Säilytyslaatikot

Tutustu laajaan puisten säilytyslaatikoiden valikoimaamme täältä. Valitse laajasta laatikkovalikoimasta, kuten puulaatikoista, kirjalaatikoista, hedelmälaatikoista, kenkälaatikoista ja pienistä laatikoista. Kaikkia puulaatikoita voi käyttää sellaisenaan tai ne voi maalata ja koristella yksilöllisen maun mukaan.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Monikäyttöiset säilytyslaatikot

Jos tarvitset kotiisi säilytystilaa, puulaatikoissamme on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu, jossa on paljon valinnanvaraa. Säilytyslaatikoita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin: kirjojen säilyttämiseen seinällä, työkalujen säilyttämiseen vajassa, sukat vuoteen alla jne. Puiset rasiamme ovat tyylikäs valinta kodin kaikkiin seiniin ja nurkkiin, joissa ei ole säilytystilaa ja joissa halutaan sisustaa kauniilla ja erilaisilla tuotteilla.

Säilytyslaatikot on myös helppo pinota, joten voit käyttää laatikoita kätevään säilytykseen lattialla, esim. autotallissa, jossa haluat säilyttää tämän vuoden omenasatoa, tai säästää kaikki puutarhassa kesällä kasvattamasi perunat.

Voit käyttää säilytyslaatikoita myös erilaisten herkkujen täyttämille pulloille tai kotitekoisen hillon säilyttämiseen, mistä on hyötyä myös kylmällä säällä. Puiset laatikot tarjoavat käytännöllisen ja kestävän säilytystilan kengille ja monille muille tavaroille. Puulaatikoistamme löytyy uusi koti kaikille mahdollisille tavaroille, jotka tarvitsevat käytännöllisen säilytystilan.

Puiset säilytyslaatikot tarjoavat lukuisia käytännöllisiä vaihtoehtoja, joten kyse on vain luovuudesta, ja löydät tuotteita, joita voit käyttää kotonasi.

Creativ Company myy monenlaisia säilytyslaatikoita, mutta koska ne kaikki ovat puuta, löydät varmasti kauniita ja tyylikkäitä laatikoita, joita voi käyttää sisustuselementteinä kotona tai käytännöllisinä säilytyskalusteina ulkona.

Laadukkaat puulaatikot kestävät vuosikausia sekä lattialla että seinällä, sillä luonnonpuu näyttää vuosien varrella kauniimmalta ja kauniimmalta, jos sitä ei maalata.

Myymme erikokoisia ja -muotoisia puulaatikoita, joten sinun ei tarvitse pysytellä klassisessa, nelikulmaisessa muodossa, jos haluat jotain muuta ja uskaltaa ripustaa seinälle olohuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Päästä luovuutesi valloilleen ja luo yksilöllisiä puulaatikoita

Raaka ja luonnonpuu ovat upea materiaali, joten voit ripustaa säilytyslaatikot seinälle juuri sellaisena kuin ne ovat. Mutta jos pidät väreistä ja haluat antaa puulaatikoille persoonallista ilmettä, paljas puu on myös täydellinen pohja luovuudellesi.

Säilytyslaatikoissamme on vaaleaa puuta, jonka voit maalata sisustukseen sopivaksi. Voit esimerkiksi maalata puulaatikot punaisiksi ja luoda olohuoneeseen lämpimän ja kutsuvan ilmeen. Voit myös päästää luovuutesi valloilleen maalaamalla laatikot eri väreillä tai valita klassisen valkoisen, jos haluat tyylikkään ja modernin ilmeen.

Voit myös säilyttää suurta harjaa kaapissa ja aloittaa pienillä yksityiskohdilla, jotta voit luoda vielä persoonallisemman ja ainutlaatuisemman ilmeen. Voit esimerkiksi leikata sabluunan, jossa on kuvio tai valitsemasi teksti. Suihkuta sen jälkeen laatikkoon esimerkiksi spraymaalia, jotta saat aikaan veitsenteräviä viivoja sisältävän kuvion.

Siksi säilytyslaatikkomme ovat hyvä valinta lastenhuoneeseen, jossa tarvitaan käytännöllisiä laatikoita vaatteille, kirjoille jne. ja jossa halutaan jotain kaunista ja persoonallista seinille. Mikään ei voita vastamaalattuja puulaatikoita, jotka tuovat eloa ja lämpöä lastenhuoneen seinään.

Lapset voivat jopa auttaa maalaamaan säilytyslaatikot huoneisiinsa, jolloin niistä tulee entistä persoonallisempia, ja lapset voivat nauttia hauskasta iltapäivästä maalaamalla ja käyttämällä puisia laatikoita. Laatikot voi koristella lapsen nimellä, eläinkuvioilla ja monilla muilla tavoilla, joten rasiat ovat lapsiystävällisiä ja lasten mieleen.

Säilytyslaatikoitamme on helppo muunnella sekä lapsille että aikuisille sopiviksi. Siksi ne ovat täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat olla luovia ja luoda ainutlaatuisia esineitä kotiin.

Kun olet maalannut tai koristellut puiset laatikot mielesi mukaan, voit muuttaa ne koristeellisiksi seinäelementeiksi, joita voi käyttää sekä käytännölliseen säilytykseen että haluamiesi tavaroiden esillepanoon.

Voit laittaa pikkuesineitä, valokuvia läheisistäsi ja paljon muuta sekä laatikon sisään että sen päälle, kuten vaikkapa pienen lorukuvion seinälle, jota rakastat katsella.

Luo oma kirjahyllysi säilytyslaatikoilla

Jos etsit käytännöllistä ja tyylikästä kirjahyllyä, puulaatikot ovat hyvä valinta. Puiset säilytyslaatikkomme on helppo ripustaa seinälle ruuveilla, jolloin voit luoda kauniin ja edullisen kirjahyllyn omilla ehdoillasi.

Voit ripustaa puulaatikoita kuvion mukaan kotiisi sopivalle korkeudelle, joten voit säilyttää kirjoja sohvan päällä tai tyhjällä seinällä. Voit ripustaa laatikot vierekkäin, päällekkäin tai eri tavoin, jotta voit räätälöidä hyllystösi tarpeidesi ja kotisi mukaan.

Kauniit puiset säilytyslaatikot sointuvat kirjoihisi visuaalisesti, ja kokonaisuus korostaa minkä tahansa kodin sisustusta.

Creativ Companylta löydät paljon erilaisia säilytyslaatikoita, joita voidaan käyttää kirjalaatikoissa. Voit valita klassisen suorakaiteen muotoisen muodon, joka on visuaalisesti houkutteleva ja jossa on tilaa useille kirjoille, tai valita toisen muodon, kuten kuusikulmion tai talon muotoisen. Nämä vaihtoehtoiset muodot voivat myös olla hyvä valinta lastenhuoneeseen ja luoda eloisamman ja lapsiystävällisemmän tyylin.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.