Kynät, hiilet ja liidut

Täältä löydät laajan valikoiman kyniä, hiiliä ja pehmeitä pastelliliituja sekä kouluun että harrastuksiin. Valikoimassa on erilaisia kyniä, kuten HB-kyniä ja piirustuskyniä. Valikoimaamme kuuluu myös luonnostelu- ja piirrustussettejä sekä laadukkaita oppilaslaatuisia pehmeitä pastelliliituja, joissa on suuri määrä väripigmenttiä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laaja valikoima kirjoitus- ja piirtovälineitä, kuten kyniä, hiiliä ja pehmeitä pastelleja

Myymme laajan valikoiman kirjoitus- ja piirustustuotteita. Löydät tavallisia kyniä kouluun, harrastuksiin ja toimistoon, ja niiden kovuus vaihtelee pehmeästä kovaan. Kovuus ilmaisee, kuinka paljon grafiittia kussakin kynässä on. Mitä pehmeämpi lyijy, sitä suurempi grafiittipitoisuus. Pehmeä kynä voi sisältää jopa 90 % grafiittia, kun taas kova kynä sisältää vain noin 20 %.

Lyijykynillä ei kuitenkaan ole juurikaan tekemistä lyijyn kanssa, sillä modernit lyijykynät sisältävät yleensä grafiitin ja saven seosta. Aiemmin grafiittiseosta pidettiin lyijynä, sillä grafiitti on hyvin samanlaista kuin tämä pehmeä mutta vaarallinen metalli. Koska lyijykynissä ei ole lyijyä, voit käyttää lyijykynää turvallisesti ilman pelkoa lyijymyrkytyksestä, jos pistät itseäsi kärjellä.

Tältä sivulta löydät myös pehmeitä pastelleja ja hiiltä, halusitpa piirtää tai et. Myymme tuotteita useilta eri tuotemerkeiltä, ja voit vapaasti valita kolmen eri piirto- ja kirjoitustyökalun välillä tai ostaa jotakin kustakin kategoriasta, jotta sinulla on hyvä valikoima.

Minkä kirjoitus- tai piirustustyökalun valitsisit?

Nykytekniikka on mahdollistanut kuvien piirtämisen ja maalaamisen suoraan tietokoneelle digitaalisena taiteena, mutta käsien käyttäminen sekä fyysisten kirjoitus- ja piirtovälineiden käyttäminen on aivan erityistä. Taulutietokoneen käyttäminen digitaalisen taiteen luomiseen on hyvä kompromissi helpon ja intuitiivisen piirtämisprosessin ja digitaalisen piirroksen muuntamisen välillä.

Jos et ole vielä piirtänyt tietokoneella tai muulla digitaalisella taiteella ja jos et halua piirtää tabletilla, kannattaa käyttää kynää, hiiliä tai pehmeitä pastelleja.

Kaikista kolmesta piirto- ja kirjoitusvälinetyypistä on hyötyä ja haittoja. Lyijykynät kestävät melko pitkään, jos grafiitti on kovaa. Ne kestävät huomattavasti vähemmän, jos grafiitti on pehmeää. Lyijykynät kestävät yleensä pidempään hiilikuituihin ja pehmeisiin pastelleihin verrattuna, mutta haittana on, että ne on teroitettava aina välillä.

Brikettien käyttöön liittyy myös etuja ja haittoja. Kaksi suurta haittapuolia ovat se, että se tekee paljon sotkua ja että se esimerkiksi hankautuu helposti pois. Hiilellä piirtämisen etuna on, että upeiden ja tehokkaiden kuvien tekeminen ei ole kovin vaikeaa. Piirustuksen voi myös tiivistää kiinnityssuihkeella, jotta se ei hankaudu pois kaikkialta. Onneksi myymme tätä myös verkkokaupassamme.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä: saatavana on pehmeitä pastelleja. Tämä väline on paras piirtämiseen, ja sitä myydään yleensä useissa eri väreissä. Yleisesti ottaen pehmeät pastellit ovat väriliituja, joilla voi piirtää ja maalata. Ne ovat täydellinen yhdistelmä väriä ja kynän tarkkuutta. Yksi haittapuoli on, että värit voivat haalistua ajan myötä ja että saatat joutua piirtämään/maalaamaan useita kerroksia halutun värin saavuttamiseksi.

Meiltä löydät myös kynä-, hiili- ja pastellitarvikkeet

Vaikka tämän sivun pääpaino on lyijykynissä, hiilessä ja pehmeissä pastellinsävyissä, löydät myös näiden piirustusvälineiden kanssa käytettäviä tarvikkeita. Asiaankuuluvia lisävarusteita voivat olla esimerkiksi paperikantta brikettien sekoittamiseen tai vaivattu pyyhekumi, jota käytetään pyyhkimään ja/tai lisäämään negatiivisia yksityiskohtia hiili- tai pastellipiirustuksiin.

Löydät myös kiinnitystarvikkeet, joita voi ruiskuttaa hiilellä tai pehmeillä pastelleilla piirrettyihin kuviin. Löydät kynänterottimet ja pyyhekumit siirtymällä kynät, lyijykynät ja kirjoituskynät -sivulle.

Tutustu laajaan piirustustarvikkeiden, lyijykynien, pehmeiden pastellien ja hiilen valikoimaamme.

Piirustuksen ja maalauksen iloa

Kun työskentelet käsilläsi luodaksesi jotain ainutlaatuista, lopputuloksesta tulee tunnearvo sekä itsellesi että henkilölle, jolle annat sen. On hienoa, että olet käyttänyt aikasi rakentavaan ja iloiseen askarteluun.

Voitte itse päättää, käytättekö lyhyen vai pitkän aikaa näiden luovien pyrkimysten parissa ja voitte piirtää tai maalata toisten yrityksissä vai yksin. Luovuuteen on monia mahdollisuuksia. Valmiin kuvan laadusta riippumatta voit olla ylpeä siitä, että olet tehnyt sen itse. On tärkeää, että vietät aikasi mielestäsi järkevällä tavalla.

Jos olet niin onnekas, että muut ihailevat tekemääsi piirrosta tai kuvaa, voit antaa sen henkilölle, jonka jälkeen kuva tai piirros voidaan antaa lapsille.

Jotta kuvistasi saataisiin mahdollisimman paljon irti, kannattaa miettiä niiden korjaamista ja ripustamista. Hiilipiirrokset on hyvä kiinnittää suihkuttamalla, ja pehmeät pastellipiirrokset kannattaa ripustaa paikkaan, jossa ei ole suoraa auringonvaloa.

Hyviä ideoita piirtämiseen lyijykynillä, pehmeillä pastelleilla ja hiilellä

Piirtäessäsi ja maalatessasi voit joko käyttää mielikuvitustasi ja tehdä abstrakteja kuvioita tai piirtää tai maalata jotain nähtävää. Maisemakuva voi näyttää todella hyvältä värikkäissä, pehmeissä pastellinsävyissä, kun taas ystävät ja perhe muistuttavat muotokuvat toimivat hyvin hiili- tai kynäpiirroksena.

Voit luonnollisesti piirtää mitä tahansa, mitä voit huomata tai kuvitella, mutta jos mahdollisuudet ovat hieman hämmentyneet, voit tehdä hahmon käsistä tai minimallinukkejen kuvista.

Tutustu myös idealuetteloomme. Laajasta idealuettelostamme löydät ideoita kaikenlaiseen luovaan puuhaan, kuten ehdotuksia piirustustyöhön pehmeillä pastelleilla ja inspiraatiota kuviin, joita voit tehdä hiilestä.

Kynä on yleensä vain kynä, joten olemme varmoja, että voit itse keksiä paljon piirrettäviä asioita tämän monipuolisen työkalun avulla.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.