Puulaatikot

Puu- ja viiluvaihtoehtoja sekä lahja- ja säilytyslaatikoita. Saatavana on useita eri malleja. Käytä puulaatikoita sellaisenaan tai maalaa ja koristele ne yksilöllisen makusi mukaan.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Päästä luovuutesi valloilleen puu- ja viilulaatikoilla

Pidätkö luovuudesta ja tarvitsetko uuden projektin, johon voit heittäytyä? Puisten ja viilulaatikoiden valikoimamme voi olla juuri oikea valinta sinulle. Laatikot avaavat lukemattomia mahdollisuuksia, sillä voit koristella ja maalata niitä haluamallasi tavalla. Voit vapaasti päättää, miltä laatikoiden pitäisi näyttää. Onneksi luovuudessa ei ole sääntöjä.

Myymme erimuotoisia ja -kokoisia laatikoita, joten voit valita omaan projektiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Etsitpä pakkausta lahjaksi tai mukavaa askartelua sinulle ja lapsillesi. 

Valikoimassamme on myös laaja valikoima harrastetuotteita, joiden avulla voit koristella puiset tai viilulaatikot haluamallasi tavalla. Mahdollisuudet ovat erinomaiset, kun löydät juuri omiin pakkauksiisi sopivat lisävarusteet.

Tee yksilöllisiä ja ainutlaatuisia laatikoita 

Olitpa sitten hankkimassa puu- tai viilulaatikoitamme, saat varmasti ainutlaatuisen ja yksilöllisen laatikon. Voisitko antaa inspiraatiota niiden koristeluun? Teemme parhaamme päästäksemme alkuun. 

Koristele puu- ja viilulaatikot harrastemaalilla 

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman harrastemaaleja laatikoiden maalaamiseen. Askartelumaalia on hyvä käyttää, sillä se muuttaa laatikoiden ulkonäköä hetkessä. Jos haluat tehdä erityisen värikkään laatikon, älä esimerkiksi anna kannen ja pohjan eri värejä. Voit myös maalata kuvioita, hahmoja tai ihmisiä eri väreillä. 

Anna laatikoille kauniita kuvioita sapluunoilla

Jos haluat koristella puu- tai viilurasioita kauniilla kuvioinnilla, voit harkita sabluunojen käyttöä. Voit käyttää rei'itettyjä malleja, joiden päälle voit maalata. Saat nopeasti laatikollisen hienoimpia kuvioita juuri haluamissasi väreissä. 

Koristele rasiat tarroilla 

Voit myös heittäytyä koristelaatikoihin, joissa on itsekiinnittyviä tarroja. Päätät tietysti itse, mitä kuva-aiheita käytetään, kuinka monta kuva-aihetta laatikossa käytetään ja mitä kuva-aiheita laatikossa käytetään. Sisustuksen kannalta on hienoa, että saat nopeasti aivan uuden näköisen laatikon. Tarrat voivat olla myös hauskoja lasten leikki- ja työskentelyhetkiin. 

Muista, että luoviin projekteihin on aina inspiraatiota Luovat ideat -osiossa, jossa on kuvia ja yksityiskohtaisia ohjeita erilaisten laatikoiden koristeluun. Se voi tehdä laatikoiden työstä vielä konkreettisempaa, joten saat käsityksen siitä, miten laatikoita sisältävä luova projekti voi päättyä.

Pitäisikö valita puu- vai viilulaatikot? 

Etkö ole varma, pitäisikö sinun valita puu- vai viilulaatikot? Sen jälkeen voit aloittaa miettimällä, mihin laatikoita käytetään ja miten niitä käytetään. 

Puinen laatikko voi olla hyvä valinta, jos haluat erityisen tukevan pakkauksen. Nämä rasiat ovat usein sekä paksumpia että kovempia kuin viilulaatikot. Jos haluat käyttää laatikkoa jonkin erityisen tavaran säilyttämiseen, tiedät, että puulaatikko suojaa sitä. Puulaatikoissa on myös täysin suorakulmainen muotoilu, joten niitä on entistä helpompi maalata ja koristella. Tämä on huomioitava ennen laatikon ostamista.

Viilulaatikko voi olla hyvä valinta, kun haluat käyttää laatikkoa useiden tuotteiden säilyttämiseen, sillä niitä on usein saatavana hieman suuremmissa kokoluokissa. Tämä tarkoittaa sitä, että maalaamisessa ja sisustamisessa on entistä enemmän tilaa luovuudelle. 

Inspiraatiota puu- ja viilulaatikoiden käyttöön

Kun olet kiinnittänyt leimasi puiseen tai viilulaatikkoon, vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mihin sitä voi käyttää. Sitä voi käyttää lelujen säilyttämiseen lastenhuoneessa, korujen säilyttämiseen erottuvana taideteoksena tai vaikkapa laatikon koristeluun ja aarrearkkuna lapsen synttärijuhlissa. 

Puiset ja viiluiset rasiat voivat myös olla erityisen kiva ja huomaavainen lahjaidea äitienpäiväksi, isänpäiväksi tai isovanhemmille. Laatikot ovat epäilemättä muistutus siitä, kuka teki ne. 

Laatikoiden tekoon ei tietenkään tarvita erityistä tilaisuutta. Haluat ehkä myös tehdä hyvän projektin, joka voi parantaa laatuaikaa entisestään lomalla. Ja on aina erityisen jännittävää nähdä, miten laatikot päätyvät – niiden räätälöintiin on loputtomasti mahdollisuuksia. 

Osta rasioita ja tarvikkeita Creativ Companylta 

Olemme tehneet parhaamme, jotta löydät kaiken luovaan projektiisi Creativ Companylta. Laajasta valikoimastamme löytyy useita vaihtoehtoja puulaatikoissa, viilulaatikoissa ja yleislaatikoissa, joita voit koristella vaikkapa päivälomaa varten. Lisäksi valikoimassamme on runsaasti erilaisia koriste-esineitä, joita voit myös käyttää.

Jos et ole varma, mitkä ruudut kannattaa valita tai miten niitä käytetään, ota meihin yhteyttä. Teemme aina parhaamme auttaaksemme ja neuvoaksemme sinua, jotta sinulla olisi erityisen hyvä kokemus laatikoiden koristelusta. Teetpä ostoksia verkossa tai fyysisessä myymälässämme, voit odottaa kilpailukykyisiä hintoja, korkeatasoista palvelua ja avuliasta henkilökuntaa.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.