Muovailumassat

Meillä on laaja valikoima itsekovettuvia muovailumassaseoksia, joita voidaan käyttää monenlaisiin luoviin projekteihin. Itsekovettuva muovailumassa sopii ihanteellisesti esineiden pintamateriaaliksi ja mallintamiseen, ja sitä voivat käyttää (lähes) kaikenikäiset lapset ja aikuiset. Meillä on laaja valikoima erilaisia muovailumassoja eri väreissä. Meillä on esimerkiksi tunnettuja brändejä, kuten Foam Clay, Silk Clay ja Pearl Clay.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Hauska, kotoisa ja luova itsekovettuva muovailumassa

Jos olet leikkinyt mielellään savella, muovailumassasta on iloa myös aikuisena. Muovailuvaha muistuttaa hyvin paljon lapsuudesta muistettavaa muovailuvahaa, jolla on voinut leikkiä.

Muovailuvahalla voi muovailla kaikenlaista luovaa, joten se sopii erinomaisesti luovaan muovailuun.

Itsekovettuvan muovailumassan etuna on, että sitä on helpompi työstää kuin perinteistä muovailumassaa. Muovailuvaha on pehmeää ja miellyttävää kädessä, joten siitä on helppo muovailla mitä ikinä haluatkaan.

Muotoilumassamme kovettuu itsestään, joten voit käyttää kauniita luomuksiasi helposti. Kun olet laittanut sormesi itsekovettuvaan muovailumassaan ja tehnyt ehkä kauniin hahmon, veistoksen tai jotain muuta, sinun tarvitsee vain nojata taaksepäin ja odottaa pari päivää, että muovailumassa kovettuu.

Et tarvitse uunia kauniiden hahmojen tekemiseen itsekovettuvalla muotoilumassalla, sillä massa voi olla osa kotiasi vuosikausia, kun jätät taideteoksesi tekemättä ja annat sen kovettua.

Tee omia koriste-esineitä muovailuvahalla

Kun edessä olevalla pöydällä on pala itsekovettuvaa muovailumassaa, voit aloittaa luomisen lähes rajoituksetta. Voit aloittaa pyöreällä palalla itsekovettuvaa muovailumassaa ja päätyä esineeseen, joka on täynnä kauniita yksityiskohtia ja tyylikkäitä muotoja.

Itsekovettuvan muovailumassan käyttö on monella tapaa unelmien alkusoitto kaikille luoville sieluille, jotka haluavat pitää hauskaa matkan varrella.

Erilaisten mallien avulla voit luoda kotiisi kauniita esineitä, jotka lisäävät elävyyttä ja persoonallisuutta. Vaikka itsekovettuva muovailumassa ei ehkä näytä kovin vaikuttavalta, kun purat sen pakkauksesta, yllätyt siitä, mitä kauniita esineitä voit tehdä pehmeällä materiaalilla.

Itsekovettuvaa muovailumassaa voi muovata mihin tahansa muotoon. Eri värejä yhdistelemällä saat luotua juuri haluamasi taideteoksen.

Tee upeita nukkeja ja hahmoja muovailuvahalla

Nukkejen tekeminen on erittäin suosittua. Itsekovettuva muovailumassa on täydellinen materiaali edellä mainittujen ominaisuuksien ansiosta.

Itsekovettuvalla muovailumassalla on helppo luoda ainutlaatuisia nukkeja, joilla on paljon eloa ja energiaa. Nukke on koriste-esine, joka tuo taatusti eloa olohuoneen ikkunaan. Se onkin täydellinen valinta, kun haluat tehdä omia koristeita.

Itsekovettuvaa muovailumassaa käytettäessä ei tietenkään tarvitse rajoittua nukkeihin. Voit myös aloittaa kauniin eläimen tai muun hahmon luomisen. Päästä mielikuvituksesi valloilleen, kun istut itsekovettuvan muovailumassan parissa.  

Hauskaa puuhaa kaikenikäisille lapsille

Itsekovettuvan muovailumassan pehmeä ja hauska koostumus ei tietenkään sovi vain luoville aikuisille. Jos etsit hauskaa harrasteprojektia lasten kanssa, itsekovettuva muovailumassa on oikea valinta. Jos lapsesi pitävät jo muovailumassasta, he kokeilevat myös itsekovettuvaa muovailumassaa.

Kuten mainittiin, itsekovettuvat muovailumassat käyttäytyvät monella tavalla, joten lapsilla on varmasti idea mestariteoksen valmistamiseen.

Lapset voivat viettää tuntikausia mallin parissa. Vanhempana tehtävänä on nauttia rauhasta ja nähdä, millaisia värikkäitä, mielikuvituksellisia muotoja ja hahmoja itsestään kovettuvalla muovailumassalla voi luoda.  

Itsekovettuvan muovailumassan etuna on myös se, että sen värit eivät haalistu tai juokse, kun työskentelet sillä. Näin voit antaa lasten kokeilla sitä ilman, että sinun tarvitsisi huolehtia matosta tai vaatteista.

Inspiraatiota seuraavaan mallinnusprojektiisi idealuettelostamme

Joskus on hauskaa päästää jotakin irtautumaan paljaasta muovailumassasta, kun taas joskus on kiva aloittaa suunnittelusta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman ideoita idealuettelostamme, josta löydät aina inspiraatiota.

Täältä löydät yksityiskohtaiset ohjeet jännittäviin projekteihin, joissa käytetään itsekovettuvaa muovailumassaa. Saat inspiraatiota ja voit valita projektin, joka herättää kiinnostuksesi eniten. Voit käyttää kuvastoa ideoiden tekemiseen tai noudattaa kirjeen yksityiskohtaisia ohjeita, jotta voit olla varma, että harrastusprojektisi onnistuu.

Idealuetteloon olemme koonneet kaiken tarvittavan projektin aloittamiseen, jotta voit helposti ostaa kaiken yhdessä.

Voit myös vaihdella materiaaleja ja värejä luodaksesi mallinuken tai hahmon, joka on persoonallisempi ja tyyliisi sopivampi.

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman itsekovettuvaa muovailumassaa, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia löytää mieltymyksiäsi ja projektiasi vastaava tuote. Löydät meiltä erivärisiä ja -mallisia itsekovettuvia muovailuvahoja, joiden avulla voit luoda kotiisi ainutlaatuisen sisustuksen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.