Piirustuskynät

Meillä on laaja valikoima laadukkaita piirustuskyniä. Piirustuskyniämme on saatavana eri laatuisina sekä kouluihin, laitoksiin että askartelukäyttöön. Useimmat valikoiman tussikynät ovat vesipohjaisia, laadukkaita kyniä. Valitse laajasta kynä- ja pakkausvalikoimastamme.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t("Olet\u0020n\u00E4hnyt\u0020\u00251\u002F\u00252\u0020tuotetta").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Piirustuskynät kaikkiin luoviin projekteihin

Jos rakastat luovuutta ja et saa tarpeeksesi voimakkaista ja kauniista väreistä, piirustustussit ovat hyvä valinta harrastetuotteidesi kokoelmaan. Raakatusseilla voit koristella leivonnaisesi helposti ja tyylikkäästi kauniilla väreillä, jolloin niistä tulee entistä eläväisempiä ja kauniimpia.

Laadukkaat piirustustussit sopivat monenlaisille pinnoille, joten luovuudelle ei ole rajoja.

Tältä sivulta löydät valikoiman erilaisia laatutusseja. Useimmat piirustustusseistamme ovat vesipohjaisia, ja ne kaikki ovat korkealaatuisia, joten ne sopivat kaikenlaiseen harrastekäyttöön.

Myymme suuria piirustustussipakkauksia sekä pienempiä tussisarjoja, jotka sisältävät kaikki projektiisi tarvittavat värit.

Piirtotusseillamme saat intensiivisiä värejä, jotka hohtavat paperilla ja pahvilla, kun taas muut imukykyiset pinnat sopivat täydellisesti käytettäväksi.

Piirustustusseilla voit tehdä monia luovia projekteja, joten voit aina ottaa ne esiin, kun haluat koristella hahmon tai jonkin muun kauniin värisen ja kuva-aiheisen esineen.

Piirustuskynät sopivat paremmin pieniin yksityiskohtiin, mutta myös piirustustusseja on helpompi käyttää maalin sijaan, sillä maalia ja siveltimiä ei tarvitse puhdistaa.

Piirustustusseilla voi piirtää helposti sieviä kuvia joulukoristeisiin, ja niitä voi käyttää myös muihin luoviin projekteihin.

Piirustuskynät lapsille

Piirustuskynät ovat täydellinen valinta piirtämisestä pitäville lapsille. Värikkäät piirustustussit antavat lapselle mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen. Vanhempina on aina jännittävää seurata, mitä tyhjällä pinnalla tapahtuu.

Monivärinen tussisetti on jokaisen lapsen unelma, sillä piirtämällä tusseja ja paperia pöydälle lapsi voi luoda rajattomasti. Piirtämiseen ei ole olemassa sääntöjä, joten lapsi voi tehdä juuri sitä, mikä sopii hänelle. Piirtäminen onkin tärkeä osa jokaisen lapsen luovaa kehitystä.

Piirustuskyniä voivat käyttää myös kaikenikäiset lapset, sillä ne eivät sotke, kuten pienetkin kädet voivat maalata. Piirustuskynät sopivat hyvin pienille lapsille, mutta myös isommat lapset voivat piirtää tusseilla.

Pienten lasten on hauska nähdä, miten värit tulevat tusseista paperille, kun taas hieman vanhemmat lapset voivat viettää tuntikausia värityskirjojen parissa tai luoda omia taideteoksia aivan alusta alkaen.

Piirustusmerkit ovat lapsille yhtä avoimia kuin sinullekin, ja useimmat lapset pitävät kauniista laatutusseista, joissa on laatutusseja jokaisessa kuviteltavissa olevassa värissä.  Sen vuoksi voit myös ottaa lapset mukaan luoviin projekteihin, jos he haluavat kokeilla jotakin muuta kuin paperille piirtämistä.

Voit tehdä pieniä pahvitaloja, joita lapset voivat koristella, tai lentokoneita, lintuja ja muita hahmoja väritettäväksi omilla piirustustusseillaan.

Tusseilla lapset voivat tehdä huoneeseensa omia koristeita, jotka tekevät tusseista entistä merkityksellisempiä.

Laatumerkit kouluihin ja laitoksiin

Creativ Companylta löydät myös kaikki tarvittavat piirustuskynät. Myymme laadukkaita tusseja suurina määrinä, joten voit ostaa ison 12 eri värin pakkauksen ja 24 eriväristä tussia.

Isolla tussisarjalla lapset voivat aina saada käytännöllistä ja värikästä tussia, kun he haluavat leikkiä päiväkodissa tai päiväkodissa. Hyvät tussit ovat tietenkin myös koululaisten luovuuden edellytys.

Merkkien laatu tekee niistä sopivia käyttökohteisiin, joissa monet lapset tarvitsevat tusseja usein.

Inspiraatiota seuraavaan projektiisi piirustustusseilla

Piirustusmerkit tuovat tullessaan mielenkiintoisia luovia mahdollisuuksia. Laadukkaat tussimme luovat kauniita värejä ja kestävät pitkään, joten ne ovat ihanteellisia projekteihin, joissa haluat värittää pinnan tai piirtää pieniä yksityiskohtia.

Toisin sanoen piirustustusseilla on monia mahdollisuuksia luoville sormille, ja sama koskee kaikkia lapsia, jotka käyttävät kauniita värejä värityskirjoissa, tyhjillä papereilla ja muissa luovissa projekteissa.

Jos piirrät mielelläsi tusseilla ja jos lapsesi myös rakastavat tusseja, löydät ideoita seuraavaan askarteluprojektiisi idealuettelostamme. Kuten edellä mainittiin, piirustustusseilla on monia vaihtoehtoja, joten voi olla kiva saada inspiraatiota jännittäviin projekteihin piirustustusseilla.

Idealuettelostamme löydät paljon erilaisia projekteja, jotka sinä ja lapsesi voitte aloittaa vapaasti sunnuntai-iltapäivällä tai lomalla. Osa projekteista sopii parhaiten aikuisille, kun taas monet projektit on helppo toteuttaa lasten kanssa. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.