Liitutaulumaali

Liitutaulumaalilla voit tehdä oman liitutaulun, johon voi kirjoittaa liiduilla. Liitutaulumaalia on saatavana useissa eri väreissä. Saatavana erikseen tai useita värejä sisältävinä pakkauksina.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee itse liitutauluja kotona liitutaulumaalilla

Voi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta voit itse asiassa tehdä mistä tahansa kodin pinnasta kätevän liitutaulun, johon voit kirjoittaa ja piirtää, kun muistat sen koulusta.

Taika-ainesosa on liitutaulumaali, jonka avulla voit helposti ja nopeasti maalata kotitekoisen liitutaulun esimerkiksi seinään tai keittiön oveen. Tämän maalin avulla voit muuttaa lähes rajattomasti pintoja liitutauluksi.

Kuka tahansa voi käyttää liitutaulumaalia helposti. Valitse kotisi pinta, jonka haluat muuttaa liitutauluksi. Se voi olla esimerkiksi tylsä ovi keittiössä, vapaa tila seinällä tai jopa keittiön pöytä, jos haluat olla luova suuressa mittakaavassa.

Kun olet asettanut oikean pinnan, aloita puhdistamalla se perusteellisesti. Voit myös peittää pinnan nopeasti hiekkapaperilla, jotta maali tarttuu paremmin.

Sen jälkeen voit aloittaa liitutaulumaalin levittämisen. Levitä maalia valitulle pinnalle tasaisena kerroksena vaahtorullalla. Kun maali on kuivunut, toista prosessi kerran tai kaksi ja 24 tuntia viimeisen levityksen jälkeen, jolloin pinta on valmis.

Nyt seinällä, ovessa, pöydässä jne. on itse tehty liitutaulu. jota voi käyttää aivan kuten tavallista liitutaulua. Voit kirjoittaa liitutaululle tavallisella koululiidulla tai valita sateenkaaren värisiä liituja, joilla voit koristella liitutaulusi kauniilla hahmoilla ja kuvioilla.

Liitutaulumaalilla on helppo tehdä tylsästä ovesta sekä tehtävälista että taideteos, ja kaikki muut kuviteltavissa olevat projektit voivat toteutua nopeasti hieman luovalla ja liitutaulumaalikerroksella. 

Kotitekoinen liitutaulu lastenhuoneeseen

Askartelutaulu on täydellinen valinta lastenhuoneeseen. Se voi olla esimerkiksi oven sisäpuolella, kaapin sivussa tai vapaassa seinätilassa.

Kauniin, kotitekoisen liitutaulun lastenhuoneeseen voi luoda monia eri vaihtoehtoja, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö lapsi haluaisi kirjoittaa oveen, seinään tai kaappiin kauniita ja värikkäitä liituja. Lapset voivat päästää luovuutensa valloilleen ja maalata seinän kauniilla hahmoilla jne. Liitutaulua voi käyttää myös aakkosten ja numeroiden harjoitteluun, kun lapsi aloittaa koulun.

Kotitekoinen lauta on hyvä ja hauska tapa oppia matematiikkaa ja aakkosia. Kun lastenhuoneessa on askartelulauta, vanhemman on helpompi osallistua ja opettaa lapselle aakkosten kirjoittamista ensimmäistä kertaa.

Liitutaulumaali kaikille pinnoille ja projekteihin

Sinun ei tarvitse rajoittaa liitutaulumaalin käyttämistä seinällä tai ovessa. Liitutaulumaalia voi käyttää lähes millä pinnalla tahansa, joten on vain oltava luova ja löydettävä pinta, jolle haluat kirjoittaa tai piirtää liidulla.

Tämä on erityisen kätevää harrasteprojekteissa, joissa haluat esimerkiksi koristella pöydän tai seinän. Voit käyttää liitutaulumaalia pienelle puulevylle ja kirjoittaa siihen esimerkiksi pääsiäis- tai jouluteeman mukaisen viestin.

Kivi on toinen koriste-esine, joka näyttää aika hyvältä valkotaulumaalikerroksen kanssa. Mustat kivet voivat tehdä myös kauniita joulukoristeita tai muita koristeita itse, ja kiviin voi kirjoittaa myös pieniä viestejä.

Liitutaulumaalilla ja puisella palalla voit tehdä myös seinälle upeita taideteoksia. Voit leikata puupalan mielenkiintoiseen muotoon, kuten pienen sydämen, jonka voit maalata ja koristella valkoisella tai värillisellä liidulla.

Voit myös maalata työkalu- tai askartelulaatikon ja koristella sen kuivuttua. Voit tehdä samoin kaikille sisustuselementeille, jotka näyttävät vähän tylsiltä ja haluavat sisustaa.

Kiehtova liitutaulumaali toimii koristeena, mutta voit tietysti tehdä asioista vielä persoonallisempia piirtämällä kauniita kuvioita tai kirjoittamalla liikkuvaa tekstiä.

Toisin sanoen liitutaulumaalin ja luovuuden mahdollisuudet ovat monet, joten se on täydellinen valinta luovalle sielulle, joka haluaa sisustaa ja tehdä kodistaan persoonallisen.

Löydä hyvä idea seuraavaan liitutaulumaalausprojektiisi

Jos haluat lisää hyviä ideoita taulumaalilla maalattaviin projekteihin, tutustu ideoihimme. Olemme koonneet tähän useita erilaisia projekteja, kuten liitutaulumaalia, joten voit aina etsiä inspiraatiota maalin luoviin käyttökohteisiin.

Kaikki idealuettelossa olevat projektimme sisältävät yksityiskohtaiset ohjeet projektien suorittamiseen. Suosittelemme aina noudattamaan ohjeitamme kirjeessä, jotta projekti saadaan päätökseen onnistuneesti. Tai voit käyttää ideoitamme inspiraationa omiin projekteihin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.