Spray-maalit

Osta runsaspigmenttistä ruiskumaalia, joka on värinkestävää taiteilijalaatua. Täältä löydät ammattitasoisen Montana GOLD -ruiskumaalin. Valitse useista eri väreistä tai osta useita värejä sisältäviä settejä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Spraymaalia ei ole tarkoitettu vain graffiteille

Aiemmin graffitien maalaamisessa seinille käytettiin ruiskumaalausta. Näin ei enää ole, sillä spraymaalista on hyötyä monissa eri asioissa. Ja kiitämme siitä.

Spraymaali on ihanteellinen valinta, kun maalaat tavaroita ulkona, sillä se on kestävää ja helppoa työstää. Varmista vain, että maalaat vain sen, mitä sinulla on lupa maalata. Älä unohda peittää alueita, joille et halua maalata. Jopa nurmikko. Se ei siedä maalia kovin hyvin.

Jos kukkaruukkujen tai puutarhapenkin maalaaminen on tarpeen, spraymaali on hyvä idea. Koska maali on suihkepullossa, se on helppo asettaa paikkoihin, joissa siveltimellä tai telalla olisi vaikeuksia. Se tarjoaa myös erityisen pinnan, jota ei voi saavuttaa muilla työkaluilla.

Siveltimellä maalattaessa jälkiä tulee näkyviin siveltimen vedon jälkeen, ja telasta tulee jälkiä myös telan jälkeen. Suihkemaalilla vältät tahrat ja saat kauniin, yhtenäisen pinnan. Sinun tarvitsee vain muistaa, että et levitä liian paksua kerrosta, joka saa maalin valumaan. Varmista kuitenkin, että maali peittää alueen kokonaan, jotta rakoja ei jää. 

Ammattimainen ruiskumaalaus kun materiaaleilla on väliä

Mitä tahansa teetkin, materiaalit ovat tärkeitä hyvän tuloksen saavuttamiseksi. Jos käytät halpoja tai huonoja materiaaleja, lopputulos voi olla sama. Se näyttää siis huonolta tai edulliselta. Jos lopputuloksella ei ole väliä, ostamillasi materiaaleilla ei ole väliä. Jos lopputulos on tärkeä, ammattimateriaalit on asetettava etusijalle.

Ja kukapa ei haluaisi saavuttaa jotain täysin ammattimaista?

Ruiskumaalaus

Suihkeen sisältämä maali on erilaista kuin siveltimellä levitettävä maali purkissa. Koska maalia ruiskutetaan ulos, sen osumakohtaa voi olla vaikea hallita. Siksi on tärkeää olla tekemättä kaikkea vahingossa ruiskumaalin kanssa työskennellessä.

Toisaalta voit maalata nopeasti suuret pinnat yhtenäiseksi pinnaksi, ja jos haluat esimerkiksi maalata puutarhakalusteesi, kannattaa myös maalata ne. Ruiskumaali helpottaa puutarhakalusteiden tankojen väliin pääsemistä. Sama koskee lämpöpattereiden maalaamista. Tällaisissa projekteissa ruiskumaalia on todella helppo käsitellä.

Kaipaako keittiösi mielestäsi virvokkeita? Ruiskuta sitten maalia juuri sitä, mitä tarvitset. Kaappien uudelleenmaalauksen sijaan voit tehdä sen itse. Muista vain valita oikeanlainen ruiskumaali, joka ei ole myrkyllistä ja jonka pinta kestää käyttöä keittiössä.

Luo taidetta ruiskumaalilla

Ruiskumaalaus ei ole vain käytännöllistä. Spraymaalilla voi luoda upeita taideteoksia. Käytä sitä pohjavärinä tai tehosteena maalauksissa. Käytä sapluunoita ja muotteja apunasi, kun haluat tarkistaa, mihin spraymaalia päätyy. Saat parhaat tulokset kirkkailla ja puhtailla väreillä.

Voit myös ruiskuttaa tavaroitasi, jos ne kaipaavat uutta kaunista väriä tai kuviota. Muista tarkistaa, vastaako valitsemasi maali maalattavaa kohdetta. Posliinin, paperin, puun tai jonkin muun materiaalin maalaamisessa voi olla eroja.

On aivan yhtä tärkeää, että muistat peittää värin todella hyvin ennen maalaamista. Peitä maalattava kohde, elleivät kaikki osat ole samanvärisiä, ja peitä kohteen ympäristö. Spraymaalin poistaminen voi olla erittäin vaikeaa, ja se olisi harmillista, jos olisit vahingossa maalannut muun maalin.

Muista turvallisuus

Ruiskumaali on paineistettua maalia. Tämä tarkoittaa sitä, että pullon sisällä on runsaasti painetta, mikä tarkoittaa, että maalia tulee ulos, kun venttiiliä painetaan. Se on fiksua, mutta se tarkoittaa myös sitä, että maali sumutetaan, kun se tulee ulos pullosta. Se tulee siis ulos pieninä väripisaroina.

Kun jotakin sumutetaan, sen hengittäminen on helpompaa. Maali ei myöskään ole terveellistä hengitettäväksi. Myrkyllisyys vaihtelee ostamastasi maalista riippuen. Joitakin spraymaaleja ei saa käyttää sisätiloissa tai ainakaan ilmanvaihdon ollessa voimakas. Muut maalit eivät ole yhtä myrkyllisiä, mutta niiden hengittäminen ei ole silti hyvä idea.

Muista sen vuoksi suojata ympäristösi ja myös itsesi ennen ruiskumaalauksen aloittamista. Muista käyttää pölysuojainta, jotta sumutettu maali pysyy poissa hengitysteistä.

Jos sinun on maalattava jotain, joka vaatii kasvojesi pitämistä maalattavan kohteen lähellä, suosittelemme myös suojalasien käyttämistä hengityssuojaimen lisäksi. Tämä estää spraymaalia joutumasta silmiin.

Maalauksen määrästä ja maalin käsittelystä riippuen voi olla hyvä käyttää kertakäyttöisiä käsineitä. Kontaktin välttäminen mahdollisesti myrkyllisen maalin kanssa sekä käsien suojaaminen maalilta. Ruiskumaalin poistaminen sormista ja vaatteista voi olla todella vaikeaa, joten suosittelemme käsineitä, jos et halua kävellä käsissäsi pitkään aikaan maalin kanssa. Suosittelemme myös esiliinaa vaatteiden suojaamiseksi vaurioilta.

Tällä sivulla on tietysti naamioita, laseja ja esiliinoja.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.