Kaksipuolinen teippi ja -kalvo

Meillä on laaja valikoima kaksipuolisia teippejä ja kalvoja askarteluprojekteihin. Kaksipuolisista teipeistä on valittavana monia eri versioita, värejä ja kokoja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pienitehoinen 3D-kortti kaksipuolisella teipillä

Monet asusteet voivat olla käytännöllisiä, jos olet luova sielu, joka usein keksii uusia ideoita. Kun uusi idea on ilmestynyt päähän, voi olla vaikea vastustaa sen toteuttamista käytännössä. Siksi voi olla hyvä pitää hyvä varasto valmiina seuraavaa projektia varten.

Teippiä käytetään useimmilla kotona. Se on käytännöllinen ja tarpeellinen monissa eri käyttötarkoituksissa. Sitä voidaan käyttää sekä harrasteprojekteissa että muihin käytännön tarkoituksiin. Kaksipuolinen teippi on myös käytännöllinen kotona. Se sopii erityisen hyvin erilaisiin harrasteprojekteihin, joissa elementit kiinnitetään toisiinsa.

Korttien tekeminen voi olla hauskaa, kun käytät kaksipuolista teippiä. Joulukortteja, postikortteja tai syntymäpäiväkortteja. Normaalin litteän kortin sijaan voit tehdä kaksipuolisella teipillä kolmiulotteisen kortin. 3D-vaikutelma saadaan aikaan leikkaamalla osa elementeistä paperista, esim. ympyröitä. Aseta ne kortille kaksipuolisella teipillä. Ne nousevat litteästä kortista ja luovat kolmiulotteisen vaikutelman. Näin voit tehdä paljon hauskoja kortteja, joita varmasti arvostetaan.

Käytä kaksipuolista teippiä käytännön projekteissa

Kaksipuolinen teippi on hyvä valinta moniin käytännön projekteihin, aivan kuten tavallinen teippikin. Se sopii esimerkiksi taulujen tai piirustusten ripustamiseen seinälle. Sen sijaan, että poraisit seinään reikiä nauloja tai ruuveja varten, voit käyttää kaksipuolista teippiä. Se on helppoa ja kätevää, eikä seinään tarvitse tehdä paljon reikiä.

Kuvien lisäksi voit ripustaa myös muita esineitä, kuten julisteita, pieniä peilejä ja paljon muuta. Löydät helposti erittäin kestävän teipin, jota voidaan käyttää käytännöllisiin tarkoituksiin. Siksi työkalulaatikossa kannattaa säilyttää kaksipuolista teippiä, jotta olet valmis seuraavan kerran, kun haluat ripustaa kuvat.

Tee projekteistasi kestäviä erityisen vahvalla teipillä

Jos pidät monista harrastetöistä, on myös tärkeää, että ne kestävät pitkään. Se on sääli, jos olet viettänyt paljon aikaa isossa projektissa, vain siksi, että se rikkoutuu helposti. Teippiä voidaan käyttää moniin harrasteprojekteihin, ja onneksi teippejä on todella hyvä pitää kiinni töistänne. Löydät esimerkiksi kaksipuolista teippiä, jolla on erittäin vahvat kiinnitysominaisuudet. Näin varmistat, että harrastusprojektisi kestävät kovaakin kulutusta. Kaksipuoleista teippiä voidaan käyttää liiman tilalla, sillä teippiä on hieman helpompi työstää. Sitä on helpompi hallita eikä se vaadi kuivumisaikaa, kuten liimaa.

Luovia askarteluprojekteja folion avulla

Foliota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Ehkä olet kokenut tai aloittelija alueella ja etsit uutta inspiraatiota. Onneksi Creativ Companylla on paljon inspiraatiota jaettavaksi. Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka voivat edistää luovia projektejasi.

Folio voi lisätä hohtoa luoviin projekteihin. Voit tehdä kiiltäviä yksityiskohtia paperiin tai muuhun materiaaliin. Lisäämällä foliokoristeita syntymäpäiväkortteihin, joulukortteihin, paikkakortteihin tai pöytäkoristeisiin saat ne näyttämään todella kauniilta. 

Voit käyttää esimerkiksi foliota luovissa projekteissasi. kaksipuolista teippiä, ellei siinä ole kaksipuolista foliota.

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt foliota, huomaa, että se on läpinäkyvällä muovikalvolla. Kun folio on aika levittää, se on hangattava. Varmista, että folio on siistissä kerroksessa.

Tee kauniita luomuksia kaksipuolisella foliolla

Kaksipuolinen folio tarjoaa runsaasti luovia mahdollisuuksia. Voit levittää foliota moniin eri materiaaleihin. Jos haluat esimerkiksi tehdä kortin, voit tehdä sen ympärille foliota. Käytä koristefoliota haluamassasi värissä. Voit myös sovittaa värin tilanteen mukaan, esimerkiksi jos kyseessä on joulukortti. Voit tehdä myös kiiltäviä sydämiä tai tähtiä koristefoliolla paperille.

Kalvoa voidaan käyttää myös lasiin. Löydä vain lasi, jonka voisit uskoa sopivan muunnettaviksi kynttilänjaloiksi, ja koristele lasi foliolla. Voit esimerkiksi tehdä foliolla lasiin raitoja, pisteitä tai hahmoja.

Jos sinulla on vanha laatikko tai pahvilaatikko, voit koristella sen foliolla. Mahdollisuuksia on niin paljon, ja kun pääset alkuun, saat varmasti inspiraatiota.

Laaja valikoima tarvikkeita luoviin projekteihin

Kuten näet, kaksipuolisella teipillä tai kalvolla on monia luovia mahdollisuuksia. Nämä ovat yksinkertaisia tuotteita, mutta niillä voi luoda paljon upeita asioita. Voit tehdä kortteja, kynttilälyhtyjä, kauniita laatikoita, kuvia ja paljon muuta. Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Koko perhe voi osallistua luoviin puuhiin. Sinun tarvitsee vain löytää jotakin, johon kaikki haluavat osallistua ja jossa uskaltaa olla mukana.

Creativ Company tarjoaa kaiken tarvittavan luovaan koristeluun. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin paperin leikkaamiseen kuin helmikaulakorujen tekoonkin. Ehkä sinulla on useita omia ideoita, jotka haluaisit herättää henkiin, ja tarvitset vain materiaaleja niiden tekemiseen. Tai ehkä etsit uutta inspiraatiota, jolloin olet tullut oikeaan paikkaan. Kiinnostavien materiaalien lisäksi meillä on valtava valikoima ideoita, joiden avulla voit etsiä inspiraatiota. Löydät varmasti projektin, johon haluat heittää itsesi.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.