Kipsi

Meillä on laaja valikoima valulaastia mallinnusprojekteihin. Käytä valulaastia luovissa harrasteprojekteissa, mallinnuksessa, eläinten jalanjälkien valamisessa, lasten käsien ja jalkojen kipsijäljennöksissä jne. Alla voit valita useista valulaasteista ja valuyhdisteistä. Myydään enintään 25 kg:n pusseissa.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tutustu laastin tarjoamiin luoviin projekteihin

Muotoilulaasti on unelmien materiaali kaikille harrastelijoille. Muovailulaastilla voi muovailla monenlaisia muotoja, kuvioita ja mitä ikinä keksitkään.

Kipsin avulla voit nostaa mallisi täysin uudelle tasolle ja luoda upeita kuvia ympärilläsi. Lyhyesti sanottuna valulaastia voidaan käyttää useimpiin tarkoituksiin, joten voit päästää mielikuvituksesi valloilleen heti, kun sinulla on käsissäsi pussillinen kipsiä.

Siksi kipsin valaminen on myös täydellinen harrastusprojekti, jossa lapset pääsevät näkemään muotoja heräävän eloon valkoisessa kipsissä. Muotoilulaasti on kuitenkin varmasti tarkoitettu myös aikuisille. Siksi olemme koonneet tälle sivulle valikoiman muotoilulaastareita.

Täältä löydät useita erityyppisiä kipsimalleja eri kokoisissa pusseissa, jotta saat juuri oikean määrän muotoilulaastia projektiisi.

Kipsivalun toiminta

Valulaasti myydään jauheena pusseissa, ja se on peräisin tästä jauheesta. Kipsin muotoilu toimii samalla tavalla kuin sementin, sillä jauhe muuttuu kiinteäksi massaksi, kun se sekoitetaan veteen.

Siksi on todella helppoa olla luova ja luoda kaikenlaisia muotoja valulaastilla, koska sitä tarvitsee vain sekoittaa pussissa oikeaan määrään vettä. Sekoita sitten kaikki hyvin, jolloin saat kipsimassan, jonka voit muovata haluamaasi muotoon.

Tämän ansiosta kipsimallien tai kipsimuottien valmistaminen on helppoa, joten harrastusprojekti kipsin kanssa on täydellinen valinta sunnuntai-iltapäiväksi lasten kanssa. Sekä lapset että sisälapset tykkäävät työstää pehmeää kipsimassaa, ja kun heidän sormensa ovat sen sisällä, luova energia alkaa kuplia.

Muista kuitenkin, että sinun on toimittava nopeasti, koska kun olet sekoittanut kipsijauheen veteen, laasti kovettuu kiveksi vasta tietyn ajan kuluttua. Jos sinulla on toimintasuunnitelma, sinulla on kuitenkin riittävästi aikaa muotoilla veistoksia ja niin edelleen, ennen kuin massasta tulee liian raskasta työstettäviksi.

Kun kipsivalu tai malli on valmis, odota, että se kuivuu kokonaan. Näin saat tehtyä omaa taideteosta, joka on yhtä kovaa kuin kivi ja kestää ikuisesti, jos se ei altistu vedelle eikä putoa kovalle lattialle. 

Yksityiskohtaisia kipsivaluja mistä tahansa

Muotoilulaastin suurin etu on se, että sinä ja muut harrastelijat voitte luoda juuri sen, mitä olette kuvitelleet. Valulaastilla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja tehdä mitä haluat.

Siksi kipsin muotoilu on erityisen suosittua valussa. Sen avulla voit luoda erilaisia muotoja ja luoda kotiisi ainutlaatuisen, persoonallisen taideteoksen.

Voit esimerkiksi käyttää mallilaastaria taianomaisten vauvavuosien ikuistamiseen lapsen käden tai jalan kipsin läpi. Se on helppoa, helppoa ja hauskaa sekä lapsille että vanhemmille. Sekoita vain sopiva määrä kipsiä ja anna vauvan painaa kättä tai jalkaa sen sisään.

Käden- tai jalanjälki jää kipsimassaan, ja kun se on kuivunut kokonaan, jäljelle jää elinikäinen koristeellinen muistoesine, jonka voit ripustaa seinälle. Sen avulla voit seurata vauvan taianomaisia vuosia joka päivä.

Voit myös tallentaa kaiken muun, mikä inspiroi sinua tai josta haluat saada muistutuksen joka päivä. Se voi olla metsässä näkemäsi kaunis eläinrata tai jokin muu koristeellinen elementti, jonka olet löytänyt luonnosta ja jonka haluaisit ottaa mukaan kotiin.

Jos näet esimerkiksi kauniin eläinradan, sekoita pieni määrä askartelulaastia ja kaada se radalle, jonka ympärillä on pahvista tehty reuna. Kipsi täyttää näin muodostuneen lomakkeen, ja kun laasti on kovettunut, voit poistaa sen.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, mitä voit valaa kaatamalla kipsiä muottiin tai painamalla jotain muottiin. Älä siis epäröi käyttää luovuuttasi laastin muovaamisessa.

Muovaaminen kipsin avulla

Kipsiä voidaan käyttää myös mallinnukseen, jolloin voidaan työstää esimerkiksi patsasta erilaisilla työkaluilla, jolloin valua ei tarvita lainkaan. Muotoilu tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia kipsin käyttöön, ja voit luoda mitä haluat.

Kipsin mallinnusta on käytetty vuosisatojen ajan poven ja patsaiden tekemiseen, joten voit jatkaa ylpeää perinnettä ostamalla kipsipussin Creativ Companylta.

Erilaisia valulaastityyppejä Creativ Companyssa

Jos asetat valulaastille erityisvaatimuksia, Creativ Company tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia projektiisi sopivan tyypin löytämiseen. Myymme kolmea erilaista valulaastia, jotka ovat saatavana valkoisena tai harmaana:

vakiomallinen muotoilulaasti, supermallinen kipsi ja eksklusiivinen mallilaasti. Jokaisella tyypillä on ominaisuuksia, jotka sopivat erityyppisiin projekteihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.