Kangasteippi

Täältä löydät erittäin lujaa teippiä, jota voit käyttää kaikkeen aina pienistä korjaustöistä ja esineiden kiinnittämisestä luoviin projekteihin ja lahjapaketointiin. Tutustu alla olevaan gaffer-, kangas- ja ilmastointiteippivalikoimaamme. Valitse useista eri väreistä, kokovaihtoehdoista ja kuvioista.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kangasteippi ja ilmastointiteippi

Kuka sanoo, että ilmastointiteippiä käytetään vain käytännön tarkoituksiin? Jos haluat toteuttaa kaikenlaisia harrasteprojekteja luovasti, on hyvä pitää kangasteippiä ja ilmastointiteippiä käsillä. Vahvaa teippiä voi käyttää moniin luoviin töihin:

  • Yksittäisten osienkorjaaminen ja kiinnittäminen - Ensinnäkin voit korjata pienet ja suuret esineet kotona ilmastointiteipillä ja kiinnittää osat tehokkaasti toisiinsa.
  • Suojaus ja tiivistys - Voit sulkea pakkauksen, maalauksen tai tee-se-itse-projektin sen suojaamiseksi sateelta ja tuulelta käärimällä sen suureen muovipussiin ja teippaamalla sen kangasteipillä. Ilmastointiteippiä voidaan käyttää myös useiden pussien kiinnittämiseen yhteen, jolloin sitä voidaan käyttää eräänlaisena suojaavana lattiapinnoitteena.
  • Luovat projektit - Jos sinä tai lapsesi tykkäätte askartelutöistä, ilmastointiteippi on korvaamaton osa yhteistä askartelupakkausta. Ilmastointiteipillä kaikki on mahdollista, joten sinä ja lapsesi voitte luoda rajattomasti yhdessä vanhoista maitotölkeistä, lasista, tyhjistä vessapaperirullista ja ilmastointiteipeistä. Tee kaikkea kilpa-autoista karnevaaliasuihin, leikkikyltteihin, kotitekoiseen jääkaappiin ja moniin muihin hauskoihin tuotteisiin.
  • Reunasitominen ja koristeleminen - Värillisiä ja kuviollisia ilmastointiteippejämme voi käyttää esimerkiksi laatikon tai kyltin ympärille ripustettavina reunasitojina.
  • Koristepakkaus - Jos haluat käyttää kangasteippiä pahvilaatikon koristeluun vastaanottajalle, tutustu värillisten ja kuviollisten ilmastointiteippien valikoimaamme, jotka sopivat paremmin lahjapaketointiin jne.

Olemme koonneet verkkosivuillemme kangas- ja ilmastointiteippejä, joita on saatavana useissa eri väreissä, kuoseissa ja leveyksissä. Usein on kiva löytää muunvärisiä ilmastointiteippejä kuin supermarketeista ja rautakaupoista löytyvä himmeänharmaa vaihtoehto. Valikoimastamme löydät yksilöllisiin tee  -projekteihin sopivan teippirullan.

Lasten luovia projekteja koululoman aikana

Kalenteri sisältää paljon kouluikäisten lasten loma-aikoja. Jos siis tarvitsette jotain, johon voitte päästä ja lapset (tai lapsenlapset) voivat päästä, kannattaa ryhtyä luovaan yhteistoimintaan. Aloita miettimällä ja suunnittelemalla, mikä voisi kiinnostaa lapsiasi. Kangasteipillä ja ilmastointiteipillä voit luoda oman mielikuvitusmaailmasi, jossa voit rakentaa eläintarhan, maatilan, kilparadan tai vaikkapa aurinkokunnan vanhaan kenkälaatikkoon. Mahdollisuudet ovat monet vahvalla teipillä, mutta ensinnäkin kannattaa etsiä kotona kaikki pahvi ja muut materiaalit, joita voit käyttää projektissasi.

Yksilöllisten teemaviikkojen tai -viikonloppujen lisäksi, joissa on rakennusprojekteja sekä nuorille että vanhoille, vanhemmat voivat suunnitella useita kilpailuja esimerkiksi teemasynttäreille. Vahva teippi on hyödyllinen myös esimerkiksi kylteissä ja kilpailuissa.

Erittäin kestävä teippi tuo tullessaan useita etuja.

Kanvas- ja ilmastointiteipit soveltuvat parhaiten luoviin tee-se-itse-projekteihin. Yleensä lahjapaketointiin käytettävä teippi ei ole yhtä vahvaa, joten se rajoittaa huomattavasti harrastuksen mahdollisuuksia. Toisaalta erityisen vahva teippi, kuten ilmastointiteippi, on:

  • Kestävä - kangasteippi ja ilmastointiteippi ovat kestäviä teippejä, jotka kestävät paljon pidempään kuin tavallinen teippi. Voit käyttää vahvaa teippiä uusilla tavoilla, jotka tekevät mahdottomasta mahdollista. Se on todella hyvä työkalu, kun kokeilet luovia ideoita ja kokoat asioita.
  • Vedenpitävä - Jos haluat suojata materiaalin, reunat tai kehyksen vedeltä, ilmastointiteippi on hyvä ratkaisu. Ilmastointiteippi on vedenpitävää, joten se suojaa tarvittavalla tavalla.
  • Tehokas - kangasteippejä ja ilmastointiteippejä voidaan käyttää kaikille materiaaleille, mikä on yksi hyvä syy, miksi ne kannattaa pitää käden ulottuvilla tee se itse -maailmassa. Vahvalla teipillä voi kiinnittää pieniä osia ja luoda kokonaisen, esimerkiksi karnevaali- tai halloween-puvun. Robotin tai jääkaapin kaltainen puku koostuu useista isoista osista, jotka on koottava, mutta samalla voit kiinnittää siihen teipillä pieniä osia, kuten antennin tai värikkäitä painikkeita, jotka voivat viimeistellä projektin.

Inspiroidu ideoista verkossa

Creativ Company ei usko, että voit olla liian vanha luovuuteen, hauskuuteen ja leikkiin. Siksi luova maailmamme on suunniteltu sekä lapsille että aikuisille, jotka haluavat löytää rauhaa ja ajattelua monenlaisiin projekteihin. Jos pidät pienistä tee se itse -projekteista kotona, olet päässyt oikealle sivulle.

Joskus uusien mallien ja ideoiden löytäminen voi olla vaikeaa. Mutta ei hätää! Verkkosivuiltamme löydät monia erilaisia , joista voit saada inspiraatiota sekä lasten että aikuisten uusiin projekteihin. Lisäksi löydät useita kuvastoja, jotka on järjestetty vuodenajan ja loman mukaan. Verkkokaupastamme löydät lähes kaiken tee se itse -projekteissa tarvittavan, ja se on helposti saatavilla. Monissa harrasteprojekteissamme kangasteippi tai ilmastointiteippi helpottaa työtäsi huomattavasti.

Etkö ole varma, millaista vahvaa teippiä kannattaa valita? Vai onko sinulla kysyttävää siitä, miten voit käyttää sitä erityisesti tee itse -projekteissasi? Creativ Company vastaa kaikkiin kysymyksiisi, jotta voit tilata oikean tuotteen.

Tilaa kangasteippi tai ilmastointiteippi jo tänään. Nopea toimitus 3-5 arkipäivän kuluessa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.