Joulupallot

Laaja valikoima koristeeksi, ripustettaviksi ja luoviin projekteihin sopivia joulupalloja. Selaa eri materiaaleista valmistettuja joulupalloja, materiaaleina on käytetty puuvillaa, polystyreeniä, puuta ja lasia, ja saatavana on myös perinteisiä joulupalloja.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Pallot – paljon mahdollisuuksia

Sanassa "pallo" on paljon eri merkityksiä. Näitä ovat mm.:

  • Säännöllisesti pyöreät, useimmiten kiinteät esineet tai hahmot.
  • Pyöreä esine, jota voi vierittää ja käyttää peleissä.
  • spatiaalinen hahmo, jonka pinta on saman välimatkan päässä (säde) hahmon keskikohdasta
  • Ja paljon muuta.

Samoin kuin sanalla on useita merkityksiä, Creativ Companyn valikoimassa on monia luovia sanoja. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erikokoisia, -materiaalisia ja -värisiä palloja. Riippumatta siitä, mitä luovaa ideaa olet kuvitellut käyttäväsi palloja, löydät valikoimastamme oikean pallon projektiisi.

Pallojamme on saatavana sekä yksittäin että bulkkipakkauksissa. Voit ostaa niitä lisää, joten niitä on aina saatavilla. Muista myös tutustua valikoimaamme, josta löydät lisää muotoja, kananmunia ja eläimiä, joita voit käyttää koristeluun – ja joita voit lisätä koristepalloihimme.

Pallot eri materiaaleissa

Creativ Companylla on palloja useissa eri materiaaleissa. Mutta et ole varma, minkä tyyppinen pallo kannattaa valita? Alla esittelemme valikoimamme, joka toivottavasti auttaa sinua tekemään valinnan.

  • Puiset pallot. Pallot on valmistettu tukevista materiaaleista, ja ne voi ripustaa ulos terassille tai verannalle, jossa niillä voi koristella.
  • Lasipallot Nämä ovat loistavia joulukoristeita, ja joissakin niistä on paikka esimerkiksi kuuselle tai söpölle keijulle.
  • Se on tukeva materiaali, joka sopii erityisen hyvin lasten leikkeihin.
  • Polystyreeni-/styreenipallot. Kevyt ja helppokäyttöinen. Voit koristella sydämesi kyllyydestä lisäämällä siihen kankaita ja muuta vastaavaa.

Myymme kaikki pallot eri kokoisina, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää projektiisi tarvitsemasi pallotyyppi ja -koko.

Tee itse joulupalloja ja -koristeita

Valikoimassamme on runsaasti erilaisia joulupalloja. Niitä on saatavana klassisina jouluväreinä – punaisena, vihreänä, kullanvärisenä ja hopeanvärisenä. Meiltä löydät myös neutraalimpia joulupalloja, joita voit koristella haluamillasi kuvioilla ja väreillä.

Voit tehdä joulupalloista yksilöllisiä ja antaa ne lahjaksi kalenteriin tai joululahjoiksi. Osta tussejamme tai maalejamme ja kirjoita joulupalloon esimerkiksi "Rakastan sinua", "Maailman paras isä" tai jotain muuta.

Valikoimaan kuuluu myös isoja polystyreeni- ja puuvillapalloja, jotka sopivat erinomaisesti keijumaiseman lumiukkoon. Jos tutustut valikoimaamme tarkemmin, löydät myös upean lasisen lumisadepallon, jonka voit koristella itse.

Tee palloja lasten leikkeihin

Kuten kirjoitimme, pallot ovat pyöreitä esineitä, jotka voivat vieriä ja joita voi käyttää viihteeseen, pelaamiseen ja pelaamiseen. Kääri hihat ja luo erivärisiä palloja lasten leikkeihin. Mikä parasta, voit kutsua pikkuiset mukaan luovaan prosessiin ja antaa heidän luoda omia, ainutlaatuisia ja värikkäitä palloja.

Jos lapset leikkivät palloilla, kannattaa miettiä, mistä materiaalista ne on valmistettu. Suosittelemme tässä tapauksessa erityisesti puuvillapallojamme, jotka ovat pehmeitä koskettaa ja helppoja värjätä tussilla. Anna lasten itse päättää, kuinka he koristelevat pallot – ja millaisia muotoja/ihmisiä/eläimiä/hirviöitä he haluavat niistä tehdä. Kun lapset eivät leiki palloilla, he voivat koristella lastenhuonetta.

Monissa vanupalloissamme on reikä, jonka avulla voit liittää useita palloja toisiinsa narulla, langalla tai piipunpuhdistimella.

Koristele kotisi palloilla

Laajasta ideoiden luettelostamme löydät runsaasti ideoita pallojen koristeluunsisustuksessa. Kotitekoiset tuotteet antavat viimeisen silauksen persoonalliseen sisustukseesi. Näin voit luoda ainutlaatuisen kodin, jossa on innovatiivisia esineitä, joita ei löydy sisustusliikkeistä.

Alla on kaksi upeaa ideaa pallojen käyttöön sisustuksessa:

  • Tee kauniita koristeita. Koristeet sopivat ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi vaihtaa vuodenajan mukaan. Tee esimerkiksi värikkäitä pastellipalloja kesäkuukausiksi ja korvaa ne tummemmilla sävyillä talvikuukausina. Aseta keskelle iso kynttilä ja koristele se abies-tötteröillä, kuivatuilla kukilla ja vastaavilla.
  • Aseta pallot oksaan tai ikkunaan. Usein voi olla vaikeaa löytää sisustusesineitä, jotka voivat ulottua eri korkeuksille ja luoda erilaisia tasoja sisustukseesi. Yksi hyvä idea on kuitenkin laittaa erivärisiä puuvilla- tai styroksipalloja risuihin ja ikkunoihin.

Voit koristella kotisi kauniilla palloilla ja käyttää niitä myös koristeina ja kattauksina. Voit ostaa erikokoisia palloja ja maalata ne lempiväreilläsi. Anna niiden roikkua katosta ja luoda satumainen ilme. Se sopii hyvin myös pöytäkoristeeksi, kuten esimerkiksi paikkakortit – ompele tai kirjaile vieraiden nimet hienoihin vanupalloihin tai osta lasiversio ja maalaa se lasimaalilla. Näin voit tehdä ainutlaatuisia ja hauskoja paikkakortteja, jotka saavat vieraasi innostumaan.

Ideoita on siis paljon. Kyse on vain siitä, että heittäydyt siihen ja annat luovuutesi virrata. Luoviin leikkeihin kannattaa laittaa muutama tunti joka viikko, jotta voit pitää pienen tauon kiireisestä arjen tunteesta. Mielipiteesi kiittää sinua.

Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.