Jouluhahmot

Suuri valikoima jouluhahmoja ripustettaviksi ja joulukoristeiksi. Tutustu erilaisiin jouluhahmoihimme, kuten joulupukkeihin, tonttuihin, tähtiin ja joulukelloihin, joiden materiaaleina on käytetty terrakotta-savea, akryyliä, puuta ja paperimassaa. Jouluhahmomme voi koristella mieleisekseen ja luoda omia yksilöllisiä joulukoristeita.

 

>

{{ totalCount }} tuotteet

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Mukavat jouluiset muodot koristeisiin ja harrastuksiin

Valikoimamme on yleisesti ottaen erittäin laaja, ja meillä on myös laaja valikoima joulun muotoja. Verkkokaupastamme löydät monenlaisia litteitä ja kolmiulotteisia malleja. Samoin jouluaiheisia muotoja on saatavana eri materiaaleista valmistettuina. Näitä materiaaleja ovat lasi, akryyli/muovi, papier-mâché, puu ja terrakotta.

Valikoimamme laajan valikoiman avulla olet peittynyt ja valmis jouluun. Sisusta tuotteet luonnollisilla väreillä tai tee niistä juhlavampia maalaamalla ne lempiväreilläsi tai -väreillä, kuten vihreällä ja punaisella, sillä ne liittyvät usein jouluun.

Kun sisustat kotisi joulukoristeilla, teet kodistasi entistä viihtyisämmän. Joissakin tämän sivun tuotteissamme on jopa sisäänrakennettu valaistus, joka on täydellinen pimeällä, kun tarvitset hieman enemmän valoa tai kun haluat lisämukavuutta. Kun valot syttyvät kauniisti, voit todella nauttia niistä täysillä.

Verkkokaupastamme löydät sekä pieniä että isoja joulupakkauksia sekä hieman suurempia pakkauksia, joita voit ostaa yksittäin. Säästät rahaa, jos ostat kerralla paljon tuotteita. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos ostat kouluun, koulun jälkeiseen hoitoon tai päiväkotiin tarkoitettuja tuotteita. Sen jälkeen voit antaa lasten nauttia itse ja yhdessä tehdä omia joulukoristeita.

Laaja valikoimamme joulun muotoja

Jotkin tämän sivun tuotteista ovat jouluisempia kuin toiset. Jos haluat päästä täysillä irti joulukoristeistasi, voit valita erilaisia kuvioita, kuten joulupukkeja, tonttuja ja poroja, mutta löydät myös tuotteita, jotka sopivat sinulle, jos pidät enemmän hillitymmästä ja talvisemmasta kuin liian jouluisesta.

Jouluisia muotoja ovat muun muassa kellot, puutarhatontut ja lumihiutaleita, sydämiä ja tähtiä sisältävät pakkaukset. Sydämiä ja tähtiä voi käyttää esimerkiksi Myös uudenvuodenaattona. Sydämet sopivat erityisen hyvin ystävänpäivään.

Voit myös löytää muita esineitä, kuten munanmuotoisia ja litteitä muotoja, joissa on kukkakuvioita, joita voit käyttää esimerkiksi pääsiäinen. Kaikki riippuu kontekstista ja valitsemistasi maaliväreistä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä voit tutustua myös pieniin riippuviin koristeisiin, jotka muistuttavat keraamisia lautasia. Niissä saattaa olla sievää tekstiä, jota ei välttämättä ole tarkoitettu joulukaudeksi.

Haluatko, että joulun muodot seisovat, roikkuvat vai makaavat?

Teemme kaikkemme, jotta meillä olisi laaja valikoima joulun muotoja. Tämä tarkoittaa, että voit aina luottaa siihen, että pystyt löytämään tällä sivulla tuotteita, jotka voivat joko seistä, roikkua tai maata. Monet tuotteet sopivat useampaan kuin yhteen asentoon, joten voit itse päättää niiden sijoittelusta.

Joihinkin ripustustuotteisiin on jo kiinnitetty naru. Muiden tuotteiden kohdalla jokaisen tuotteen mukana toimitetaan naru, joten voit halutessasi kiinnittää narun itse. Muille tuotteille on vain reikä, ja sen jälkeen voit etsiä jonkin merkkijonon, jos haluat lisätä sitä.

Mitä pienempiä muodot ovat, sitä paremmin ne sopivat joulukuuseen. Jos sinulla on oikeat välineet, voit myös ripustaa hieman isommat palat joulukuuseen, vaikka niissä ei olisi narua tai reikää narua varten. Voit tehdä malliin reiän tai liimata silmukan muodon yläosassa olevaan naruun.

Mitä voit tehdä muodoille?

Päästä luovuutesi valloilleen, kun ostat joulukoristeita verkkokaupastamme. Rakastamme koriste-esineitä, harrastuksia ja joulunpyhiä. Kuten joulu, ja koska joulu on suosittu perinne Tanskassa sekä erittäin mukava aika, on hyvä idea sisustaa koti joulua symboloivilla tuotteilla.

Näihin koruihin sopivat täydellisesti koristeet. Osa tuotteista voi olla itsenäisiä, kun taas toiset ovat niin ohuita, että ne on ripustettava. Koti, jota ei ole sisustettu joulua varten, voi näyttää hieman surulliselta, jos vertaat sitä moniin muihin koteihin, joissa on paljon koristeita. Ei kuitenkaan ole mitään syytä epätoivoon, sillä voit helposti sisustaa kotisi itse.

Monet verkkokaupan muodot ovat valmiita käytettäviksi, sillä ne ovat juuri sellaisenlaisia kuin ne ovat. Haluat ehkä kuitenkin tehdä jotain luovaa eri tuotteille, mikä on aina mahdollista. Jos haluat ideoita siitä, miten voit käyttää joulun muotoja, selaa idealuetteloamme  välittömästi tai lue lisää alla olevasta osiosta.

Tee omia joulukoristeita

Meillä on sinulle hyviä uutisia, jos olet luova tai uskallat kokeilla jotain uutta. Creativ Companyssa elämme ja hengitämme kaikessa kodikkaassa, luovassa ja älykkäässä.

Kun teet omia joulukoristeita, hallitset lopputuloksen ja saat koristeita, joista voit olla ylpeä.

Voit koristella kotisi itse tehdyillä joulukoristeilla tai antaa ne lahjaksi rakkaallesi. Jos olet erittäin tuottava ja lahjakas, voit jopa saada hyvää rahaa myymällä luomuksesi ihmisille, jotka eivät ole yhtä luovia kuin sinä tai jotka eivät osaa itse keksiä.

Vakaat ideat siitä, mitä voit tehdä joulun muotoihin:

  • Kattokyltti, jossa on 2-in-1-jousitus ja ohut luonnollinen hamppu
  • Lahjoihin on kiinnitetty erilaisia hintalappuja
  • Vaahtomuovilla päällystetty polystyreenitonttu
  • ooden, riippuva joulupukkikoriste
  • Papier-mâché-joulukoristeet, maalattu ja koristeltu
  • Seisova enkeli, joka on maalattu ja koristeltu paljetein
  • Terrakotan kellosta ja polystyreenipallosta valmistettu tonttu, jonka päällä on vaahtomuovisavea ja silkkisavea
  • Vaahtosavikimalletta ja silkkisavea sisältävä enkeli
Takaisin
Olen ostoksilla kuin
Jatka nimellä guest
Etusi kirjautuessa

✔ Henkilökohtainen toivelistasi

✔ Näet tilaushistoriasi

✔ Helppo maksaminen
Etusi kirjautuessa

✔️ Erikoishintasi

✔️ Erityiset B2B-tuotteet

✔️ B2B-markkinointimaailma
Etusi kirjautuessa

✔ Sisältöä juuri sinulle

✔ Erikoishintasi
Copyright © 2021-present Magento, Inc. All rights reserved.