Taiteltavat rasiat

Pysy ajan tasalla, rakenna luovia säilytysratkaisuja tai suunnittele oma persoonallinen lahjapakkaus. Tutustu laajaan taitettavien laatikoiden valikoimaamme ja luoviin koristeluvaihtoehtoihin. Pahviset ja taiteltavat laatikkomme on valmistettu tukevasta kartongista ja pahvista, ja niitä on saatavana eri kokoisina ja värisinä.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Säilytyslaatikot

Valikoimassamme on erikokoisia ja -värisiä taitettavia laatikoita. Laatikoita voidaan käyttää esim. lastenhuoneeseen, toimistoon tai olohuoneeseen. Laatikoiden avulla voit pitää kirjaa pienistä esineistä, kuten harrastuksista ja toimistotarvikkeista.

Taitettavia laatikoitamme on saatavana eri värisinä ja pelkistetysti muotoiltuina. Näin voit koristella laatikot mielesi mukaan. Valikoimastamme löydät , värejä ja paljon muuta kauniiden ja yksinkertaisten taitettavien laatikoiden koristeluun. Joten ennen kuin teet tilauksen loppuun, muista ostaa koristetuotteitamme – meillä on myös paljon kimallusta ja kimallusta.

Laatikkojen taittelun etu on, että niitä voi käyttää lukemattomia kertoja. Jos annat lahjaksi taitettavan rasian, rasia toimii pienenä lisätuotteena, josta vastaanottaja voi nauttia.

Luovaa askartelua perheen pienimmille

Laatikoiden taittaminen voi olla erinomainen projekti perheen pienimmille, sillä se ei ole kovin haastavaa. Laatikot voidaan esimerkiksi koota vanhempien avulla, mutta muuten ne ovat myös suhteellisen helppokäyttöisiä – myös pienille lapsille. Kun saat pakkaukset, saat myös yksityiskohtaisen vaiheittaisen oppaan.

Kun laatikot on taiteltu, hauskuus alkaa! Laatikoiden todellinen koristelu. Se on puuhaa sekä aikuisille että lapsille. Lapsille rasiat ovat hauskempia maalata kuin tyhjä paperi. Ne voivat leikkiä eri tasoilla – ylhäällä, alhaalla ja sivuilla. Hyvä vinkki on myös värittää pakkauksen sisäpuoli, sillä se luo kolmiulotteisemman kokemuksen.

Voit tietysti myös säilyttää rasioita yksinkertaisina ja tyylikkäinä sellaisenaan ja käyttää niitä sisustuksessa. Mutta jos haluat antaa sisustukselle oman makusi ja sisustustyylisi mukaan, sinulla on aina runsaasti mahdollisuuksia sisustaa ne juuri niin kuin haluat. Anna lasten valita koristeet, joita he haluavat käyttää laatikoiden koristeluun. Aika kuluu kuin siivillä, kun koristelet näitä kauniita laatikoita. Jos lapsesi osallistuivat projektiin, voit laittaa laatikot lastenhuoneeseen.

Taitettavat rasiat pöytäkoristeina

Taitellut rasiat sopivat täydellisesti pöytäkoristeiksi. Mutta miten rasiat sisällytetään pöytäkoristeisiin?  Kannattaa sijoittaa pienet rasiat lautasten ympärille, jotta ne toimivat pieninä ja sievinä paikkakortteina. Voit koristella rasiat tilanteen mukaan. Jos kyseessä ovat esimerkiksi häät, koristele laatikot tyllikankaalla. Jos kyseessä ovat lasten synttärijuhlat, koristele ne sen sijaan erimuotoisilla värikkäillä helmillä.

Entä pakkauksen sisältö? Täällä on myös paljon erilaisia vaihtoehtoja. Rasiat voivat esimerkiksi tallentaa söpön, henkilökohtaisen tarinan, joka liittyy vastaanottajaan ja juhlien vieraaseen. Se voi olla myös pieni makeisrasia juhlissa nautittavaksi. Jos kyseessä on uudenvuodenaatto, laatikko voidaan piilottaa myös pieneen uudenvuodenkarkkiin tai uudenvuoden serpentiin . Mahdollisuuksia on loputtomasti. Sinun tarvitsee vain päästää luovuutesi valloilleen – ja yllättää vieraasi hieman.

Lahjojen paketointiin käytettävät laatikot

Taitettavat rasiat ovat täydellisiä lahjarasioita pienemmille lahjoille, kuten käteiselle ja lahjakorteille. Voi olla tylsää saada lahja, joka on pakattu kirjekuoreen. Taitetut rasiat helpottavat lahjan pitämistä, sillä se tekee vastaanottajasta erittäin nautinnollisen.

Taitetut rasiat voidaan koristella lahjan sisällön ja tilaisuuden mukaan. Alla on muutamia ideoita, jotka inspiroivat sinua. Rasiamme ovat muotoilultaan suhteellisen neutraaleja, joten ne on helppo sisustaa ja räätälöidä.

  • Laatikko konserttilipuille. Kun saat lahjapakkauksen, voit merkitä lahjan sisällön paljastamatta sitä liikaa. Voit esimerkiksi kirjoittaa viivan muusikon hitistä tai liittää siihen konserttikuvan. Voit käyttää myös pieniä tarroja, joissa on bändin logossa näkyviä seteleitä tai numeroita/motiiveja.

  • Lahjarasia rahalle. Rullaa setelit kauniilla langalla tai taita ne luoviin muotoihin. Koristele sitten rasiat värikkäillä kuvilla, esim. vesiväreillä, jotka tarjoavat täysin ainutlaatuisen lahjapakkauksen, jota ei löydy myymälöistä. Vastaanottaja voi sitten käyttää lahjarasiaa erilaisten pikkutavaroiden säilyttämiseen.

Jos rasiat kaipaavat hieman lisäkoristelua, valikoimassamme on myös paljon kiharrusnauhoja, joilla voit viimeistellä minkä tahansa lahjapaketoinnin. Jos tarvitset laatikoita, joissa on rahaa, lahjakortteja tai lippuja, lahjalaatikossa on usein tilaa jäljellä – sen vuoksi on hyvä täyttää laatikko värikkäällä silkkipaperilla. Valikoimastamme löydät silkkipaperia kaikissa sateenkaaren väreissä.

Huom. Muista, että myymme myös valmiita lahjarasioita , joita on saatavana kaikissa kauniissa kuva-aiheissa. Taitettujen laatikoiden etuna on, että voit lisätä persoonallista ilmettä ja koristella ne juuri niin kuin haluat.

Rohkea lisähaasteeseen?

Olemme koonneet valikoimaamme valmiiksi leikattuja laatikoita, jotka voit taittaa itse. Mukana on ohjeet taitteluun. Mutta oletko tarpeeksi rohkea lähteäksesi vielä suurempaan luovaan projektiin? Jos olet, napsauta pahvi- ja paperisivuamme  , josta löydät laajan valikoiman eri värejä ja paksuuksia.

Täällä voit luoda omia taitettavia laatikoita, jotka ovat erimuotoisia, -muotoisia ja -kokoisia kuin tällä sivulla tällä hetkellä tarjotut laatikot. Idealuettelostamme löydät ideoita omien taitettavien laatikoiden suunnitteluun.

Rasiat voidaan valmistaa juuri halutun kokoisiksi – ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin. Voit esimerkiksi käyttää sitä osana sisustusta piilottaaksesi sotkut, joita et halua katsoa joka päivä. Laatikot voidaan valmistaa myös ilman kantta, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi lyijykyniä ja tusseja kotitoimistoon ja harrastehuoneeseen.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.