Magneettinen maali

Magneettimaalilla luodaan magneettinen pinta. Maali on rautapitoista, koska siihen on sekoitettu rautapölyä. Magneettimaalia voidaan levittää suoraan seinälle, ja sitä voidaan käyttää ilmoitustauluna, johon voi kiinnittää magneetteja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Riko rajoja luovalla magneettimaalilla

Magneettimaali (rautamaali) on erilainen ja hauska tapa käyttää maalia, joten voit tehdä uusia harrasteprojekteja. Se sisältää magneettiseksi vaikuttavaa rautapölyä. Hyvän magneettisuuden saavuttamiseksi on suositeltavaa levittää pinnalle vähintään kolme kerrosta magneettista maalia. On myös hyvä antaa maalin kuivua 24 tuntia kerrosten välillä. Huomaa, että tämäntyyppinen maali on paksumpaa kuin tavallinen harrastemaali.

Mutta mihin magneettimaalia voi käyttää? Vaihtoehtoja on monia, ja rautapitoista maalia voivat käyttää niin aikuiset kuin lapsetkin. Selkeimpiä ideoita ovat:

  • Seinäpintojenmaalaus - Magneettimaalilla voi maalata esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen seinän pieniä ja suuria pintoja. Magneettisen pinnan ansiosta lasten piirustukset, tehtävälistat ja muut tarvikkeet on helppo kiinnittää suoraan seinään, joten kaikki perheenjäsenet näkevät niistä kaiken.
  • Itse tehty magneettinen ilmoitustaulu - Voit halutessasi valmistaa itse magneettisen raudan maalista. Kotitekoisen magneettisen ilmoitustaulun etuna on, että sen voi valmistaa juuri omaan keittiöön, toimistoon jne. sopivan kokoisena.
  • Muut pinnat ovat hauskoja ja leikkisiä - rautapitoisilla maaleilla voi tehdä rajattomasti. Voit tehdä pieniä lautoja, joita voit käyttää hauskanpitoon ja leikkimiseen, esimerkiksi kun lapsesi haluavat leikkiä koulua kaikille nukeille ja nallekarhuille. Lisäksi voit käyttää magneettimaalia muilla pinnoilla: leikkimökillä, lastenhuoneessa jne. Vain mielikuvitus on rajana magneettimaalin käytölle.
  • Ompeluneulojen, piirrosnastojen jne. säilyttäminen– Magneettista pintaa voidaan käyttää työpajassa, vajassa tai kotitoimistossa pienten metalliesineiden, kuten ompeluneulojen, piirustusnastojen tai hakaneulan, pitämiseen. Näin ne ovat aina saatavilla, kun tarvitset niitä.

Käytä rautamaalia tilan järjestämiseen kotona

Kiireisenä ja kiireisenä työpäivänä voi olla kiva saada yhteinen ilmoitustaulu, johon voi kirjoittaa kaikkea tehtävälistoista ateriasuunnitelmiin koko perheelle. Haluatko suuren pinnan työskentelyyn tarvitsematta porata reikiä seinään? Sen jälkeen on hyvä maalata osa seinästä rautamaalilla, jotta magneettivaikutelma olisi yhtä hyvä kuin jos tekisit oman magneettisen ilmoitustaulun.

Rautapitoinen maali voi olla järkevää esimerkiksi keittiössä tai toimistossa. Magneettinen seinä voi olla kiva keittiössä, sillä etenkin pienissä keittiöissä voi olla vaikeaa löytää tilaa vapaasti seisovalle levylle. Magneettimaalin avulla saat kaiken irti seinätilastasi. Magneettisen seinän ei kuitenkaan tarvitse olla vain käytännöllinen, vaan sitä voidaan käyttää myös koristeluun, ja se tarjoaa runsaasti tilaa omien tai lasten askarteluhankkeiden ripustamiseen. Kun kotonasi on magneettinen pinta, voit luoda omia magneetteja kaikille perheenjäsenille, hymiöille ja joulukoristeille. Löydät kaikki tarvittavat lisävarusteet verkkokaupastamme.

Anna kodillesi magneettinen ilmoitustaulu

Magneettisen seinän vaihtoehtona voidaan käyttää magneettista ilmoitustaulua, joka on tehty rautamaalista. Se voidaan ripustaa mihin tahansa huoneeseen kotona: lastenhuoneeseen, keittiöön tai kotitoimistoon. Kotitekoinen magneettinen ilmoitustaulu voi olla hyvä tapa lisätä järjestystä kotiisi, ja lastenhuoneessa sitä voidaan käyttää luomaan yleiskuva lapsen aikataulusta, kodin askareista jne.

Ennen kuin teet magneettisen ilmoitustaulun magneettisella maalilla, on tärkeää mitata taulun koko. Itse tehdyn magneettisen ilmoitustaulun etuna on, että voit olla luova, kun on kyse muodosta, koosta, seisomisesta tai seinäkiinnityksestä. Mahdollisuuksia on rajattomasti, joten voit antaa pelilaudalle oman ainutlaatuisen ilmeesi.

Kotitekoista magneettista ilmoitustaulua, jossa on rautamaalia, voidaan käyttää moniin arjen tehtäviin: työpäivän aikatauluttamiseen, ateriasuunnitelman laatimiseen, rahataskujen yleiskuvaan, tehtävälistoihin, päivittäisiin tehtäviin ja moneen muuhun. Lisäksi voit käyttää magneettisia ilmoitustauluja muistutuksiin, ostoslistoihin, kuviin, postikortteihin ja kaikkeen muuhun, joka ei mahdu jääkaapin oveen. Viimeisenä muttei vähäisimpänä voit tehdä siitä osan kotisi sisustusta kauniilla kotitekoisilla kehyksillä.

Voit myös tehdä itse tehdyn magneettisen ilmoitustaulun yhdessä lapsesi kanssa osana naamiais- tai karnevaalipukua tai vastaavaa tapahtumaa. Jos lapsesi on esimerkiksi pukeutunut robotiksi tai jääkaapiksi, olisi erityisen hienoa käyttää rautamaalia magneettisen pinnan luomiseksi vatsaan, johon magneetit ja muut metalliesineet voivat kiinnittää. Lisäksi voit antaa itse tehdyn magneettisen ilmoitustaulun lahjaksi läheisellesi.

Annamme runsaasti inspiraatiota uusiin tee itse -projekteihin

Creativ Company haluaa luoda parhaan puitekehyksen kaikenikäisille lapsille ja aikuisille, jotta heidän luovuutensa kehittyy. Siksi voit etsiä sivustoltamme runsaasti tuotteita ja ideoita tulevaan tee se itse -projektiisi. Sivun yläreunassa olevan hakutoiminnon avulla voit etsiä ideoita projekteihin, joissa käytetään magneettimaalia, lukuun ottamatta itse tehtyä magneettista ilmoitustaulua.

Verkkosivuiltamme löydät myös idealuetteloita, joissa voit tutustua luoviin projekteihin. Meillä on muun muassa useita kuvastoja, jotka perustuvat tämän vuoden juhlapyhiin ja vuodenaikojen vaihtumiseen, joten tehtävää on ympäri vuoden.

Onko sinulla kysyttävää magneettimaalimme käytöstä tietyillä pinnoilla? Voit aina pyytää meiltä neuvoja, jotta voit olla varma, että onnistut luovissa projekteissasi.

Tilaa rautamaalit nyt ja toimita ne 3-5 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.