Puolipeittävä kangasmaali

Erittäin laadukas puolipeittävä tekstiilimaali, joka on hyvin riittoisaa. Laaja värivalikoima. Tämä maali kestää konepesua ja sopii parhaiten vaaleille tekstiileille. Läpinäkymättömät tekstiilimaalit sopivat paremmin tummille tekstiileille. Saatavana myös helmiäis- ja metallitehosteilla. Voit valita yksittäisistä väreistä tai ostaa tekstiilimaalipakkauksen, joka sisältää useita värejä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Piristä vanhoja T-paitojasi läpikuultavalla tekstiilimaalilla

Jos sinulla on vanhoja T-paitoja, jotka aiot heittää pois, käytä hetki aikaa ennen kuin menet roskakoriin. Anna vanhoille T-paidoillesi uutta eloa ripauksella tuoretta väriä. Tekstiilimaalin avulla voit luoda ikiomia kuvioita uusista ja raikkaista väreistä. Näin voit käyttää vaatekaapin takana piilossa olevia vaatteita uudelleen uusilla ja kiinnostavilla kuva-aiheilla.

Tämä koskee myös collegepaitoja ja paljon muuta, sillä tekstiilimaalilla on paljon erilaisia mahdollisuuksia. Kyse on vain siitä, että suunnitellaan luovia vaatteita, jotka sopivat sinulle. Tekstiilimaalilla voit tehdä vaatteista yksilöllisiä omilla logoillasi tai kuvilla. Voit myös koristella vaatteesi omalla nimelläsi tai jollain muulla. 

Voit myös aloittaa alusta ja ostaa t-paidan tai collegepaidan juuri tätä tarkoitusta varten. Yksivärinen valkoinen perus-T-paita on edullinen ostaa, joten tekstiilimaali voi auttaa luomaan ainutlaatuisen vaatevaraston melko edullisesti.

Siksi tekstiilimaali on täydellinen valinta niille, jotka haluavat tehdä vaatteistaan persoonallisempia, sillä läpikuultavan tekstiilimaalin avulla voit luoda ammattimaisia kuvioita. T-paitojen ei tarvitse olla kotitekoisia, jos niitä ei haluta.

Tekstiilimaalia kaikille tekstiileille

Tekstiilimaalia voidaan tietysti käyttää moniin muihinkin tekstiileihin kuin vaatteisiin. Jos katsot ympärillesi, huomaat, että ympärilläsi on erilaisia tekstiilejä, jotka odottavat luovaa käsittelyäsi.

Tällaisia ovat esimerkiksi keittiöpyyhkeet, kassit ja tyynyliinat, jotka voi koristella tekstiilimaalilla. Voit esimerkiksi luoda kodikkaan ja persoonallisen tyylin olohuoneeseen tai muuhun tilaan maalaamalla sen tavallisella tyynyliinalla. Voit tehdä saman kaikille mahdollisille tekstiileille, mikä tekee tekstiilimaalista täydellisen vaihtoehdon kaikille luoville sieluille, jotka haluavat sisustaa kodin kauniilla ja kotitekoisilla elementeillä.

Tekstiilimaalien mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Päästä luovuutesi valloilleen ja tutki kotiasi löytääksesi tekstiilit ja tilat, jotka haluat koristella tekstiilimaalilla.

Läpikuultamattoman tekstiilimaalin käyttö

T-paitojen, tyynynpäällisten ja kaiken muun tekeminen on helppoa ja hauskaa, eikä sinun tarvitse enää paljoa aloittaa ainutlaatuisten tekstiilien luomista kauniissa väreissä.

Etsi kangas, jolle haluat maalata, ja aloita tekstiilimaalin levittäminen siveltimellä. Voit myös taputella sitä sienellä tai vastaavalla, ja jos haluat tehdä erityisen kuvion tai erittäin tarkan hahmon, voit käyttää esimerkiksi maalarinteippiä, jonka voit kiinnittää ensin T-paitaan tai muuhun tekstiiliin.

Muista myös laittaa muovipussi t-paidan, tyynyliinan tai muun tekstiilin sisään ennen niiden maalaamista, sillä se estää maalia valumasta läpi ja värjäämästä toisen puolen.

Kun olet maalannut T-paidan tekstiilimaalilla tai muulla työstettävällä materiaalilla, odota ensin, että maali kuivuu. Tämän jälkeen maalia pitää lämmittää silitysraudalla, jotta maali kiinnittyy kunnolla T-paitaan tai muuhun tekstiiliin. Silitys tehdään asettamalla leivin- tai leivinpaperia maalattavan T-paidan molemmille puolille. Silitä leivinpaperin päällä kovalla lämmöllä 2-5 minuuttia, ja tekstiilimaali on asettunut tukevasti T-paitaan tai muuhun tekstiiliin. Kun olet asettanut tekstiilimaalin lämmölle, se pysyy kirkkaana ja kestää konepesun 40 asteessa.

Puolipeittävää tekstiilimaalia voidaan käyttää kaikenlaisiin tekstiileihin, mutta se toimii parhaiten kevyillä tekstiileillä, kuten valkoisella T-paidalla tai kevyellä tyynynpäällisellä. Jos maalaat tummempia kankaita, huomaat, että värit eivät erotu yhtä selkeästi.

Hauskaa ja luovaa leikkiä koko perheelle

Jos sinusta on hauskaa maalata vaatteita ja muita tekstiilejä itse, lapsesikin todennäköisesti ihastuvat niihin. Tekstiilimaalilla maalaaminen on hauskaa puuhaa, sillä sen parissa lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen. Se on myös mainio askarteluprojekti viikonlopun viettoon tai lomalle.

Lapset voivat värittää ikiomat T-paitansa tai tehdä kauniin ja uniikin T-paidan, jonka he voivat antaa isälle tai äidille. Voit myös auttaa lapsiasi tekemään kauniita tyynyliinoja, laukkuja ja paljon muuta. Myös lapset voivat käyttää tekstiilimaalia kauniiden koristeiden tekemiseen huoneisiinsa. Voit kokeilla verhojen ja muiden kankaiden maalaamista lasten omilla malleilla.

Inspiraatiota seuraavaan tekstiilimaaliprojektiisi

Kuten jo mainittiin, puolipeittävä tekstiilimaali tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia sekä lapsille että aikuisille. Siksi on vain löydettävä tylsä tekstiili ja maalattava pois. Jos kuitenkin tarvitset hyvän idean tekstiilimaalin käytön aloittamiseen, tutustu ensin idealuetteloomme.

Täältä löydät paljon jännittäviä ideoita luoviin projekteihin, joissa käytetään läpikuultavaa tekstiilimaalia, joten saat aina inspiraatiota uusiin projekteihin, olitpa sitten oma tai lasten kanssa.

Idealuettelomme sisältää hieman kaikkea, ja koska ideat sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet projektisi viimeistelyyn, kaikkien on helppo tehdä ainutlaatuisia esineitä kotiin ja vaatekaappiin tekstiilimaalilla. Oppaamme sisältävät myös täydellisen ostoslistan, joten kaikki tarvittava on helppo tilata.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.