Koristekukat

Meillä on laaja valikoima luonnollisten esineiden muotoisia koriste-esineitä. Löydät valikoimastamme kukkia, lehtiä, sieniä ja kurpitsoita, joiden materiaaleina on käytetty puuta ja paperimassaa. Ne sopivat ihanteellisesti luovaan koristeluun ja esillepanoon.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tee kauniita esineitä tekokukilla ja muilla koriste-esineillä

Jos haluat tehdä hahmoja luonnonmateriaaleista, kuten puusta, tämä sivu on loistava paikka etsiä koriste-esineitä luomuksiisi. Monet tämän sivun tuotteista on valmistettu puusta, mutta löydät tuotteita myös muista materiaaleista, kuten papier-mâché. Osa tuotteista on valmistettu useista materiaaleista, esimerkiksi puusta riippuvasta koristeesta, johon on kiinnitetty liinavaatenauha.

Jos ei ole heti selvää, mistä materiaalista tietty tuote on valmistettu, voit yleensä selvittää sen napsauttamalla kyseistä tuotetta. Tiedot, kuten koko, materiaali ja pakkauskohtainen lukumäärä, löytyvät tyypillisesti tuotetiedoista.

Rakastamme luontoa ja luovuutta verkkokaupassamme, joten se on vain luonnollista meille (mutta emme voineet vastustaa!) myydään laaja valikoima hahmoja ja koriste-esineitä, jotka jäljittelevät luonnollisia esineitä. Löydät kaikenlaisia koriste-esineitä, niin isoja kuin pieniäkin, koristeellisista kukista, kurpitsoista, sienistä, lehdistä, käpyistä ja muista muodoista.

Yksittäisen tuotteen koko voidaan nähdä napsauttamalla sitä ensin, sillä mitat näkyvät tuotenimen alla olevalla rivillä. Tämä rivi näyttää myös tuotteiden määrän. Tiedät myös, kuinka monta vauvaa kasvaa ja kuinka suuri hän on.

Keinotekoisten kukkien ja muiden asioiden edut

Monet tämän sivun jutuista on tehty niin, että ne voivat seistä vapaasti. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää useimpia tuotteitamme erikseen ja sijoittaa ne paikkoihin, joissa ne näyttävät koristeellisilta. Voit käyttää niitä myös yhdessä muiden tuotteiden kanssa luodaksesi kokonaisen koristeellisen esillepanon.

Esimerkiksi puusta tai papier-mâché-materiaalista valmistettujen keinotekoisten kukkien selvät edut ovat, että voit päästää luovuutesi valloilleen ja käyttää koristeita juuri niin kuin haluat.

Hyvä esimerkki luovuuden antamisesta on puusta tai papier-mâché-leivoksista tehtyjen sienien maalaaminen ja niiden pinoaminen kauniille tarjottimelle. Voit koristella tarjottimen alaosan sammaleella, haalistuneilla lehdillä ja kauniilla nauhoilla. Luonnonmateriaalien ja keinotekoisten materiaalien näyttävä yhdistelmä kuvastaa persoonallista tyyliäsi. Voit nauttia sienien näkymistä olohuoneessa ilman myrkyllisiä oikeita materiaaleja.

Toinen etu papier-mâché-materiaalista, puusta jne. valmistetuista koristeista on se, että ne ovat suhteellisen halpoja ostaa. Koska tuotteet on valmistettu puusta, ne kestävät paljon pidempään kuin luonnontuotteet, kuten aidot sienet, lehdet ja kurpitsa.

Tee kauniita koristeita tekokukilla

Löydät aitoja kukkia kuivien kukkien muodossa käytettäväksi kukka-asetelmissa, mutta voit myös käyttää koristeellisia kukkia ja kovista materiaaleista, kuten puusta, valmistettuja kukkia tai puolikiinteitä papier-mâché-tuotteista valmistettuja kukkia. Mikään ei sano, etteikö voisi käyttää kukkien, lehtien ja muiden muotojen kaltaisia muotoja upeiden luomusten luomiseen.

Jos valitset pienen hahmon, voit ostaa sitä helposti lisää ja laittaa sen vaikkapa syyskoristeeksi tai kivaksi lisäksi pääsiäispöytään. Kukkia ja muita hahmoja voi käyttää koristeina monin eri tavoin, ja niitä voi yhdistellä keskenään tai sijoittaa erilaisiksi.

Mitä suurempia koristeita haluat tehdä, sitä suurempia esineitä voit käyttää. Esimerkiksi puinen sieni, jonka pituus on 8,5 cm, kuulostaa valtavalta, mutta se sopii täydellisesti isoon sisustukseen tai vapaasti seisovaksi koristeeksi hyllykköön.

Jos olet osittain tai hillitympi, tämän luokan tuotteet ovat täydellisiä, koska värit vaihtelevat usein valkoisesta/keltaisesta oranssiin/ruskeaan. Tällä sivulla myytävien tuotteiden pinnat ovat täydellisiä maalattavaksi, joten voit lisätä koristeisiin hieman väriä, jotta ne sointuvat koristeisiisi.

Jos yleensä rajaat koristeesi sinisen ja vihreän sävyihin, voit maalata niihin sointuvia kukkia tai sieniä – tai voit maalata ne eri väreillä, jotka saavat ne erottumaan. Näin voit luoda vapaasti erilaisia väriyhdistelmiä.

Etkö löydä etsimääsi?

Tällä sivulla keskitytään puusta ja papier-maché-materiaalista valmistettuihin hahmoihin, mutta jos etsit koristeellisia kukkia, kuten aitoja, kuivattuja kukkia, voit etsiä kukkia sivustoltamme, ja löydät kattavan valikoiman kukka-aiheisia tuotteita.

Etsimällä mitä tahansa, jossa on sana "kukka", löydät monia erilaisia tuotteita. Tyypillisiä tuotteita, joita tällä tavoin etsitään, ovat kuivakukat, kukkatarrat, koristeelliset kukat, paperikukat, kukkapikkupalat ja paljon muuta.

Tämän sivun tuotteita voi kuitenkin käyttää moniin eri tarkoituksiin, ja jos haluat ideoita yksittäisten sisustustuotteiden käyttämiseen, voit joko tutustua idealuetteloomme tai napsauttaa yksittäistä tuotetta. Jäljempänä tuotesivuilla on esimerkkejä siitä, mihin luoviin asioihin tuotetta voidaan käyttää.

Hyvä esimerkki tällaisesta ideasta on puinen tulppaani, joka voidaan maalata harrastemaalilla. Ideasivulta voit lukea ohjeet korun valmistamiseen sekä luettelon tuotteista, joita tarvitset valmiin lopputuloksen luomiseen. Vaihtoehtoja on yleensä enemmän kuin ohjeissa luetellut, mutta varastossa olevilla tuotteilla on valintamerkk pienessä ruudussa jokaisen tuotteen vieressä.

Osta kaikki koristeesi meiltä

Luovuus ja harrastukset merkitsevät meille paljon, minkä vuoksi olemme iloisia voidessamme tarjota niin laajan valikoiman askartelutuotteita. Toivomme, että löydät tai olet jo löytänyt tuotteita, joita haluat ostaa. Muussa tapauksessa autamme sinua mielellämme.

Tarjoamme myös nopean toimituksen, joten voit odottaa tuotteitasi viikon sisällä. Näin voit aloittaa luovien harrastusten tekemisen ilman turhaa viivettä.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.