Linolevyt

Tutustu linopainatukseen tarkoitettujen linopalojen valikoimaamme. Linopaloilla leikataan kuvioita, joita voidaan sitten käyttää reliefipintana. Valitse kova tai pehmeä linoleumi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Linoleumilohkomme

Tälle sivulle olemme koonneet valikoiman linokuutioita, joista on saatavana sekä kova että pehmeä versio. Kovat versiot vaativat hieman enemmän leikkaamista ja sopivat siksi hyvin aikuisille.

Saatavana on myös eripaksuisia, -kokoisia ja -värisiä linokuutioita. Myymme linoleumilohkoja yksittäin sekä kustannustehokkaampia bulkkipakkauksia. Kiirehdi ostamaan linoleumikuutiot, niin pääset nopeasti käyttämään luovia projektejasi.

Linolohko on valmistettu hartsista, limestä, pellavansiemenöljystä ja puujauhosta. Tämän kerroksen alla on tukeva ja karkea kangaskangas, joka on kudottu juuttikasvin kasvikuiduista.

Linoleumikuutioiden käyttö

Oletko kokeillut linoleumin painatusta aiemmin? Jos vastaus on ei, on korkea aika kokeilla tätä kaunista koristetta. Näin voit luoda uskomattoman kauniita taideteoksia. Linoleumipainatus on kaunis ja yksinkertainen painotekniikka, jonka avulla voit tehdä kauniita graafisia kuvioita peräkkäin.

Linokuutiot ovat ensimmäinen asia, jota tarvitset, jos haluat kokeilla linoleumipainatusta. Alla on vaiheittainen opas linoleumin painatukseen. Näet, että linoleumilohko on prosessin keskeinen osa.

 • Linoleumitulostusta ei voi suorittaa ilman lohkoa. Kauniin kuvion leikkaamiseen käytetään linoleumikuutiota.

 • Tämän jälkeen lohkon nostoihin käytetään painomustetta.  Päästä muste valloilleen, jotta et missaa yhtään nurkkaa ja nirraa. Tässä sinun on oltava keskittynyt ja liikuttava kärsivällisesti. Jos sitä ei tehdä oikein, seurauksena voi olla huonoja tuloksia.

 • Kun mustetta on kaikkialla, kuva on siirrettävä paperille tai kankaalle. Ja voila, sinulla on vielä kaunis taideteos, jonka voit ripustaa seinälle tai antaa lahjaksi. Muista, että kuva muuttuu peilikuvaksi, kun mustetta painetaan kankaaseen.

Vinkki: Muista valita kangas tai paperi, joka käsittelee mustetta hyvin, kuten kangaspala, joka imeytyy hyvin ja johon muste jää. Napsauta tästä ja tutustu kangasvalikoimaamme.

Nyt kun olemme esitelleet prosessin, onko sinulla edelleen rohkeutta kokeilla linoleumin painatusta? Ei hätää, se on luova projekti, johon on helppo ryhtyä – ja siihen tarvitaan vain muutama työkalu. Tarvitset erityisesti seuraavia tarvikkeita ennen linoleumipainon kokeilua:

 • Lino-lohkot, joita on laaja valikoima tällä sivulla
 • Linoveitsi
 • Lohkon tulostusmuste
 • Lino-rulla
 • Paperi, pahvi tai kangas

Kaikki nämä työkalut ovat luonnollisesti saatavilla Creativ Companylta, joten voit ostaa ne kaikki yhdessä ja saada toimituksen muutaman työpäivän kuluessa.

Luova projekti sekä lapsille että aikuisille                                  

Linoleumikuvioiden valmistaminen on hauska ja mukava projekti, joka sopii sekä lapsille että aikuisille. Voit suunnitella niitä monilla eri tavoilla ja muodoilla, ja voit itse päättää projektisi taitotason.

Jos annat lastesi osallistua, muista olla hieman varovainen. Anna heidän miettiä ideoita kuvioiden ja kuva-aiheiden luomiseksi leikkaustyön aikana tapaturmien välttämiseksi. Muista käyttää esiliinoja, kun luot näitä kauniita linoleumipalikoita. Muste voi sotkeutua nopeasti, joten laita esiliina päälle, jotta se ei sotke vaatteita. Hyvä vinkki on käyttää myös kertakäyttöisiä käsineitä, jotta et joudu musteen käsiin.

Luo omat ainutlaatuiset taideteoksesi

Linoleumiprinttejä voi tehdä loputtomasti, ja voit luoda omia yksilöllisiä kuvioita sekä kankaalle että paperille.

Laajasta ideoiden löydät paljon ehdotuksia linoleumipainatuksen käyttöön. Alla on kuitenkin muutamia hyviä esimerkkejä, jotka voivat inspiroida sinua:

 • Ainutlaatuiset kutsut. Se sopii erinomaisesti häihin, joissa voit pariskuntana luoda oman kuva-aiheesi, joka kuvastaa sinua pariskuntana.

 • Tyylikkäitä vaatteita. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia valmiita tekstiilejä, joihin voit lisätä persoonallista ilmettä linoleumiprinteillä.

 • Klassinentaideteos. Voit tietysti luoda klassisen taideteoksen A4-kokoiselle paperille tai pahville, jonka voit kehystää ja ripustaa seinälle. Näin voit lisätä sisustukseesi oman ainutlaatuisen silauksen.

Vain mielikuvitus on rajana linoleumin painatuksessa. Kokeile ja kokeile erilaisia menetelmiä.

Klassinen ja vanhanaikainen käsityötaito

Linoleumipainatustekniikka on ikivanha, ja se on johdettu perinteisistä, 1300-luvulta peräisin olevista puusta tehdyistä aukoista. Taidemuotona linoleumprintit saavuttivat suosiota 1900-luvun alussa, kun suuret kansainväliset taiteilijat, kuten Pablo Picasso ja Henri Matisse, alkoivat työskennellä materiaalin parissa. Tämä taidemuoto levisi nopeasti ympäri maailmaa, ja monet vakiintuneet taiteilijat käyttävät sitä edelleen.

Nykyään linoleumipainatus on yhä erittäin suosittua, ja monet koululaiset tuntevat sen taideluokassa. Tämä taidemuoto näkyy myös monissa moderneissa ja trendikkäissä julisteissa, mutta voit myös tehdä omia linoleumijulisteita Creativ Companyn materiaaleista.

Linoleumipainatus kestää vielä satoja vuosia myöhemmin. Tämä on luultavasti yksi niistä graafisista tulostustavoista, jotka eivät mene koskaan pois muodista. Voit muotoilla taidetta haluamallasi tavalla ja se sopii kaikenikäisille. Olitpa sitten lapsi tai taiteilija, voit viettää aikaa linokuutioiden äärellä. Tässä taideteoksessa on uskomaton määrä mahdollisuuksia, ja siihen on vain uppouduttava. Linoleumin etuna on myös se, että se on suhteellisen edullinen materiaali eikä vaadi paljon apuvälineitä, ennen kuin aloitat viihdyttäviä ja luovia aktiviteetteja.

Tässä on lyhyt esittely linoleumin painatuksen historiasta tähän mennessä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.