Siirtopaperi

Siirtopaperia on saatavana arkkeina, ja sen kumimainen pinta voidaan koristella tekstiilimaalilla tai tekstiilitusseilla ja siirtää kuvio tekstiileihin. Toteuta siirtopaperilla omat yksilölliset kuviosi T-paitoihin, housuihin, reppuihin jne. Valitse erilaisista siirtopapereista alta.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee omia kauniita kuvioita siirtopaperilla

Tiesitkö, että voit tehdä helposti kauniita printtejä T-paitoihin ja muihin tekstiileihin? Menetelmä käyttää kätevää siirtopaperia, jolla jokainen voi tehdä kauniita kuvioita.

Siirtopaperi on erikoispaperia, jossa on kumipinta. Se voidaan koristella tavallisena paperina tekstiilimaalilla ja tekstiilitusseilla, mutta tulostimeen voidaan myös laittaa siirtopaperia.

Siirtopaperin kannalta on fiksua, että kaikki painettu tai piirretty paperi on helppo siirtää tekstiileihin. Tämä onnistuu esimerkiksi silittämällä siirtopaperin kuva T-paidan päälle. Näin syntyy kaunis, terävä kuviointi, joka muistuttaa ammattilaisen tekemiä kuvioita.

Siksi siirtopaperi on täydellinen valinta sinulle, joka haluat esimerkiksi luoda omia yksilöllisiä printtejä T-paitaan. Siirtopaperin avulla voit luoda aivan omanlaisesi tyylin juuri sinulle sopivista väreistä ja kuva-aiheista, joten voit luoda täysin yksilöllisen tyylin.

Voit tehdä saman kuvioilla housuissa, collegepaidoissa ja kaikenlaisissa tekstiileissä. Se voi olla esimerkiksi kassi, tyynyliina tai jotain muuta, jonka haluaisit koristella kauniilla kotitekoisilla kuvioilla.

Siirtopaperia voi käyttää monella tavalla, joten kyse on vain tekstiilitusseilla, tekstiilimaalilla ja tulostimella luomisesta.

Tälle sivulle olemme koonneet luoviin projekteihin sopivat siirtopaperimme, joista löydät erilaisia siirtopapereita erivärisille tekstiileille. Täältä löydät myös silitys- ja älytuotteet, jotka tarjoavat lukuisia tekniikoita ja paljon jännittäviä vaihtoehtoja vaatteiden ja muiden tekstiilien koristeluun.

Tee kauniita valokuvatulosteita siirtokuva-arkeilla

Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta voit tehdä upeita valokuvaprinttejä esimerkiksi T-paitaan käyttämällä siirtokuva-arkkeja. Näin voit tehdä T-paidan, jossa on juuri haluamasi kuva-aihe.

esimerkiksi printti lemmikkieläimesi valkoiseen T-paitaan tai kuva lapsestasi T-paidassa tai paidassa.

Siirtokuvia ja tulostimia on loputtomasti, sillä voit tulostaa kuvan, jonka haluat siirtää T-paitaan tai muihin vaatteisiin. Rakkaasi kuva tai kaunis kuva, joka tekee T-paidasta modernin ja tyylikkään, voidaan tulostaa nopeasti ja siirtää tekstiileihin. Saat välittömästi upean, persoonallisen vaatteen, jossa on terävä kuva.

Kun esimerkiksi tulostat valokuvan T-paidalle, aseta siirtokuva tulostimeen. On tärkeää, että käytät mustesuihkutulostinta. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain tulostaa kuva, kuten tavallisesti paperilla. Kun kuva on tulostettu, leikkaa se irti, jotta kangas ei tartu valkoiseen taustaan, jos et halua sitä.

Poista sitten suojapaperikerros, joka on siirtoarkin takapuolella. Nyt voit silittää valokuvasi valitsemallesi tekstiilille. Laita valokuva t-paidan päälle, peitä se leivinpaperilla ja silitä se kauttaaltaan silitysraudalla korkealla asetuksella. 

Kauniin valokuvaprintin tekeminen t-paitaan siirtokuva-arkilla on helppoa, kunhan käytössäsi on tavallinen mustesuihkutulostin ja siirtokuvia.

Kun kuva on silitetty T-paitaan, se voidaan pestä koneessa, mutta suosittelemme 30 °C:n hellävaraista pesuohjelmaa.

Luo upeita yksityiskohtia silitys- ja älysilityslaitteilla

Silitys on toinen fiksu menetelmä, jonka avulla voit tehdä kauniita koristeita vaatteisiisi. Silitysrauta koostuu kauniista värillisistä arkkeista, joita voi leikata kuvioiksi, kuvioiksi ja tekstiksi harrasteveitsellä tai Cricut-koneella. Voit leikata suosikkisitaattisi tai minkä tahansa muun aiheen, ja kun kuva on paikallaan, se on helppo silittää T-paitaan tai muuhun tekstiiliin.

Voit yhdistellä erivärisiä silityslakanoita ja silittää niitä eri kuvioilla, jolloin T-paitaan tulee kauniin värinen efekti. Jos haluat klassisen minimalistisen lookin, voit myös kiinnittää lakanoita yhteen väriin.

Kokeile myös Smart Iron-On -tekniikkaa, joka lisää tyyliä ja persoonallisuutta vaatteisiisi.

Saat hyvän idean seuraavaan siirtopaperiprojektiisi

T-paitojen ja muiden vaatteiden koristeluun on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten retkipaperi, silitys ja älysilitys. Kyse on luovasta työstä ja kauniiden vaatteiden tekemisestä juuri niin kuin itse haluat.

Tranfser-paperia, silityspaperia ja Smart Iron-On -silitysrautaa voidaan käyttää myös muun tyyppisiin tekstiileihin, joten voit tehdä tyynyistä, kassista ja paljosta muusta yksilöllisen.

Voit myös etsiä ideoita idealuettelostamme, jos tarvitset inspiraatiota siirtokuvien käyttöön jne. Olemme koonneet sinne laajan valikoiman erilaisia projekteja, joista voit aloittaa vapaasti. Siksi voit aina etsiä inspiraatiota idealuettelostamme. Mukana on myös yksityiskohtaisia oppaita, joiden avulla kaikki projektit on helppo suorittaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.