarjoavat siis monia mahdollisuuksia luoda jotain uskomattoman kaunista, eikä se maksa paljon.

Kasvonaamioiden teko lasten kanssa

Tämä on luova projekti, joka on ollut käynnissä useiden vuosien ajan erilaisissa päiväkodeissa, kouluissa ja kouluissa. Ja hyvästä syystä. Kasvomaskien tekeminen yhdessä lasten kanssa kipsiharson avulla on sekä viihdyttävä että luova tehtävä, ja se on suhteellisen helppoa.

Napsauta tästä ja seuraa ohjeitamme siitä, miten sinä ja lapsesi voitte luoda kasvonaamioita. Lapsista on hauskaa käyttää sideharsoa kasvoillaan.
Jos kasvonaamiot tehdään suoraan iholle, ihoärsytyksen ehkäisemiseksi on aina hyvä levittää paksu kerros vaseliinia (tai täyteläistä voidetta).

Kun sideharso on kuivunut, on tietenkin aika koristella maski, jonka voit käyttää hyväksesi tuntikausia. Naamareita voi koristella todentuntuisesti, esim. silmälaseilla, pisakoilla, luomilla jne. Voit myös päästää luovuutesi valloilleen värien ja kuvioiden avulla. Muista, että löydät kaikki kasvomaskien koristelutarvikkeet verkkokaupastamme, esim. kimalletta, tusseja ja värejä. Naamioita voi käyttää joko leikkimiseen tai lastenhuoneen koristeluun. Niitä voi käyttää myös erilaisiin pukujuhliin, kuten halloweeniin ja Shrovetideen.

Kasvonaamioiden teko on lasten synttäreille sopiva hauska peli tai viihdykettä lasten lomapäiville, kun hemmottelua kaipaavat.

Pian lapset todennäköisesti itkevät yhä luovempia projekteja kipsiharsosidoksen avulla. Onneksi tähän on olemassa nopea ratkaisu, kuten ilmapallot ja kipsiharso, joista voit tehdä kaikenlaista hauskaa ja hullua. 

Sopii sekä aikuisille että lapsille

Kipsi- ja kipsiharsoa voidaan, kuten olet jo huomannut, käyttää kaikissa ikäryhmissä. Sitä on helppo työstää eikä se vaadi luovuutta.

Yksi neuvo on ostaa kertakäyttöiset käsineet tai kumikäsineet, jotta et saa sormiisi liikaa kipsiä. Muuten kyse on vain luovien projektien aloittamisesta. Mitä enää odotat? Osta sideharso jo tänään, niin saat sen muutamassa arkipäivässä.

Jos haluat käyttää kipsiä vielä enemmän, klikkaa tästä löytääksesi kipsimassamme , joka tarjoaa myös monia luovia projekteja. Kipsivalun parissa työskentely vaatii käyttäjältä hieman enemmän – se edellyttää esimerkiksi enemmän prosessiin keskittymistä – ja hieman kärsivällisyyttä, sillä prosessi kestää useita päiviä. Se kannattaa kuitenkin aloittaa, sillä voit luoda kestävämpiä tuotteita, joiden säilyvyysaika on luonnollisesti pidempi kuin kipsiharsolla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.