Artistilaatuiset maalit

Laadukkaiden taidemaalien tuoteryhmästä löytyy maaleja ammattilaisille, kouluille ja laitoksille sekä harrastelijataiteilijoille. Tämä on erittäin laadukas, värinpitävä akryylimaali, jonka korkea pigmenttipitoisuus säilyttää ominaisuutensa myös kuivumisen jälkeen. Monilla taidemaaleilla on tahnamainen koostumus, joten ne voidaan laimentaa vedellä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Laaja värivalikoimamme taiteilijoille

Olemme koonneet kaikki taiteelliset maalimme tähän tuotekuvaukseen. Laadukkaan maalimme ansiosta sinun ei kuitenkaan tarvitse olla taiteilija. Täältä löydät akryylimaalia ja -tahnaa. Tämä vesipohjainen maali sopii monenlaisiin luoviin projekteihin. Se kuivuu nopeasti, joten sitä on erittäin kätevä käyttää sekä lapsille että aikuisille. Jos olet maalannut yhdellä värillä, sinun ei tarvitse odottaa kauan, että väri levittyy.

Akryylimaali on suhteellisen edullinen rakennusmaali, joten kannattaa ostaa useita kauniita värejä samanaikaisesti. Muista, että tarjoamme ilmaisen toimituksen yli XX euron ostoksille. Akryylimaalia voi maalata monella eri tavalla – ja maalin lujuutta voi säätää esimerkiksi sekoittamalla sitä veteen tai maalaamalla paksumpia kerroksia toistensa päälle.

Creativ Company tarjoaa valtavan valikoiman taiteellisia maaleja. Myymme erimerkkisiä akryylimaaleja – tuotteita napsauttamalla saat lisätietoja niiden teknisistä ominaisuuksista. Osa tuotteista sopii hyvin esimerkiksi pienille lapsille, kuten "Pigment Art School" -tuotteet, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti lasten käyttöön kouluissa ja laitoksissa – kun taas muuntyyppiset maalit ja tahnat on suunnattu laatutietoisille taiteilijoille.

Monia akryylimaalejamme voidaan käyttää monenlaisiin materiaaleihin, kuten canvas-kankaaseen, puuhun, laastiin ja vastaaviin. Akryylimaali koostuu kolmesta pääaineesta: liimasta, pigmentistä ja liuottimesta. Maalin sisältämä liima on korvaamaton tekijä, sillä sen ansiosta maali tarttuu moniin edellä mainittuihin pintoihin ja materiaaleihin. Muista ostaa siveltimiä, sieniä, viimeistelykammat ja muita työkaluja akryylimaalille. Kaikki tuotteet löytyvät isosta verkkokaupastamme.

Taiteilijan maali sekä ammattilaiselle että amatöörille

Vaikka maalia kutsutaankin taiteilijamaaliksi, sitä voivat käyttää kuka tahansa luovasta työstä nauttiva – heidän tasostaan riippumatta.

Akryylimaali on myös hyvä harrastetuote perheen pienimmille. Sinun ei tarvitse investoida kalliisiin siveltimiin luodaksesi kauniita akryylimaalipaloja, sillä voit sen sijaan käyttää käsiäsi. Pienten lasten voi olla vaikea maalata siveltimellä.

Useimpien lasten on hauska päästä maalaamaan sormillaan. Akryylimaali sopii ihanteellisesti käsi- ja jalkajälkien tekemiseen pahviin, kankaaseen tai muuhun materiaaliin. Tämä antaa lapsille ainutlaatuisen tunteen siitä, että he ovat olleet mukana tekemässä jotain. Kuvioita voivat tehdä sekä vanhemmat että nuoremmat lapset. Kun väri on kuivunut, kuviot kannattaa kehystää ja antaa isovanhemmille, tädille tai enolle joululahjaksi tai syntymäpäivälahjaksi.

Liiallisen sotkun välttämiseksi suosittelemme lasten käsien maalaamista harjalla, jotta maalia ei tarvita enempää. Samalla on kuitenkin tärkeää antaa lasten kehittää itseään ja leikkiä kaikilla aisteillaan.

Laadukas akryylimaali kaikissa sateenkaaren väreissä

Kaikki akryylimaalimme ovat erittäin laadukkaita, mikä näkyy myös lopputuloksessa. Maalimme on Lightfast-maalia, joten se ei kellastu ajan myötä, vaan säilyttää värin terävänä ja kauniina pitkään.

Lisäksi kaikki värimme ovat erittäin pigmentoituja, joten ne säilyttävät viehättävän luonteensa kuivauksen jälkeen.  Valikoimassamme on useita erilaisia maaleja, joiden koostumus on tahnamainen, joten ne voidaan laimentaa vedellä. Näin voit leikitellä materiaaleilla ja väreillä ainutlaatuisella tavalla, mikä on akryylimaalin erityispiirre.

Värejä voi ostaa yksittäin, jos tarvitaan tiettyä väriä. Voit ostaa niitä myös suuria määriä, joten saat useita kauniita värejä. Meillä on valtava valikoima akryylivärejä, joista löydät varmasti suosikkisi. Jos näin ei ole, voit aina lähettää meille kyselyn tai pitää silmällä valikoimaamme, sillä päivitämme sitä säännöllisesti uusilla tuotteilla.

Aiotko olla seuraava Picasso?

Laajasta ideoiden luettelostamme löydät paljon erilaisia ideoita, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen, kuten aito Picasso.

Jos et ole vielä kokeillut monia akryylimaaleja ja -maalauksia, olemme koonneet tähän mielenkiintoiseen taidemuotoon liittyviä vinkkejä ja niksejä.

Ensinnäkin sinun on hankittava taiteilijoiden siveltimiä . Aluksi on hyvä käyttää vain tarvittavia perusvärejä, kuten punaista, keltaista ja sinistä – mahdollisesti valkoisen lisänä. Kun sinulla on nämä kolme pääväriä, voit periaatteessa sekoittaa niitä niin, että saat luotua kaikki sateenkaaren värit, kuten oranssin, violetin, vihreän ja ruskean. Haluamasi värin sekoittaminen voi kuitenkin olla hieman hankalaa, mutta voit tietysti päivittää tyyliäsi hankkimalla lisää värejä laajasta valikoimastamme.

Toiseksi sinun on ostettava myös jotakin maalattavaksi, kuten valkoinen paperi tai erityinen kangas. Paletti on myös välttämätön, kun leikit maalilla.

Etkö ole varma, mikä kuva kannattaa maalata? Heitä estot pois, niin loput tulevat luonnostaan. Älä rajoita itseäsi liian monilla kehyksillä tai säännöillä, vaan anna yhden siveltimen kulkea toisensa perässä – ja huomaat pian maalaamisen uskomattoman ilon. Maalauksessa ei ole mitään niin oikeaa tai väärää – kokeile itse! Ehkä olet seuraava suuri Picasso tai Monet?

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.