Tekstiilitussit

Täältä löydät laadukkaiden kestotekstiilitussien valikoiman. Tekstiilitusseja käytetään tekstiileihin, kuten kankaisiin, T-paitoihin jne. piirtämiseen. Muista kiinnittää kuviot silitysraudalla ennen pesua. Valittavana on useita yksilöllisiä värejä sekä eri värisiä tekstiilitusseja sisältäviä pakkauksia.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Koristele omat kauniit T-paitasi tusseilla

Jos olet sitä mieltä, että T-paitavalikoima on hieman tylsä ja persoonallinen, tutustu lähemmin vaihtoehtoihin, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen vaatteiden merkkeillä. Vaatetusseilla voit tehdä tyylikkäitä koristeita T-paitoihin itse. Parasta tässä kaikessa on se, että päätät piirtää, jotta voit luoda upeita ja persoonallisia vaatteita oman tyylisi mukaan.

Voit löytää vanhan T-paidan laatikosta ja herättää sen henkiin raikkailla väreillä. Voit myös ostaa uuden valkoisen T-paidan tarkoitukseen ja luoda siihen oman taideteoksesi.

Vaatetussit toimivat täsmälleen samalla tavalla kuin piirustustussit, joten voit päästää luovuutesi valloilleen ja käyttää piirustustaitojasi. Vaatetusseilla voit piirtää helposti kauniita hahmoja ja kirjoittaa tyylikästä tekstiä, jotka kaikki näkyvät tussien selkeinä ja selkeinä väreinä.

Vaatetusseilla voit siis piirtää t-paitoihin helposti kauniita kuvioita. Voit tehdä sen myös muihin vaatteisiin ja tehdä ihania hahmoja lippikseen, neuleeseen tai johonkin muuhun.

Tekstiilitusseilla voit luoda persoonallisen tyylin, sillä voit koristella vaatteesi juuri sellaisilla teksteillä, kuvioilla ja väreillä kuin haluat. Kaikki näyttää ammattimaiselta, koska tussimme ovat erittäin korkealaatuisia ja jättävät selkeitä viivoja ja vahvoja värejä vaatteisiin.

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman erivärisiä ja -paksuisia tekstiilitusseja, joten löydät varmasti projektiisi sopivan tussin.

Tuloketusseja luoviin projekteihin

Tekstiilitussit ovat täydellinen valinta, jos haluat ommella tai tehdä muuta luovaa kangasta. Tekstiilitusseilla voit koristella kaikki työsi helposti runsailla yksityiskohdilla ja väreillä, mikä tekee pienistä koristeista yksilöllisempiä ja yksityiskohtaisempia.

Tekstiilitussien käyttöä vaatteissasi ei ole syytä rajoittaa. Tekstiilitusseja voi käyttää kaikenlaisiin tekstiileihin, joten voit koristella sohvatyynyjä, keittiöpyyhkeitä ja laukkuja.

Voit myös käyttää pieniä hahmoja, jotka olet tehnyt joulua tai muuta joulua varten, tai värejä pieniin koristetuotteisiin, jotka erottuvat ympäri vuoden tai joita käytät päivittäin. Tekstiilitusseilla on siis monta vaihtoehtoa, joten harrastekaapeissa voi käyttää luovia tekstiilitusseja.

Pysyvien tekstiilitussien käyttö

Tekstiilitussimme ovat tietysti pysyviä, joten hahmosi ja värisi pysyvät vaatteissasi, vaikka laittaisit ne pyykinpesukoneeseen. Kun haluat aloittaa tekstiilitusseilla tehdyn projektin, kyse on piirtämisestä ja värittämisestä – aivan kuten paperille piirrettäessä.

Kun olet piirtänyt ja värittänyt esimerkiksi T-paidan, anna tekstiilitussin kuivua 24 tuntia ja silitä sitten koristeita, jotta ne pysyvät raikkaina myös pesukoneessa. Silitys tehdään yksinkertaisesti silittämällä koristeita silitysraudalla, kun värit ovat kuivuneet. Ne pysyvät nopeina 40 asteen pesussa.

Tekstiilejä on erittäin helppo koristella pysyvillä tekstiilitusseilla, ja silitettävän kiinnityksen ansiosta kuviot kestävät kaikissa tekstiileissä.

Tekstiilitussit käytettäväksi lasten kanssa

Tekstiilitussit ovat myös hyvä valinta, jos sinulla on lapsia tai etsit luovaa hanketta lastentarhaan. Esimerkiksi lasten T-paitojen koristelu on hauskaa puuhaa. He voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja värittää omia T-paitojaan piirtämistaitojensa avulla. Itse suunnittelemansa T-paidat ovat taatusti suuri hitti.

Voit myös ottaa lapset mukaan luoviin projekteihin ja luoda yhdessä kauniita koristeita lastenhuoneeseen. Lapset voivat koristella pieniä huopamonstereita tai pehmoeläimiä, jotka on tehty tilaisuuteen, tai muita tavaroita, jotka tarvitsevat kunnostusta värikkäillä tekstiilitusseilla.

Lapset voivat myös värittää ja kirjoittaa penaaliin ja koulureppuun luodakseen entistä kauniimpia ja persoonallisempia välineitä arkeen.

Hae inspiraatiota seuraavaan projektiisi tekstiilitusseilla

Kestotusseilla varustetut vaihtoehdot sopivat sekä lapsille että aikuisille. Siksi kaunis tussisetti on täydellinen valinta luoville sieluille, jotka haluavat sisustaa kodin tavaroita ja vaatekaappia eloisamman ja persoonallisemman tyylin luomiseksi. Tekstiilitusseja on myös helppo käyttää, joten voit pitää kauniita projekteja nopeasti esillä yksin tai lasten kanssa. Tekstiilitusseilla on myös se etu, että ne eivät sotke, kuten esimerkiksi maalikin, ja tussin korkin voi helposti sulkea käytön jälkeen.

Mitä teet, kun uudet tekstiilitussit saapuvat postitse? Jos tarvitset hyvän idean päästäksesi alkuun, tutustu idealuetteloomme, johon on koottu laaja valikoima pysyviä tekstiilitusseja koskevia projekteja.

Löydät pieniä pikkuesineitä kotiisi, vaatekaappiisi ja paljon muita projekteja, jotka odottavat löytämistään. Kaikkien projektien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet, jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua ja onnistua missä tahansa projektissa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.