Liitutaulukalvo ja liitutaulun liidut

Laaja valikoima liitutauluja ja luokkahuoneen tauluja. Tutustu valkoisten ja eriväristen liitujen valikoimaamme alla. Myymme myös liitutaulukalvoa, joten voit helposti tehdä oman liitutaulusi.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee kauniita liitutauluja, joissa on liitutaulufolio

Useimmat meistä muistavat liitutaulut, jotka olivat kiinteä osa jokaista luokkahuonetta vuosikymmenten ajan. Siihen on monia hyviä syitä, sillä mustat liitutaulut on helppo kirjoittaa ja yhtä helppo pyyhkiä ja muokata tarpeen mukaan.

Olet saattanut luulla, että olisi hauskaa pitää liitutaulua kotona, johon voi piirtää, kirjoittaa tärkeitä asioita tai opettaa lapsia.

Suureen ja kalliiseen liitutauluun ei kuitenkaan tarvitse investoida, sillä liitutaulufolion avulla muutat kotisi pinnan helposti ja nopeasti käytännölliseksi liitutauluksi.

Liitutaulukalvo on mustaa materiaalia, ja sen itsekiinnittyvä puoli helpottaa asennusta oviin, seiniin jne. kotonasi. Etsi vain tasainen alusta, jonka haluat koristella liitutaululla. Kauli sitten liitutaulufolio ja leikkaa se halutun kokoiseksi. Se on valmis liimattavaksi esimerkiksi oveen.

Lopuksi on hyvä suoristaa uuden alustan pinta muovilastalla tai vastaavalla, jotta alla ei ole ilmakuplia. Sen jälkeen jäljelle jää mukavan sileä musta pinta, johon voit kirjoittaa aivan kuten muistat koulun liitutauluista.

Voit kirjoittaa samantyyppisellä liidulla, ja voit helposti pyyhkiä kaiken tarvittaessa.

Liitutaulun folio on helppo tapa pitää liitutaulua kotona, ja se on takuuvarma hitti kaikissa lapsiperheissä.

Creativ Companylta voit ostaa liitutaulufoliota rullalle kaikkiin liitutaulutöihisi. Lisäksi myymme kaikenlaisia valkoisia ja värillisiä liituja, joten sinä ja lapsesi voitte käyttää niitä luovasti.

Myymme myös erilaisia Blackbo-työkaluja, joita voidaan käyttää geometrian vaikeuksien täydelliseen hallintaan.

Harjoittele aakkosia ja vaikeita pöytiä

Jos haluat valmistaa lapsesi kouluun, kotitekoinen foliotaulu on hyvä valinta. Voit esimerkiksi ripustaa liitutaulun folion oveen tai keittiön seinään ja aloittaa yhdessä aakkosten ja vaikeiden numeroiden kanssa. Lapsi voi myös saada oman liitutaulun huoneeseensa ja kokeilla itse vaikeita aakkosia.

Metallinen liitutaulu on myös hyvä työkalu, jonka avulla lapset voivat päästää luovuutensa valloilleen. Liitutaululla piirtäminen erivärisillä liidulla on hauskaa, ja koska piirustukset on helppo pyyhkiä pois, lapsilla on paljon mahdollisuuksia kokeilla luovia taitojaan.

Metallinen liitutaulu on hyvä valinta myös vanhemmille lapsille, jotka haluavat auttaa koulussa. Sinun ja lapsesi on helpompi seurata matematiikkaa, jos teette sen esimerkiksi isolla taululla pienen paperin sijaan.

Siksi liitutaulu on täydellinen paikka harjoitella murtolukuja ja paljon muuta kaikille koulun matematiikan parissa liikkuville lapsille.

Kotitaulua voidaan käyttää myös muiden kohteiden opettamiseen, sillä se on varma tapa säilyttää lapsen mielenkiinto, kuten selität.

Päästä luovuutesi valloilleen liitutaulufolion avulla

Liitutaulufolio tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia koristeita kotona. Liitutaulun foliota voi leikata monenlaisiin muotoihin ja kuvioihin, joten sinun ei tarvitse rajoittua klassiseen neliönmuotoon, jos haluat kokeilla jotain uutta.

Voit leikata kokonaisen puun taulufoliosta oven koristelua varten tai käyttää sitä yhdessä muiden elementtien kanssa, jolloin liitutaulusta tulee koriste sinänsä sen sijaan, että se olisi vain neliönmuotoinen musta pinta.

Kaikki tarvitsemasi liidut

Liitutaulu ei tietenkään kannata, jos siihen ei voi kirjoittaa. Siksi käytössäsi on oltava myös hyvä valikoima liituja, jotta sinulla on aina käytettävissäsi kirjoitustyökalu, kun kirjoitat jotakin muistiin tai kun sinä tai lapsesi haluatte käyttää paljon eri värejä luovasti.

Myymme pakkauksia klassisia valkoisia liituja ja kaikkia maailman värejä, joten löydät aina tarvitsemasi tuotteen puun värittämiseen, talon seinän piirtämiseen tai johonkin aivan muuhun.

Myymme myös erilaisia lisävarusteita, kuten liitutelineitä ja erilaisia liitutaulutyökaluja.

Löydä hyvä idea seuraavaan projektiisi liitutaulufolion avulla

Liitutaulun foliolla voit luoda kauniin ja käytännöllisen liitutaulun vapaalle pinnalle kotiisi. Liitutaulun folio voi toimia myös luovana elementtinä kodissasi, sen lisäksi että sitä käytetään monissa luovissa projekteissa.

Jos tarvitset inspiraatiota liitutaulufolion käyttöön, tutustu ideoihimme. Olemme koonneet tähän erilaisia projekteja, joissa käytetään liitutaulufoliota. Kannattaa tutustua niihin, jos haluat olla luova ja tehdä kauniita asioita alusta alkaen.

Kaikkien projektien mukana toimitetaan yksityiskohtaiset ohjeet, joiden avulla onnistut helposti monimutkaisissakin projekteissa. 

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.