Kovat väriliidut

Creativ Company tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita värikyniä, öljypohjaisia värikyniä ja vahavärejä. Väriliitumme sopivat ihanteellisesti lapsille, ja meillä on niin koululaisille, opiskelijoille kuin ammattilaisillekin sopivia vaihtoehtoja. Hanki laatikollinen yksivärisiä tai erivärisiä väriliituja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Lisää väriä elämääsi kovilla värikynillä

Värikynillä piirtäminen ja värittäminen ei ole koskaan liian vanhaa. Saatat tuntea itsesi liian kiireiseksi ja stressaantuneeksi luovien asioiden tekemiseksi, mutta juuri silloin, kun olet kiireinen ja paineistettu, voi olla kiva saada hieman hengitystilaa, täyttää energiavarastojasi. Kun hidastat tahtia, sykkeen laskeminen on myös helpompaa, jolloin saat enemmän energiaa palata juoksumatolle. Tämä pätee riippumatta siitä, oletko lapsi, nuori vai aikuinen.

Myymme laajan valikoiman erityyppisiä värikyniä, ja löydät pakkauksia, joissa on vain muutama väriliitu tietyissä sävyissä, sekä isoja pakkauksia, joissa on useita eri värejä. Tarvitsitpa suurta tai pientä pakkausta, riippuu siitä, kuinka paljon tarvitset ja mitä haluat piirtää.

Jos haluat piirtää perusväreillä, pieni pakkaus perusvärejä, kuten punaista, sinistä, vihreää ja keltaista, riittää todennäköisesti. Jos kuitenkin haluat luoda edistyneempiä piirroksia ja kuvia, kannattaa ostaa suuri pakkaus, jossa on paljon värejä.

Inspiroidu väriliituvalikoimastamme

Jos olet aikuinen ja tutustut tämän sivun tuotteisiin, saatat tunnistaa useita tuotteita jo lapsesta lähtien. Se tuo mieleen lapsuutesi ja nuoruutesi, ja voit sukeltaa nostalgiaan piirtämällä ja värittämällä yhdessä lastesi kanssa.

Jos olet vastuussa koulujen, päiväkotien, koulujen ja luovien työpajojen tuotteiden hankinnasta, olet todennäköisesti nähnyt myös nämä tuotteet aiemmin.

Valikoimamme on värikäs, ja voit valita monista eri vaihtoehdoista, pakkauksista, useista eri väreistä ja erivärisistä väriliiduista.

Väriliidut upeissa väreissä jännittäviltä tuotemerkeiltä

Creativ Company on yrityksemme nimi. Verkkokaupassamme voit luottaa luoviin harrastuksiimme ja tee se itse -projekteihin kaikissa tuotekategorioissamme. Tämä koskee myös kovien värikynien kategoriaa.

Tältä sivulta löydät tunnettujen brändien tuotteita, kuten Neocolor/Caran D'ache, Colourtime, Filia, PRIMO, Giotto be-bè, CreArte ja Lyra. Tietyt tuotemerkit, kuten Giotto be-bè, sopivat erityisen hyvin pienille lapsille. Siksi löydät värikyniä, jotka sopivat alle 2-vuotiaille lapsille.

Jotkin brändit valmistavat sekä tavallisia mattavärejä että jännittäviä värejä metallisissa tyyleissä. Siksi valikoimassa on sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun ja budjettiin.

Myymme sekä öljypohjaisia värikyniä että vahavärejä

Värikyniä on saatavana useissa eri sävyissä, mutta kun puhumme erityisesti sisäkäyttöön tarkoitetuista väriliiduista ja harrastetuotteista, on olemassa muutamia eri tyyppejä. Tällaisia ovat öljypohjaiset väriliidut ja vahavärit. Kuten näemme molempien värisävyjen edut, myymme molempia.

Voit valita, haluatko piirtää ja värjätä vahaa vai öljyä sisältävillä tuotteilla. Eri syistä saatat pitää enemmän toisesta, mutta voit ostaa hieman molempia, jos et halua niitä.

Vahaa sisältäviä värikyniä kutsutaan vahaliiduiksi, vaha pastelleiksi ja värikyniksi. Väriliidut ovat yleiskäsite, joten niillä voi viitata myös öljyä sisältäviin väriliituihin. Siksi öljypohjaisia värikyniä voidaan kutsua myös väriliiduiksi, öljyväriliiduiksi ja öljypohjaisiksi värikyniksi.

Mitä eroa on öljypohjaisilla väriliiduilla ja vahaliiduilla ja mihin niitä voi käyttää?

Öljypohjaisten väriliitujen ja vahavärien suurin ero on, että ne sisältävät kaksi eri alakomponenttia. Voit valita öljypohjaisia värikyniä tai vahaliituja, ja se on täysin ok.

Öljypohjaisissa värikynissä käytetty öljy on yleensä peräisin tavallisesta öljystä, kun taas vahaliiduissa käytetty vaha on usein peräisin mehiläisistä. Vahat ja öljyt ovat luonnollisia rasvoja, mutta kun näitä raaka-aineita sekoitetaan liitutuotteisiin, rasvaisuus neutraloituu eikä sotke.

Kummassakin väriliitutyypissä tätä öljyistä ainetta käytetään sideaineena, joten siitä voi tehdä väriliituja puikkoihin, joita voi käyttää piirtämiseen ja värjäämiseen.

Öljypohjaisissa värikynissä on usein paljon pigmenttiä, mikä tarkoittaa, että ne on helppo piirtää ja värjätä, sillä niillä voi piirtää selkeitä viivoja paperille tai mihin tahansa muuhun tarkoitukseen. Toisaalta vahavärit ovat usein vesitiiviitä ja kevyitä. Lightfast tarkoittaa, että väri ei haalistu suorassa auringonvalossa.

Kaipaatko inspiraatiota värikynien käyttöön?

Värikyniä voidaan käyttää yleisesti värittämiseen ja piirtämiseen. Tämä on niiden perustoiminto, mutta jos haluat ideoita värikynien käyttöön ,voit tutustua ideoihimme. Siellä on paljon ideoita sekä vahaliitujen että öljypohjaisten värikynien käyttöön.

Idealuetteloa voi käyttää monin eri tavoin. Näet kaikki ideamme napsauttamalla pääsivua ja valitsemalla sitten alakategorian. Vaihtoehtoisesti pääset ideoiden luetteloon etsimällä tuotteen yläreunan hakukentästä ja valitsemalla sitten ainoastaan ideoiden näyttämisen.

Viimeinen askel ideoiden luetteloon on napsauttaa sitä yksittäisten tuotesivujen kautta. Jos tuote sisältyy tiettyyn ideaan, näet kuvia valmiista tuloksista sekä idean otsikon tuotteen alla. Jos ideoita on saatavilla, ne ovat kohdassa "Tuote sisältyy näihin ideoihin".

Etsi ideoita öljypohjaisista liiduista tai vahaliiduista.

Osta Creativ Companyn kovia värikyniä, öljypohjaisia värikyniä ja pastelleja

Pyrimme olemaan ensisijainen harrastusmyymälä sekä myymälässä että verkkokaupassamme. Tarjoamme nopean toimituksen (muutaman arkipäivän kuluessa) ja voit luottaa kilpailukykyisiin hintoihin, osaavaan henkilökuntaan, ystävälliseen asiakaspalveluun ja hyviin kauppaehtoihin. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.