Muut vesiväritarvikkeet

Tutustu vesivärimaalaukseen tarkoitettujen välineiden valikoimaamme täällä. Valitse vesiväripakkauksia, jotka sisältävät paperin, siveltimet ja kankaat kullanvärisin printtikuvioin. Vesiväripaperia on monessa eri koossa ja erikokoisina ja -laatuisina pakkauksina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Löydä vesiväritarvikkeet Creativ Companylta

Vesiväreillä maalaaminen on suosittua kaikille luoville sieluille, sillä se on lähes kaikkein hauskempaa kuin oman taideteoksen tekeminen alusta alkaen kauniilla vesiväreillä. Vesivärin avulla voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja maalata upeita kuvia kauniilla väreillä. Ihanalla vesivärillämme saat lähes aina hyvän tuloksen.

Vesivärit ovatkin ammattitaiteilijoiden, harrastelijoiden ja lasten suosiossa, sillä vesivärien maalaaminen on hauskaa.

Vesiväreillä voit tehdä kauniita taideteoksia venytetylle kankaalle ja tyhjälle paperille. Voit myös käyttää vesivärimaalia moniin muihin luoviin projekteihin,joissa tarvitaan kauniita värejä. Voit käyttää sitä esimerkiksi pääsiäismunien tekemiseen tai muihin luoviin projekteihin, jotka on koristeltava kauniilla väreillä.

Jos haluat aloittaa maalaamisen vesiväreillä, sinun tarvitsee vain ostaa hieman vesiväriä ja aloittaa. Tarvitset tietysti myös oikeat tarvikkeet vesivärien maalaamiseen, sillä pelkkä maali ei vie sinua kovin pitkälle.

Siksi olemme koonneet tälle sivulle laajan valikoiman vesiväritarvikkeita. Täältä löydät kaikki tarvikkeet vesivärien maalaamiseen. Valikoimaamme kuuluu tietysti paljon erilaisia vesiväripapereita ja siveltimiä luoviin projekteihin.   

Saatavilla on myös muita tarvikkeita, kuten tusseja ja vesivärikankaita, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia vesivärien maalaamiseen.  

Meillä on laaja valikoima vesiväripaperia

Innokkaille vesivärien maalaajille hyvä valikoima vesiväripaperia on yhtä tärkeää kuin maalit ja siveltimet. Vesiväripaperi on erikoispaperi, joka tarjoaa parhaan pohjan luoville koristeille. Siksi vesiväripaperilehtiö on ehdoton väline kaikille vesivärimaalareille.

Vesiväripaperi antaa vesivärimalleille parhaat edellytykset näyttää niiden kauniita värejä, joten saat paljon paremman tuloksen vesiväripaperilla kuin tavallisella paperilla.

Creativ Company myy vesiväripaperilehtiöitä, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia luovuuteen ja värien vapauttamiseen, kun saat hyvän idean kuvion tai erityisen värimaailman luomiseen.

Vesiväripaperin kohdalla on fiksua, että kaikki sivut on liimattu yhteen reunoista. Se voi kuulostaa hankalalta, mutta itse asiassa se tarkoittaa sitä, että paperi ei mene kiinni ja taivu, kun käytät märkiä vesivärejä. Jos olet kokeillut vesivärimaalausta yhdelle paperille, tiedät, miten soljet ja kolhut tuhoavat luomuksesi nopeasti. Voit välttää tämän pitämällä vesiväripaperin alustalla maalauksen aikana.

Kun luomuksesi on valmis, leikkaa paperi reunasta, niin saat kauniin kuva-aiheen tasaisen ja tasaisen vesivärisen paperin päälle.

Vesiväripaperi on myös vahvaa ja siinä on strukturoitu pinta, mikä tekee kuvioista ja väreistä vieläkin näyttävämpiä kuin tavallisella paperilla.

Siksi akvarellipaperilehtiö on turvallinen tapa luoda uskomattoman kauniita vesiväritaideteoksia. Erikokoisten ja -väristen vesiväripapereiden laajasta valikoimasta löydät aina omaan projektiisi ja makuusi sopivan vesiväripaperin.

Kauniita luovia projekteja vesivärillä venytetyllä kankaalla

Vesiväripaperi on turvallinen tapa saada vesivärit loistamaan. Se on hyvä valinta, jos sinusta tuntuu, että olet taiteilija ja haluaisit parhaimmat olosuhteet saavuttaa upeita tuloksia vesivärin avulla.

Vesiväripaperi ei kuitenkaan ole ainoa vaihtoehto, kun maalaat vesiväreillä. Tältä sivulta löydät esimerkiksi kauniisti venytettyjä kangaskankaita tai vesivärikirjojamme.

Venytetty kangas on hauska vesiväritarvike niille, jotka haluavat maalata vesiväreillä ja kokeilla jotain muuta kuin perinteistä vesiväripaperia. Creativ Company myy maalauskankaita, joita on saatavana kultaprinteillä ja valkoisella lakalla. Ne antavat lopputyölle aivan erityisen ilmeen.

Valkoinen lakka ja kuviot estävät vesivärin tunkeutumisen kankaaseen, mikä saa sekä kullan että valkoisen kuvion erottumaan vesiväritaiteesta, vaikka värittäisit sen kauttaaltaan.

Inspiraatiota seuraavaan maalausprojektiisi

Vesiväri on hauska tapa olla luova, sillä sen avulla on helppo luoda uskomattoman kauniita asioita vesipilvistä. Se sopii täydellisesti kaikille kokemuksesta riippumatta. Jos haluat hauskan harrastuksen tai jos haluat jo maalata vesivärillä, saat enemmän irti projekteistasi valitsemalla laadukkaita vesiväritarvikkeita.

Projektisi eivät ole koskaan parempia kuin käyttämäsi maalit, siveltimet ja paperi. Siksi kannattaa tutustua laadukkaisiin vesiväritarvikkeisiimme tällä sivulla.

Kun olet ostanut siveltimiä, vesiväripaperia jne., voit aloittaa piirtämällä upeita kuvioita vesiväripaperille. Voit kuitenkin maalata monia muitakin asioita vesivärillä, joten sinä ja lapsesi voitte olla luovia, kun käytössänne on vesivärejä ja hyviä tarvikkeita.

Voit maalata pieniä hahmoja ja muita esineitä vesiväreillä tai käyttää vesivärejä puupinnoilla luodaksesi aivan erityisen ilmeen. Jos tarvitset inspiraatiota vesivärien ja vesiväritarvikkeiden käyttämiseen, tutustu ideoihimme, joista löydät aina paljon jännittäviä ideoita.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.