Vesivärikynät ja liidut

Vesivärikyniä ja -liituja käytetään vesiväripaperilla, ja värejä voidaan sävyttää vedellä, kun halutaan leikkiä väreillä ja korostuksilla. Valittavana on monenlaisia vesivärikyniä ja -tusseja sekä vesiliukoisia pastellikyniä. Tutustu Gallery-vesiväriliitujen tuotemerkkiin, jonka korkean pigmenttipitoisuuden liidut ovat oppilaslaatuisia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Piirrä vesivärikynillä ja väritä vesiväriliiduilla

Vesiväripaperia ei ole tarkoitettu ainoastaan vesivärimaaleilla maalaamiseen. Meiltä löydät myös vesivärikyniä ja värikyniä, joilla voit tehdä upeita ja luovia kuvia ja piirustuksia.

Nimestään huolimatta vesivärikynät ovat erilaisia kuin tavalliset lyijykynät. Vanhana päivänä lyijyn värillinen osa sisälsi lyijyä, mutta lyijy korvattiin vähitellen esimerkiksi grafiitilla ja savella. Vesivärikynissä kynän ydin on valmistettu vesivärimaalista. Vesiväriliidut ovat yksinkertaisesti kiinteitä vesiväriliituja, lukuun ottamatta niiden ympärille käärittyä paperia.

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki liidut ja lyijykynät käytettäväksi vesivärien kanssa, sillä ne muistuttavat hyvin paljon työskentelyä ja lopputulos on lähes sama riippumatta siitä, millaista maalia käytät. Tältä sivulta löydät laajan valikoiman vesiliukoisia värikyniä ja lyijykyniä, ja myymme muun muassa Neocolor-, Gallery- ja Caran d'Ache -tuotemerkkejä.

Voit valita useista eri väreistä sekä vesivärikynissä että vesivärikynissä, joten älä anna värivalikoiman määrittää, valitsetko yhden vai toisen värin. Kummallakin on omat etunsa ja haittansa, joten voit valita niistä itsellesi mieluisimman. Molempien kanssa työskentely on helppoa, ja monille on helpompaa maalata ja piirtää vesiväriaineella kuin perinteisillä vesiväreillä, jotka maalataan suoraan paperille siveltimellä.

Voit valita useista lyijykynistä yhden värin tai useista eri väreistä koostuvan pakkauksen.

Kolme erilaista työskentelytapaa vesivärikynien ja vesiväriväriväriliitujen kanssa

Perinteiset vesivärit ovat vesiväripaperille tarkoitettuja putkiloita tai värilohkoja, jotka on tarkoitettu nestemäisiksi levitettäviksi. Sivellin kastetaan ensin lasilliseen vettä, jotta se imee itseensä vesiväripaperiin levitetyn maalin.

Tätä perinteistä vesivärikuvien maalaustapaa on laajennettu lisäämällä siihen uusia menetelmiä vesivärikynillä tai vesivärikynillä. Kumpaakin uutta vesivärimaalausmenetelmää voidaan lähestyä kolmella eri tavalla.

Ensimmäinen vaihtoehto on käyttää vesivärikyniä tai -kyniä tavallisten pehmeiden pastellien tai lyijykynien tavoin ja luoda kuvalle "kuiva" look välttämällä värien sekoittumista veteen.

Suosittelemme kuitenkin, että yrität liuottaa maalit vedellä, sillä silloin värit sekoittuvat toisiinsa todella hyvin. Vesi myös päästää värit valumaan ulos.

Voit piirtää tai värittää vesivärikynillä tai -värikynillä kahdella eri tavalla. Ensin voit levittää puhdasta vettä paperille ja sitten maalata tai piirtää sen päälle, jotta värit pääsevät oikeuksiinsa. Vaihtoehtoisesti voit piirtää tai maalata kuten normaalisti. Voit maalata kauniit värit vedellä puhtaalla siveltimellä.

Voit valita itse, haluatko antaa kuvalle perinteisen vesivärilookin vai haluatko mieluummin säilyttää kuvan ilman vettä. Kaikki kolme mahdollisuutta käyttää vesivärikyniä tai -kyniä ovat täysin hyväksyttäviä, joten valitse vain haluamasi menetelmä. Viimeksi mainittua lähestymistapaa käyttämällä on kuitenkin etuja, sillä se antaa sinulle parhaan hallinnan prosessiin ja siten paremman mahdollisuuden saavuttaa haluamasi tulos.

Vinkkejä ja ideoita vesivärikynillä tai -värikynillä piirtämiseen ja maalaamiseen

Helpoin tapa tehdä vesivärikuvia vesiväriliiduilla tai lyijykynillä on piirtää tai värittää ensin paperille haluamasi peruskuva. Sen jälkeen voit levittää vettä varovasti siveltimen ja puhtaan veden avulla. Tämä on todennäköisesti helpoin tapa valita, haluatko saavuttaa ominaisen virtausvaikutuksen.

Vesivärikynillä voi piirtää ja maalata monella eri tavalla, mutta siinä on myös vinkkejä ja niksejä, jotka helpottavat prosessia. Vesivärimaalauksen helppo esittely on erityisen hyödyllistä, jos olet uusi luovassa harrastuksessa. Kaikkien on aloitettava jostakin, mutta toivottavasti voimme auttaa siinä.

Ensimmäinen vinkkimme on paperin paksuus ja laatu. Kun käytät vahvaa vesiväripaperia, jonka rakenne on hyvä, voit työstää kuvaa helpommin, kun se on märkä. Paksumpi vesiväripaperi imee nesteen helposti ilman taitoksia. Se on helpointa työstää tasaisella pinnalla, joten sekä paperi että sen päälle asetettavat osat ovat tärkeitä.

Toinen vinkkimme koskee pintaa, jonka parissa työskentelet. Käytitpä vesivärikuvan tekemiseen paljon vettä tai vähän vettä, on olemassa vaara, että neste ja maali tunkeutuvat paperin läpi alla olevaan pintaan. Siksi on hyvä suojata pinta, jos se on esimerkiksi puuta. Voit tehdä vesitiiviin maton käyttämällä tyhjää muovista asiakirjataskua ja asettamalla sen kuvan alle.

Voit estää vesivärikuvaa liikkumasta kiinnittämällä sen varovasti matolle maalarinteipillä, jotta voit työstää sitä murehtimatta, että se liukuu ylös tai alas.

Lisätietoja vesivärikynillä ja vesiväriliiduilla piirtämisestä ja maalaamisesta

Creativ Company tarjoaa paljon muutakin kuin upean valikoiman luovia tuotteita, harrastetuotteita ja muita tuotteita. Tarjoamme myös inspiroivia ja informatiivisia artikkeleita. Blogistamme löydät laajan valikoiman oppaita ja muita inspiroivia artikkeleita.

Blogimme monien jännittävien julkaisujen lisäksi voit tutustua luoviin ideoihimme . Lisäksi saat yksilöllisiä oppaita esimerkiksi vesivärikynien käyttöön. Löydät tarkat ohjeet molempien tuotteiden käyttöön napsauttamalla joko vesivärikynillä piirtäminen paperille tai vesivärikynillä maalaaminen paperille.

Nämä kaksi artikkelia antavat vaiheittaisen oppaan, jonka avulla luot hyvän pohjan kauniiden vesivärikuvien luomiseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä vieras
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.