Itsekovettuva savi

Meillä on laaja valikoima itsekovettuvaa savea, joka on joustavaa, luonnollista muovailuvahaa, joka ei vaadi polttamista. Keveytensä ansiosta itsekovettuva savi sopii hyvin pienten riippuvien koristeiden tekemiseen puunoksiin, joulukuusiin jne., mutta sitä voidaan käyttää myös kulhojen, erilaisten hahmojen, lämpökynttilälyhtyjen jne. valmistukseen luonnonsaven tapaan. Itsekovettuvaa savea on useissa eri väreissä, joita voit valita alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kuinka itsekovettuvaa savea käytetään?

Itsekovettuva savi saattaa olla sinulle jo tuttu vuosittaisista joulukoristeista. Joulukauden aikana supermarketeissa tavallisesti esiintyvä koristemassa on eräänlaista itsekovettuvaa savea. Tällä sivulla on kuitenkin muitakin itsekovettuvan saven muotoja eri väreissä. Itsekovettuvan saven etuna on, että sen työstäminen ja muovaaminen on helppoa ja vaivatonta. Kuivuttuaan siitä tulee kevyttä, joten siitä voi tehdä ripustettavia koristeita.

Muovailumassan kuivumisaika vaihtelee, mutta se kestää yleensä 1-2 päivää. Jos savi tuntuu kylmältä, siitä vapautuu vettä. Tunnustele sitä jatkuvasti ja muista, että mitä paksumpi se on, sitä pidempi kuivumisaika on.

Kuivuttuasi voit säilyttää saven sen luonnollisessa värissä tai maalata sen erikoismaalilla, jonka löydät verkkokaupastamme.

Kokeile uusia ja jännittäviä tee se itse -projekteja itsekovettuvalla savella

Koristemassa on loistava materiaali harrastuksiin, sillä siitä voi tehdä lähes mitä vain.

  • Kynttilänjalat ja tuikkulyhdyt - itsekovettuva savi sopii erinomaisesti kotitekoisten kynttilänjalkojen ja lämpökynttilöiden tekoon. Voit valmistaa niitä ympärivuotisina kynttilänjalkoina tai kynttilänjalkoina, joihin on saatu inspiraatiota tietyistä vuodenajoista ja juhlapyhäpäivistä – esimerkiksi syksyn sieviä sienikynttilänjalkoja ja joulun keijukynttilänjalkoja. Voit myös aloittaa kynttilä- ja lämpökynttilälyhtyjen valmistamisen tiettyjen teemojen mukaan, esim. pöytäkoristeeksi teemajuhliin. Viimeisenä muttei vähäisimpänä voit koristella tuikkukynttilänjalkasi koristemassalla ja tehdä niihin reikiä, jotta ne luovat huoneeseen kauniita varjoja.
  • Riippuvia koristeita ja koristeita - muovailumassalla voit tehdä helposti omia koristeita, roikkuvia koristeita ja koristeita kotona. Voit tehdä esimerkiksi itse avainrenkaita, hahmoja ikkunakehyksiin ripustettaviksi tai seisovia koristeita pöytään – esim. ruusua.
  • Jalka- ja käsijäljet - ota koristemassalla lapsen jalan- ja kädenjäljet aivan kuten muovailuvahalla. Itsekovettuvan saven etuna on, että se on koristeellisempi ja hieman kevyempi. Sen vuoksi sen voi ripustaa helposti joulukuuseen koristeeksi.
  • Kulhot - voit tehdä ikiomia hedelmäkulhoja tai mitä tahansa muuta tavallisesta koristemassasta, jonka voit sitten maalata ja koristella. Voit myös käyttää sapluunoita erilaisten kuvioiden tai kuvioiden maalaamiseen. Voit tehdä sekä klassisia kulhoja että metallilankakoreja.
  • Ruukku - itsekovettuvalla savella voit tehdä juuri haluamasi kokoisia ruukkuja. Ruukkujen koristelu, kaunis kuvio tai jokin muu koristeellinen koristelu on helppoa, edullista ja hauskaa. Voit tehdä ruukkuun myös tusseilla tai värillä kauniita kuvioita.
  • Korteista alkaen - Jos haluat koristella paketoidun lahjan ainutlaatuisella pahvilla, voit tehdä sen helposti muovailumassasta. Voit muotoilla kortin sydämeksi, tähdeksi, joulukuuseksi tai muuksi kuva-aiheeksi. Väritä ja koristele haluamallasi tavalla. Lisävinkkinä voidaan käyttää haarukkaa tai veistä tietyn kuvion leikkaamiseen kartongin kehykseksi.
  • Koristeet ja paikkakortit - voit tehdä kauniita, yksilöllisiä paikkakortteja ja koristeita itsekovettuvalla savella, jota voit muovailla mielesi mukaan. Voit leikata ne irti itse tai käyttää muottiamme. Savi sopii hyvin koristeeksi lautasliinatelineeseen, jonka voi myös merkitä.

Muovailuvahaa ja laatuaikaa lasten kanssa

Monet lapset tykkäävät uppoutua luoviin asioihin, minkä vuoksi on järkevää ottaa heidät mukaan erilaisiin harrasteprojekteihin. Muovailuvaha on hauska ja lapsiystävällinen materiaali kaikenikäisille lapsille. Siksi on hyvä koota koko perhe yhteen ja tehdä omia projekteja ja hahmoja – tai tehdä yhteistyötä yhden suuren projektin parissa. Muovailuvaha sopii hyvin sisäleikkeihin koululoman tai viikonlopun ajaksi.

  • Eläimet ja hahmot - muovailumassalla voit tehdä kauniita eläimiä ja hahmoja, joita voit käyttää itse tehtyinä pelinappuloina tai osana eri pelejä. Voit tehdä oman eläintarhan, maatilan tai ruokakaupan käyttämällä pieniä kovetusmassan paloja.
  • Koristeet ja koristeet muotilla - muovailumuoteilla lapset voivat helposti leikata hahmoja, joita he voivat maalata tai koristella kimalteella, helmillä ja muilla kauniilla yksityiskohdilla. Muista tehdä hahmoon reikä, jotta se voidaan ripustaa koristeeksi joulukuuseen tai ikkunaan.
  • Nukkekodin tarvikkeet - Savikoristeilla lapset voivat tehdä nukkekotiinsa helposti tarvikkeita, kuten posliinisia pikkuastioita, astioita, pyykkikoreja, silitysrautoja ja paljon muuta. Kuivan saven voi sitten maalata ja koristella, jolloin lapset voivat koristella nukkekotinsa ainutlaatuisilla tarvikkeilla.

Lisää ideoita askarteluun koristemassan avulla

Creativ Company haluaa tutustua luovaan maailmaan. Siksi olemme luoneet verkkokaupan, jossa on erilaisia koristemassa- ja muita askartelutarvikkeita, joiden avulla voit aloittaa seuraavan askarteluprojektisi. Mutta miten saat inspiraatiota? Verkkosivuillamme on joukko ideoita, jotka julkaistaan eri vuodenaikojen ja lomapäivien yhteydessä. Tutustu niihin ja katso, kuinka voit käyttää koristemassaa seuraavassa projektissasi. Voit myös etsiä ideoita sivun yläosassa olevasta hakukentästä. Etsi muovailumassaa tai olemassa olevia materiaaleja kotona olevasta askartelupakkauksesta.

Etsitkö tietynlaista muovailumassaa? Vai onko sinulla kysyttävää siitä, miten käytät sitä nimenomaan projektissasi? Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme auttaa sinua löytämään oikean tuotteen.

Tilaa koristemassaa vain muutamalla napsautuksella – toimitamme sen 4-6 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.