Maalauspohjat

Laaja valikoima laadukkaita, pingotettuja puuvilla- ja taidekankaita harrastelijataiteilijoille, lapsille ja luoville askartelijoille. Täältä löydät erikokoisia ja -muotoisia maalauskankaita. Kankaat pingotetaan kehykseen niin, että niiden reuna kääntyy taakse, josta se nidotaan kiinni.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen aidolla kankaalla

Maalausmaalauskangas saattaa tuntua hieman haastavalta aloittelijana. Siihen ei kuitenkaan ole mitään syytä. Aito kangas luovuuden ja avoimuuden perustaksi.

A4-kokoiselle paperille tai luonnostelulehtiölle piirtäminen ja maalaaminen on yhtä hauskaa kuin tyhjälle kankaalle piirtäminen. Hyvä maalauskangas on alusta, jossa voi kehittää luovuutta ja päästää ideoita valloilleen. 

Piirustuksen ja kankaalle maalaamisen lisäksi siveltimellä luotavien kuvien lisäksi maalaus tarjoaa monia upeita etuja. Monet kokevat tämän stressiä lievittävänä ja stimuloivana harrastuksena. Se on hauska harrastus, joka voi viihdyttää lapsia ja aikuisia tuntikausia.

Me Creative Companylla uskomme, että harrastuksiin ja luoviin tavoitteisiin on helppo tarttua. Raaka-aineet ja maalaus ovat aktiviteetteja, joista kaikki voivat nauttia.

Siksi olemme koonneet suuren valikoiman maalauskankaita kaikenkokoisina ja -kokoisina sekä pienissä ja suurissa pakkauksissa. Haluatko kokeilla yhdellä kuvalla? Vai haluavatko monet lapset ja aikuiset maalata?  Meillä on kaikkiin tarkoituksiin sopiva maalauskangas.

Kaikki pystyvät siihen

Ehkä siksi, että usein yhdistämme maalauksen museoissa näkemäämme taiteeseen, on väärinkäsitys, että öljymaali kankaalla on kallis tai sitovampi luova harrastus. Jos se on maalattu kankaalle, se on voitava myös kehystää ja ripustaa seinälle. Se on varmasti sitä, kuinka monet ajattelevat.

Oletko myös aloittanut maalaamisen canvas-kankaalle, koska et osannut olla varma, miten se toteutuisi?

Se ei ole tarpeen. Kangas on yksinkertainen, helposti saatavilla oleva ja edullinen tuote, jota kaikki voivat käyttää. Aivan kuten voit harjoitella piirtämistä ja maalaamista tavalliselle paperille, voit tehdä niin myös kankaalle.

Yksittäisten maalauskankaiden lisäksi myymme paljon 5, 10 tai jopa 20 kappaleen pakkauksissa, koska aina täytyy olla tilaa virheille ja yrittää uudelleen.

Voit maalata jälkikäteen monenlaisia maaleja, mikä on erittäin fiksua harjoittelussa.

Useita maalauskankaita sisältävä pakkaus sopii myös lasten tiloihin. Teemme tätä yhdessä ja näemme samalla oman henkilökohtaisen kuvamme muotoutuvana.

Laaja koko- ja kokovalikoima

Valmis kuva ansaitsee sen, että se ripustetaan sille parhaiten sopivaan paikkaan. Luonnollisesti sen on myös oltava oikean kokoinen. Maalattava kuva voi vaatia myös melko erityisiä mittoja.

Siksi olemme koonneet laajan valikoiman maalauskankaita lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin mittoihin ja muotoihin aina pienistä miniatyyreistä 70 x 90 cm:n kokoisiin tai suurempiin.

kaikki ne ovat tukevia ja laadukkaita. Useimmat tuotteet on valmistettu valkaisemattomasta luonnonpuuvillakanvaasista ja pohjustettu etukäteen. Reunat ovat saumattomat, ja kangas on kiinnitetty takana olevilla kiinnikkeillä.

Kaikille tämän sivun malleille on olemassa tarkat mitat ja tuotekuvaukset. Löydät varmasti juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivan kankaan.

Asennettu vai irrotettu?

Termi "kangas" tarkoittaa kangasta, jolle maali levitetään, ja sitä käytetään myös puukehyksen päälle venytetyn asennetun kankaan koko kokoonpanossa. Kankaamme ovat saatavilla molemmilla tavoilla – asennettuna niille, jotka haluavat päästä maalaamaan suoraan, irrallaan tai irrallaan, niille, jotka haluavat kokeilla maalaustaitojaan. 

Paljon enemmän kuin maalia

Tiesitkö, että maalauskankaita voi käyttää moniin muihinkin kuin perinteisiin öljymaaleihin?

Jos etsit hyviä maalausideoita tai inspiraatiota luoviin projekteihin, tutustu laajaan idealuetteloomme, joka löytyy myös tältä sivulta.

Voit tarkastella koko luetteloa napsauttamalla yläosassa olevaa välilehteä. Useiden valikoiman tuotteiden kohdalla näet myös hyviä ideoita ja luomuksia, joihin kyseinen tuote kuuluu.

Esimerkiksi maalauskankaat sopivat hyvin lasten muotokuviin, erivärisiin käden muotoihin tai söpöihin hahmoihin.

Voit myös lisätä kuvaan uuden ulottuvuuden kipsiharson avulla tai tehdä koristeellisia kukkakuvioita leimapainatuksella. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Mitä muuta tuotevalikoimasta löytyy?

Tämän valikoiman keskiössä ovat klassiset valkoiset, maalattavat kankaat. Ne eivät kuitenkaan ole ainoita tuotteita.

Kankaan ei tarvitse olla edes valkoinen. Mustalla maalauskankaalla voit tutustua jännittäviin kontrastiväritehosteisiin ja innovaatioihin.

Meillä on myös materiaaleja, joilla voit tehdä tai korvata oman kankaan, kuten puumuotit, naulat ja kankaat, jotka voidaan koota isoksi kankaaksi paarien avulla.

Entäpä 10-osainen A4-kangaspala? Se on oikea valinta, jos haluat harjoitella maalaamista materiaalille. Ne voidaan kiinnittää kehykseen tai käyttää sellaisenaan.

Jos ostat instituutiota tai järjestöä varten, tutustu myös koko materiaalipakettiimme, joka sisältää maalauskankaat ja kaikki tarvikkeet päivähoitoon tai koulun jälkeiseen toimintaan. Voit käyttää myös pakettiamme, jossa on erikoispitkiä maalauskankaita ja vesivärejä. Se sisältää kaikki materiaalit, joten voit tehdä hauskoja ja kapeita muotokuvia teräslankajaloilla ja -varsilla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.