Betoniaskartelu

Askartelubetoni on hienorakeista betonia, joka soveltuu harrastekäyttöön. Sitä voidaan käyttää valamiseen ja muottien tekoon. Voit valaa askartelubetonia esimerkiksi akryylisiin, muovisiin, silikonisiin tai paperimassasta valmistettuihin muotteihin, tai työstää askartelubetonia vapaalla kädellä mallinnustyökalujen avulla. Voit valita valmiiksi sekoitettua askartelubetonia tai ostaa betonijauhetta, jonka voit sekoittaa veteen.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Aloita muotoilu betonista

Kun käytät betonia valamiseen tai mallintamiseen, käytät sekä kehoasi että aivojasi. Kun työstät nestemäistä betonia, voit valaa sen moniin eri kohteisiin ja materiaaleihin.

Muotti voi olla monta eri muotoa, ja voit valita vapaasti silikonimuotteja tai esimerkiksi puulaatikoita, kumikäsineitä ja vastaavia. Muotit voidaan valmistaa kumista, papier-mâché-materiaalista ja muovista, ja jokaisella materiaalilla on omat etunsa ja haittansa.

Jos et halua käyttää valamiseen muottia, voit ostaa myös jäykempää betonia, jota voit muovata käsin tai työkaluilla.

Verkkokaupastamme löydät mm. betonia valamiseen ja muovaamiseen sekä betonitahnaa. Betonia on saatavana yleensä 1,5 ja 5 kg:n kokoisina.

Mitä on betoni?

Betoni on hieman erikoista, sillä se on suunniteltu näyttämään hyvältä. Se on hienorakeisempaa kuin tavallinen rakennusbetoni, joten se sopii erinomaisesti arkisten esineiden ja koristeiden valmistamiseen. Tavallinen betoni ja sementti ovat karkearakeisia ja erittäin rapeita. Se sopii täydellisesti lattioihin teollisuusrakennuksissa, joissa sisustuksen on tarkoitus olla hieman rustiikkinen, mutta kotona halutaan, että se on kaunis ja helppokäyttöinen.

Betonissa on kuivauksen aikana sileä, mukava ja kova pinta, joten se sopii maalattavaksi. Voit siis antaa valulle tai mallille kauniin ja värikkään ilmeen. Kovettuneen betonin voi kuitenkin jättää helposti tyhjäksi. Puutarhaan on itsestään selvää valaa muotoja, jotka voidaan jättää maalaamatta luonnollisella betonioptiikalla.

Mihin betonia voi käyttää?

Olemme jo keskustelleet siitä, mihin konkreettista materiaalia voidaan käyttää, mutta tässä osiossa perehdytään tarkemmin tiettyihin esimerkkeihin. Jos tässä mainitsemamme esimerkit eivät herätä kiinnostustasi, ei ole syytä huoleen. Lisää ideoita on ideoiden luettelossa. Idealuettelo sisältää monia muitakin ideoita kuin konkreettisia ideoita .

Seuraavassa on muutamia ideoita konkreettisten materiaalien käyttöön:

  • Geometriset kynttilänjalat (kartiokynttilöille).
  • Geometrinen lämpökynttilälyhty (lämpökynttilöille).
  • Betonista valetut kulhot (voidaan maalata sisäpuolelta metallisella akryylimaalilla, mikä antaa kauniin vaikutelman).
  • Betonista ja kipsistä valetut pienet talot (ne voidaan maalata tai koristella muulla tavalla tai jättää sellaisiksi kuin ne ovat).

Kaikki yllä luetellut kohdat voidaan joko maalata tai säilyttää betonin tyyli. Osa ideoista kannustaa maalaamaan osan tai osan kohteesta, kun taas osa kannustaa välttämään askarteluprojektin maalaamista. Mutta voit tehdä sen haluamallasi tavalla. Ideoiden tarkoituksena on vain inspiroida sinua.

Mitä muita materiaaleja betonia valettaessa tulee käyttää?

Betonia työstettäessä on käytettävä vähintään vettä sekä mallinnuksessa että valamisessa. Jos haluat luoda yksinkertaisen kuvion – kuten pyöreän betonipallon puutarhan koristeluun – tarvitset jotain valettavaa. Vaikka olisit hyvä muovaamaan betonia käsin, tarvitset todennäköisesti jotain, jotta betoni pysyy muodossaan, jotta se voi kovettua rauhassa ja äänettömästi.

Mitä monimutkaisempia tee-se-itse-projektit ovat, sitä enemmän materiaalia tarvitaan. Jos käytämme yhtä yllä olevan inspiraatio-osion esimerkeistä, voit valmistautua tarvitsemaan lisää tuotteita. Ehkä sinulla on jo joitakin tuotteita, joten niitä ei tarvitse ostaa.

Betonikulhojen tekoon tarvitaan betonia, vettä, ilmapalloja , harjoja, maalia ja kumikäsineitä. Muut yksinkertaiset asiat saattavat vaatia enemmän tai vähemmän tavaroita, mutta kun olet ostanut esimerkiksi kumihanskat ja maalin, sinulla on nämä tuotteet kotona käytettäväksi muissa projekteissa.

Pitäisikö valussa tai mallinnuksessa käyttää betonia?

Kummallakin betonityypillä on etuja ja haittoja. Riippuu täysin toiveistasi ja siitä, mitä haluat tehdä. On kuitenkin mainittava, että osittaisessa mallinnuksessa voidaan käyttää betonivalua.

Ideoiden kuvastossamme on muutamia inspiroivia ideoita, jotka edellyttävät hihojen käärimistä ja betonin työstämistä käsin. Betoni voi sotkeutua, joten kannattaa peittää työstettävä pinta ja käyttää kumikäsineitä.

Useimmat betonin mallinnustuotteet, elleivät kaikki, suosittele, että käytät käsineitä työskennellessäsi niiden kanssa ja suosittelet myös, että annat mallinnuksen betonin kovettua muotissa.

Betonia voi muovata pienistä koriste-esineistä, joissa on paljon yksityiskohtia. Jos taas käsittelet suurempia ja karkeita tuotteita, joissa ei ole merkittäviä yksityiskohtia, voit valita valettavaksi betonin.

Sementin monet edut

Sementtiä ei ole tarkoitettu käytettäväksi rakentamisessa. Siihen on monia syitä. Siksi siitä on tullut yleinen harrastus yksityishenkilöiden, koulujen ja jälkihoitokeskusten keskuudessa. Betonin ostaminen on melko edullista, sitä on helppo työstää, ja lopputuloksesta tulee kestävä ja houkutteleva.

Miksi sinun pitäisi ostaa sementti meiltä

Sementti on monipuolinen materiaali, ja sitä voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin. Voit ostaa sementin/betonin meiltä turvallisesti, sillä annamme sinulle 14 päivän palautusoikeuden. Se tulee voimaan vasta sitten, kun olet vastaanottanut tuotteesi.

14 päivän palautuksen lisäksi sinulla on 2 vuoden takuu, jota voit käyttää, jos havaitset tuotteessa vikoja tai puutteita, joista et ole vastuussa.

Lisäksi saat ilmaisen toimituksen, jos ostoksesi saavuttaa tietyn summan. Ostosumma riippuu siitä, oletko yksityinen vai ostatko instituutiota tai yritystä varten.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.