Ikkuna- ja lasikalvot ja tarrat

Tutustu posliini- ja lasikoristeisiin tarkoitettujen lasikalvojen ja lasitarrojen valikoimaamme. Lasikoristekalvoa käytetään posliinin, lasin, metallin jne. koristeluun. Leikkaa tai lävistä kuviot ja kiinnitä ne lasiin. Valmiiksi lävistetyt lasitarrat ovat valmiita kiinnitettäviksi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Jännittäviä lasikalvoja ja tarroja esimerkiksi mukeille.

Pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme, jotta sinun ei koskaan tarvitse etsiä tuotteita verkkokaupastamme tai myymälästämme. Meille Creativ Companylla on tärkeää, että löydät tarvitsemasi asiat, jotta voit kehittää luovuuttasi.

Voit myös käyttää luovuuttasi yhdistelemällä asioita, joita et ehkä edes ajattelisi yhdistää. Kokeile esimerkiksi lasikalvojen tai lasitarrojen kiinnittämistä keramiikkaan ja lasiin, kuten juomalaseihin.

Lasille on olemassa useita erilaisia tarroja ja folioita. Jotkin versiot ovat käyttövalmiita, sillä ne on jo rei'itetty, kun taas toiset on leikattava tai lävistettävä itse. Verkkokaupassamme myydään useita erityyppisiä, -värisiä ja -kokoisia tarroja ja folioita.

Kunkin tuotteen omalla sivulla näkyy, tarvitseeko tarra tai kalvo leikata vai rei'ittää vai onko se valmis kiinnitettäväksi. Varmista ennen folion tai tarrojen kiinnittämistä keramiikkaan tai muihin välineisiin, että pinta on puhdas ja kuiva.

Napsauta tuotetta, kun olet löytänyt lasitarran tai -kalvon, jota haluat tarkastella tarkemmin. Jos tiedät, mitä haluat, voit helposti lisätä tuotteen virtuaalikoriin.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa tai kirjoittaa meille. Yhteystietomme löytyvät asiakaspalvelusivultamme .

Väriä vaihtavat lasitarrat

Nykyaikainen tekniikka on mahdollistanut erittäin ohuiden folioiden ja lasitarrojen valmistamisen, jotka eivät pelkästään koristele vaan voivat myös vaihtaa väriä. Verkkokaupastamme löydät monia erilaisia lasitarroja ja folioita, joiden väri voi vaihtua.

Voit esimerkiksi ostaa mustan sydämen muotoisen tarran. Se tekee mukista yksilöllisen ja voit ihailla sydämen muotoista tarraa, kun sen väri vaihtuu lämmetessään mustasta punaiseksi. Muki sopii täydellisesti kuumien juomien säilyttämiseen. Kun nautit kuumaa teetä, kahvia tai kaakaota, voit katsoa tarraa, kun sen väri vähitellen muuttuu.

Myymme useita muita lasitarroja, joiden väri vaihtuu. Voit selata verkkokauppaamme ja valita itsellesi tai läheisellesi sopivan tarran/tarrat. Yksilöllinen muki, jossa on väriä vaihtava kuva, on myös hyvä lahjaidea perheenjäsenille, ystäville ja läheisille kollegoille.

Verkkokaupassamme olevissa lasitarroissa ja folioissa on aluksi musta kuva, mutta saatat olla niin onnekas, että löydät erivärisiä kuva-aiheita. Vaikka kuva-aihe on musta, voit napsauttaa tuotetta nähdäksesi, vaihtaako se väriä kuumennettaessa. Tämä tarkoittaa, että useimmissa mustissa kuva-aiheissa on kaksi väriä. Toinen väri (yleensä punainen) kuitenkin paljastuu vasta, kun tarra on lämmitetty.

Vaatteiden hellävarainen pesu folio- ja lasitarroilla

Huolimatta siitä, voiko kuva-aiheen väri vaihtua, se on pestävä käsin. Näin foliot ja tarrat ovat samanlaisia kuin muut valmistajan painetut kuvat. Monet niistä eivät myöskään ole konepestäviä, joten ne on pestävä hellävaraisesti käsin. Voit valita jännittävän, hauskan, kauniin tai ainutlaatuisen aiheen, jonka voit kiinnittää mukiin.

Voit siis itse valita haluamasi mallin, ja voit tehdä enemmän, jos sinulla on useita samanvärisiä mukeja ja useita tarroja tai folioita. Tästä on hyötyä, jos tiputat vahingossa mukin ja se rikkoutuu.

Valitsitpa minkä tahansa kuvion, tarkista, suositellaanko käsinpesua. Voit aina käyttää tilaisuuden hyväksesi ja laittaa mukin, jossa on tarra tai folio, astianpesukoneeseen, mutta silloin sinun on odotettava, ettei se pysy, muutu rumaksi tai ettei värinmuutos enää toimi.

Jos annat jollekin mukin, jonka olet itse tehnyt, voi olla hyvä kertoa vastaanottajalle, että lasikalvoa/lasitarraa ei voi pestä astianpesukoneessa.

Jotkut ihmiset pesevät mielellään astiansa käsin. Vaikka sinulla olisi astianpesukone ja haluaisit käyttää sitä, yhden mukin peseminen käsin ei ole suuri haaste.

Mitä voit tehdä lasikalvoilla ja tarroilla?

Vaikka meillä onkin laaja valikoima ideoita joulukoristeista ja pääsiäiskoristeista leluihin, meillä on myös joitain tuotteita, joille ei ole erityistä ideaa. Tämä voi koskea esimerkiksi lasifoliota ja tarroja. Yleisin tapa käyttää keramiikkaa on kuitenkin käyttää foliota ja lasia. Yleisin tapa käyttää niitä on kiinnittää foliot mukeihin ja lasiin.

Väriä vaihtavat foliot ja tarrat sopivat täydellisesti kuumien esineiden kiinnittämiseen. Selkein esimerkki tästä on muki tai lämpömuki, josta juot kuumia juomia. Väri muuttuu vähitellen, kun folio-/lasitarra kuumenee. Sen väriä vaihtavia ominaisuuksia ei tietenkään tarvitse käyttää.

Voit kiinnittää lasikalvoja ja -tarroja myös muihin tavaroihin, kuten koriste-esineisiin, joista puuttuu hieman persoonallisuutta. Voit kiinnittää folioita myös ikkunoihin.

Tarkista kuitenkin, onko kyseessä uusi vai vanha ruutu, koska jos lasi on täysin uusi ja haluat poistaa folion, olisi sääli huomata, että sitä on vaikea poistaa kokonaan. Se kannattaa ehkä kiinnittää vanhempaan lasiin, joka on ehkä vaihdettava. Näin voit koristella ikkunaa jonkin aikaa ja testata, voiko tarran poistaa kokonaan.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.