Maalarien maalaustelineet

Askartelu- ja harrastekäyttöön sopivat telineet. Löydät puiset telineet alta. Valittavana useita malleja. Pienet maalaustelineet pienille kankaille, pöytätelineet keskikokoisille kankaille ja lattiatelineet suurille, venytettäville kankaille.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Alustoja on saatavana eri kokoisina

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman maalaustelineitä, joista löydät parhaiten juuri sen, jonka parissa työskentelet. Löydät maalaustelineitä, jotka sopivat täydellisesti pöydälle, jos haluat maalata pienen maalauskankaan. Voit myös löytää suurempia maalaustelineitä, jotka on parasta laittaa lattialle. Voit laittaa maalaustelineisiin kookkaita maalauskankaita, kun haluat antaa niille väriä siveltimen avulla.

Saatavilla on myös maalaustelineitä lapsille, joissa on pelilauta ja magneettinen valkotaulu. Siinä tapauksessa on taidetta lapsen tasolla.

Pöytätelineet pieniin maalauskankaisiin – tai koristeluun

Jos pidät pienistä maalaustelineistä, kannattaa hankkia pöytäteline, sillä se antaa oikean työskentelyasennon. Aseta maalausteline pöydälle pöytätelineen avulla ja aseta maalauskangas telineeseen. Näin helppoa se on. Ja sitten on vain otettava käyttöön erittäin pienet harjat.

Pienten maalauskankaiden koristeluun on paljon vaihtoehtoja, vaikka et käyttäisikään maalia. Oletko esimerkiksi harkinnut koristelemista ? Vai varamaalin kanssa? Kenties kimalletta, paljetteja ja helmiä, jotka liimataan? Vain mielikuvituksesi on rajana, mitä voit tehdä pienillä maalauskankaalla.

Itse asiassa ei ole mitään sääntöjä, jotka sanelevat, että pieni kangas asetetaan pienelle, sievälle pöytätelineelle. Voit laittaa pöytätelineeseen kukkia, joulukoristeita tai vaikkapa valokuvan. Todellisuudessa heidän ei myöskään tarvitse seistä pöydällä. Voit asettaa pienet maalaustelineet helposti kirjahyllylle tai hyllylle jne. Voi näyttää todella kauniilta, jos laitat esille esimerkiksi maalaustelineen ja valokuvia lapsistasi.

Jos pidät itse maalaustelineestä, voit koristella sen haluamallasi tavalla, jolloin maalaustelineestä tulee keskipiste. Voit esimerkiksi maalata sen kauniilla väreillä. Voit myös koristella maalaustelineen leimasinten avulla, jotta se näyttää valmiilta. Voit liimata myös höyheniä tai vaahtomuovimuotoja. Voit tehdä mitä haluat.

Pienen pöytätelineen avulla voit säilyttää lempikorujasi myös jännittävällä tavalla, joten saat niistä aina yleiskuvan. Korvakorut, sormukset, rannekorut ja kaulakorut voi ripustaa telineeseen nähtäväksi, ja niillä voi koristella hyllyn tai kaapin. 

Lattiateline suurille maalauksille

Jos haluat tehdä suurempia maalauksia, tarvitset todennäköisesti lattiatelineen. Se mahdollistaa seisomisen ja maalaamisen myös suuremmilla maalauskankaalla. Huomioi lattiatelineen vakaus, jos suunnittelet sen päälle erittäin suuria ja painavia maalauskankaita. Tässä tapauksessa kannattaa investoida vankkaan ja raskaaseen maalaustelineeseen, jotta maalaus ei kaadu kesken työn. Se olisi liikaa.

Suuria lattiatelineitä voidaan käyttää myös pienempiin maalauskankaisiin. Varmista vain, että pienet maalauskankaat voivat nojata johonkin, jotta ne eivät liu'u telineen päällä.

Jos maalaat ulkona, kiinnitä kangas maalaustelineeseen, jotta se ei puhalla ympäriinsä, kun yrität maalata. Muutoin siitä voi tulla sotkua.

Voit käyttää maalaustelineitä moniin eri tarkoituksiin.

Kankaita on perinteisesti käytetty maalauskankaiden pitämiseen ja taiteilijan maalaamiseen. He ovat todella hyviä siinä. Voit kuitenkin käyttää maalaustelineitä paljon muuhunkin kuin vain maalaamiseen. Sekä pöytä- että lattiatelineitä voidaan käyttää monin eri tavoin.

Esimerkiksi pieniä pöytätelineitä voi käyttää korujen ja muiden pienten esineiden säilyttämiseen. Jos teline on puuta, voit kiinnittää siihen pieniä koukkuja, jolloin korvakoruille jää tilaa.

Pöytätelinettä voi käyttää myös suosikkikirjan näyttämiseen tai reseptikirjan tai iPadin pitelemiseen ruoanlaiton aikana, joten niiden ei tarvitse olla pöydällä. Voit käyttää pientä pöytätelinettä myös matkapuhelimen pitämiseen yöpöydällä, kun haluat katsella sarjoja ennen nukkumaanmenoa.

Suurempaa lattiatelinettä voi käyttää vaatteiden kiinnittämiseen, jotta ne eivät päädy pesuun, mutta eivät myöskään takaisin kaappiin. Suurta maalaustelinettä voi käyttää myös hatun tai ripustimen ripustamiseen takkiin. Lattiatelineitä voi käyttää monin eri tavoin.

Jos maalausteline on esimerkiksi olohuoneessa, voit asettaa kynttilät tarjottimelle tai pienen ruukkukasvin tai kolmosen. Voit ehkä käyttää maalaustelinettä riippuvan kasvin säilyttämiseen, jos sille ei ole muuta tilaa. Tai voit käyttää maalaustelinettä suosikkivalokuvasi näyttämiseen. Kun se on maalaustelineessä seinälle ripustamisen sijaan, se on helpompi vaihtaa, kun suosikkikuvasi muuttuu.

Jos käytät maalaustelinettä muuhunkin kuin vain maalaamiseen, väri voi olla mieluummin kaunis ja rauhallinen kuin täynnä maaliroiskeita. Se onnistuu helposti maalaamalla haluamallasi värillä. Voit myös aina maalata sen uudelleen, jos haluat sen olevan erivärinen.

Jos pidät hieman rosoisesta ilmeestä, voit jättää maalaustelineen maalaamatta. Jätä se sellaisenaan, olipa se sitten uusi ja puunvärinen tai käytetty ja täynnä maalia ja patinaa. Saat sen sopimaan mukavasti kotiisi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.